Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΉΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΉΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.Μεγάλο θαύμα τελέσθηκε στην Κύπρο. με τς καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνες στην Βοήθεια ενός Καρκινοπαθή από την Λεμεσό.

Ο άνδρας,  ακούγοντας για τα πολλά θαύματα της Παναγίας Βασίλισσας, ζήτησε την βοήθεια της μοναδικής εικόνας της Παναγίας μας που φυλάσσεται στους Αγίους Αναργύρους Καρδίτσας, της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, και η θεραπεία ήρθε από την Μάνα Ελλάδα.

Η Κα Ελένη από την Κύπρο, ακούγοντας για τα θαύματα της Παναγίας Βασίλισσας τηλεφώνησε στον Εφημέριο του Ναού και τον παρακάλεσε να μνημονεύει τον σύζυγό της, ο οποίος είχε λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να έχει αφόρητους πόνους.

Έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας προσευχής για τον Παναγιώτη, και παράλληλα του εστάλλει λαδάκι από το καντήλι της Παναγίας Βασίλισσας και αγιασμό, καθώς και η εικόνα της, προκειμένου να προσεύχονται στην Βασίλισσα του Ουρανού και της Γης δια την Σωτηρία και βοήθεια του Παναγιώτη.

«Πάτερ μου τις ευλογίες σας!!
Πόσα μεγάλα Ευχαριστώ σε σας πάτερ Νικόλαε και ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!

Λέγομαι Ελένη και ο σύζυγός μου Παναγιώτης. Ο Θεός μας έστειλε και συγκεκριμένα στο σύζυγό μου μεγάλη δοκιμασία. Υπέφερε από λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι για αρκετούς μήνες πόνο… Λέω υπέφερε γιατί μετά από πολλές προσευχές Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

Στο άκουσμα της Παναγίας Βασίλισσας οι προσευχές μας μαζί με τις δικές σας πάτερ μου έγιναν δυνατές!!! …Από την ημέρα που πήραμε το λαδάκι και τον αγιασμό, κάθε μέρα σταύρωνα το σύζυγό μου και του έδινα και έπινε αγιασμό.

Άρχιζε σιγά-σιγά η διαφορά να φαίνεται αισθητά!!! Οι προσευχές από εμάς όσο και από σας πάτερ μου ήταν εμφανές!!! Τελείωσε την χημειοθεραπεία… θα έμπαινε Αξονικό και οι προσευχές συνεχίζονταν τόσο από εσάς όσο και από εμάς. Το Λαδάκι και ο Αγιασμός όπως και το εικόνισμα της Παναγίας Βασίλισσας… ήταν μαζί του… μαζί του κάθε μέρα όπως και την Μέρα της τελευταίας εξέτασης στον Αξονικό Τομογράφο. Πήγαμε… νιώθαμε όμως κάτι όμορφο στην επιστροφή μας.

Οι μέρες πέρασαν το αποτέλεσμα βγήκε… πήγαμε στο ραντεβού μας στο γιατρό. Μαζί μας πάλι το εικόνισμα της Βασίλισσας όπως και το λαδάκι και ο αγιασμός… ο γιατρός μας αναγγέλλει… Απολύτως Καθαρός!!!

Παναγιά μας βοήθα όλο τον Κόσμο!!!

Μεγάλο Ευχαριστώ από όλη την Οικογένεια!!!

Παναγιώτης και Ελένη Πιερή

Λευκωσία Κύπρος».
Προτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δαλαγιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου