Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Οι στρατιώτες του Ποροσένκο πυροβόλησαν την Υπέρμαχο Στρατηγό στο Ντόνετσκ. ΒΙΝΤΕΟ.

Το έχει η μοίρα της την Παναγία την Πορταίτισσα να χτυπούν στο πρόσωπο οι εχθροί. H oμώνυμη εικόνα του Ντόνετσκ φέρει 3 πληγές στο πρόσωπο από θραύσματα βόμβας Ουκρανών ή σφαίρες.. Πολυβραβευμένη ταινία που διηγείται την ιστορία μιας μοναχής της μονής εν μέσω του πολέμου ΒΙΝΤΕΟ
Οι στρατιώτες του Ποροσένκο πυροβόλησαν την Υπέρμαχο Στρατηγό
στο Ντόνετσκ

Το έχει μοίρα της την Παναγία την Πορταίτισσα να χτυπούν στο πρόσωπο οι εχθροί. Η εικόνα της Παναγίας της Πορταίτισσας στην ομόνυμη μονή του Ντόνετσκ έχει λαβωθεί φέρει 3 πληγές από σφαίρες ή θραύσματα βόμβας που έριξαν οι Ουκρανοί στο πρόσωπο. Την πρωτότυπη εικόνα στην Ιβήρων τη λάβωσε πειρατής και έτρεξε αίμα το έχει η μοίρα της αυτή την εικόνα να χτυπούν κατά πρόσωπο οι βάρβαροι..3 σφαίρες κατά της Παναγιάς στο Ντόνετσκ……
« Μια φοβερά δυνατή ταινία για τον πόλεμο στο Donbass! » Η Σερβία θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα της ταινίας « Donetsk Vtarnitsy ». Η πρεμιέρα της ταινίας της Natalya Batraeva, θα συμπέσει με την 20η επέτειο του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στην έδρα Ρωσίας στο Βελιγράδι.
Η ταινία μιλά για την αδελφή της Ιερής Μονής Πορταίτισσας Ντόνετσκ και της βοηθού της, που βρέθηκαν ξαφνικά στο επίκεντρο του πολέμου στο Ντόνμπας.  … το πρόσωπο της εικόνας έχει χτυπηθεί …
Η μοναχή Mικαέλα φυτεύει λάχανα στον κήπο όταν το αεροσκάφος της επίθεσης έκανε την πρώτη προσέγγιση και άρχισε να βομβαρδίζει το κοντινό αεροδρόμιο αυτό του Ντόνετσκ. Το σύγχρονο βίντεο αντικαταστάθηκε από το χρονικό του Β Παγκοσμίου Πολέμου και ο θεατής δεν διακρίνει πλέον ούτε τον χρόνο ούτε τον τόπο δράσης … Σέρβοι που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους πριν από τη γερμανική επίθεση ή κάτοικοι της Donbass;
« Είμαι ο φιλοξενούμενος σας από το παρελθόν. Θέλετε να σας πω το μέλλον σας; « Λέει η ηρωίδα της ταινίας, και φωτογραφίες του Κοσσυφοπεδίου, της Νότιας Οσετίας, Ντόνετσκ εναλλάσσονται στην οθόνη …
Για την πρώτη ταινία της τριλογίας του Donbass  η Σερβία δεν επιλέχθηκε τυχαία: το μονοπάτι του σκηνοθέτη στο ντοκιμαντέρ ξεκίνησε ακριβώς στο Κοσσυφοπέδιο … κοντά στον παλιό ναό του μοναστηριού Zochishte.
Προς το παρόν το φιλμ κερδίζει υψηλές διακρίσεις στα ρωσικά φεστιβάλ κινηματογράφου:  καλύτερη ταινία μικρού μήκους του κινηματογραφικού φεστιβάλ « Ρωσία ». Grand Prix στα φεστιβάλ St. Vladimir και Veche Bell. Καλύτερο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ντεμπούτο « Radiant Angel »; Το καλύτερο σκηνοθετικό έργο του φεστιβάλ ταινιών Radonezh. Το καλύτερο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ « 8 γυναίκες ». Μετά την προβολή, θα υπάρξει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Γιούλια Μπέλο, μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων της Ρωσίας και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων:
« Μπορούμε να πούμε ότι ο κινηματογράφος μας δεν ήταν σε θέση να δείξει μια τέτοια συστοιχία ειλικρίνειας, αλήθειας και ανθρωπιάς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι μια ταινία για τον πόλεμο; Όχι Πρόκειται για την ανθρώπινη ψυχή. Πιθανώς για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα τελικά αυτό που  οι αρχαίοι Έλληνες συμφώνησαν να καλέσουν κάθαρση , αν και η σκηνοθέτης, δεν το επιδίωξε καθόλου.
Andrei Samokhin, εκδότης του τμήματος επιστήμης, εκπαίδευσης, θρησκείας της εφημερίδας « Πολιτισμός ».
« Η ταινία είναι μια τρομερή ιστορική απόδειξη του πολέμου στο Donbass! Και ταυτόχρονα, η διαχρονική – η καθολική, αποκάλυψη για τη ζωή και το θάνατο, πραγματικές και φανταστικές αξίες, πίστη, ελπίδα και αγάπη.
Οι άνθρωποι στη διαδικασία αυτού του πολέμου, έχοντας χάσει πολλά (και κάποιον και όλα) από την προηγούμενη ζωή, βγήκαν σαν να σε μια άλλη διάσταση και έγιναν … ευτυχισμένοι. Φυσικά, με ιδιαίτερη ευτυχία – στον Θεό, με βαθιά συνειδητοποίηση της ματαιοδοξίας των προηγούμενων εκτιμήσεών τους και των προβλημάτων της ζωής ».
Η Irina Khan: »Ταινία-αποκάλυψη… Σ΄αφήνει ανεξίτηλη εντύπωση. Η ταινία φαίνεται να είναι για τον πόλεμο, την καταστροφή και το θάνατο … αλλά είναι περισσότερο για τη Ζωή στην πιο υψηλή και πραγματική της έννοια. Είναι η ταινία πολιτικοποιημένη; Σε καμία περίπτωση! Τα πάντα είναι ισότιμα – πλαίσια, αποχρώσεις, λεπτομέρειες, μονόλογοι, μουσική.
Η Μοναχή Μιχαέλα – οι λέξεις εξαφανίζονται, είναι ανίσχυρες να περιγράψουν … Η Julia, η ηρωίδα της ταινίας … ήταν συγκλονισμένη από την ιστορία της, το χαμόγελό της, γεμάτο ζωή! Δεν υπάρχει πικρία, καμία τραγωδία και το γέλιο δεν είναι υστερικό, όχι νευρικό, αλλά παιδικό, ελαφρύ, χαρούμενο: « Το κελί μου θα έπρεπε να ήταν εδώ! » – και στην οθόνη είναι ένα κενό  χωρίς τοίχους και στέγη …  »
Η Natalya Batraeva – σκηνοθέτης, φωτογράφος, δημοσιογράφος. Από το 2005 εργάζεται στον μεταπολεμικό χώρο: στο Κοσσυφοπέδιο, στη Δημοκρατία Σέρπσκα, στη Νότια Οσετία, στην Κριμαία, στο Donbas.Συντάκτης των φωτογραφικών βιβλίων ντοκιμαντέρ « Κοσσυφοπέδιο. Σερβικός Γολγοθάς, Νότια Οσετία: μια θέα από το εσωτερικό, είμαστε ζωντανοί, μια έκθεση φωτογραφίας Κοσσυφοπέδιο – Νότια Οσετία: μια θέα από το εσωτερικό, που παρουσιάστηκε περισσότερες από 30 φορές στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Μέλος της Ένωσης Συγγραφέων και της Ένωσης Δημοσιογράφων της Ρωσίας. Νικήτρια και φιναλίστ σε διαγωνισμούς και κινηματογραφικά φεστιβάλ.
Οι στρατιώτες του Ποροσένκο πυροβόλησαν την Υπέρμαχο Στρατηγό
και όμως πρωτοφανές η Ιβήρων είναι με αυτούς που έστρεψαν τα όπλα στην Παναγία.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 
όχι αυτές οι σφαίρες δεν είναι από κομμουνιστές είναι από φασίστες είναι από το νεοναζί στράτευμα του ολιγάρχη Ποροσένκο είναι από τα μέλη της ψευδοεκκλησίας του Οικουμενικού είναι από τα χέρια των Βαρβάρων του Βαρθολομαίου 25 μαρτιου του Ευαγγελισμού 
το μηνυμα είναι αυτό 
καταδικάστε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ
η Παναγία του Ντόνετσκ δέχθηκε 3 σφαίρες 
1 από το ΝΑΤΟ 
1 από την ΕΕ
1 από το Φανάρι

25 Μαρτίου 2019 του Ευαγγελισμού.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου