Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Επιβεβαιώνεται 28 Οκτωβρίου 2018 ο Άγιος Παΐσιος με αίμα ήρωα : « Μαζί με τα Σκόπια ανοίγει & το Βορειοηπειρωτικό» – αρχές του 90.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται με μια Εθνική δολοφονία. 
Το χώμα της Βορείου Ηπείρου ξαναποτίστηκε με αίμα ήρωα. Το όνομα αυτού Κωνσταντίνο Κατσιφά 
ΑΙΩΝΙΑ η μνήμη αυτού , συγκαταλέγεται με τους ήρωες του 40. 
Κλαίω και γράφω , όλη η Ελλάδα κλαίει και γρηγορεί . 
Ο Ουρανός κτύπησε ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ από την πατρίδα του στην Κόνιτσα είναι μαζί με άλλες 
« επίλεκτες ουράνιες δυνάμεις»  μέσα στην Βόρειο Ήπειρο στο προσκέφαλο του νέου εθνομάρτυρα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Εισερχόμαστε σε έκρυθμη κατάσταση , ας ακούσουμε τον ΑΓΙΟ «  όλοι οι Έλληνες ενωμένοι» 
Ξυπνήστε, τα σκυλιά γαυγίζουν γύρω μας , θέλουν να μας κατασπαράξουν, στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε τον θανάσιμο κίνδυνο που έρχεται καταπάνω μας. 
Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.  
« Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις δολοφόνησαν τον ομογενή που σήκωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο 
Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταφέρουν και τα τελευταία λόγια του 35χρονου. Και αυτά φέρονται να ήταν «Ζήτω η Ελλάδα» ενώ περικυκλωμένος δεχόταν καταιγισμό πυρών από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εκτέλεση έγινε στο υδραγωγείο του χωριού όπου ο άτυχος ομογενής είχε περικυκλωθεί. 
Με δύο σφαίρες, μια στο στήθος και μια στο κεφάλι, δολοφόνησαν οι ειδικές δυνάμεις Renea της αλβανικής Αστυνομίας τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσιφά στο χωρίο Βουλιαράτες της Αλβανίας. 
Το γεγονός ότι η μια σφαίρα που δέχθηκε ήταν στο κεφάλι, δείχνει πιθανή εκτέλεση του Βορειοηπειρώτη, αφού πρώτα είχε τραυματιστεί βαριά, από τα πυρά.» https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/723342_ellines-anevase-tin-elliniki-simaia-sto-argyrokastro-kai-oi-alvanoi-tin 
Δεν ομιλούμε πλέον για αποκαλύψεις αλλά για επιβεβαιώσεις αποκαλύψεων. 
Δεκαετία του 90 
« Σε αυτήν την συνάντηση μου εκμυστηρεύθηκε ότι από συζήτηση που είχε με τον ΑΓΙΟ του εντυπώθηκαν δυο πράγματα. «μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό» «οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενωμένοι όταν θα αρχίσει η νέα μοιρασιά.. γιατί παιδάκι μου , όπως του είπε θα καραδοκεί και ο τούρκος να πάρει τα δικά του στην μοιρασιά » 
Ήδη από το καλοκαίρι του 2016 και με επαναλαμβανόμενη αρθρογραφία  μας επιμέναμε στην άμεση σύνδεση  των προβλημάτων μας με την Αλβανία με αυτά των Σκοπίων. 
Άλλωστε μίλησε και τα  συσχέτισε αυτά  ένας μεγάλος ΑΓΙΟΣ. 

 
ΣΗΜΕΡΑ τα ζούμε ( Οκτώβριος 2018) 
Tι μεταφέραμε από το καλοκαίρι του 2016; 
«Τα μάτια σας δεκατέσσερα» δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια  
Μετά το Brexit αλλάζει το μίγμα της εξωτερικής πολιτικής των Αγγλοσαξόνων στα Βαλκάνια 
Το μαχαίρι λοιπόν που θα κόψει τον χαλβά των Φαρσάλων στα Σκόπια πιάνει και ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ. 
 Όπως επαληθεύεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για το κρατίδιο των Σκοπίων έτσι αναμένουμε σύντομα και τα κάτωθι ως αναφορά την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ: «Τη Βόρειο Ήπειρο οι μεγάλοι τη χαντάκωσαν. Αυτοί πρέπει να κανονίσουν και τώρα το θέμα.  
Χρειάζεται διάκριση από εμάς για να μη γίνονται υπερβολές και δημιουργείται αναταραχή στον κόσμο». (Πρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση, «Ο Γέροντας Παΐσιος», 1995)  
Προσωπική μαρτυρία που μας  μεταφέρθηκε με τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη φίλο του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη με ομολογιακό έργο συγγραφής και ομιλιών πάνω στο θέμα της πλαστογράφησης του ονόματος της Μακεδονίας μας.  
Ήταν Αρχές της δεκαετίας του 90 όταν συναντήθηκα με τον κ. Νίκο όπως τον αποκαλούσα σεβαστικά και οικεία στα πλαίσια μιας συνεργασίας μας σε κάποιο ιστορικό θέμα που αφορούσε τον κοινό τόπο της καταγωγής μας. Σε αυτήν την συνάντηση ήταν συγκινημένος αλλά και ανήσυχος. 
ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ γιατί μου έδειξε το ιδιόχειρο σημείωμα που του έγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και έλεγε «Μάρτη έγινε ο Ευαγγελισμός, Μάρτη η Επανάσταση του 1821, Μάρτης αγωνίζεται και για το θέμα της Μακεδονίας»  
ΑΝΗΣΥΧΟΣ γιατί όπως μου είπε μέχρι να με συναντήσει τον παρακολουθούσαν δύο άγνωστοι άνδρες, πιθανολογώντας ότι ανήκαν σε γνωστή πρεσβεία .  
Σε αυτήν την συνάντηση μου εκμυστηρεύθηκε ότι από συζήτηση που είχε με τον ΑΓΙΟ του εντυπώθηκαν δυο πράγματα. 
 «μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό» «οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενωμένοι όταν θα αρχίσει η νέα μοιρασιά.. γιατί παιδάκι μου , όπως του είπε θα καραδοκεί και ο τούρκος να πάρει τα δικά του στην μοιρασιά » 
Και ο τούρκος δηλώνει « έτοιμος για όλα»  
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου