Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Όπως λευτερώθηκαν οι δύο στρατιώτες μας στον Έβρο , έτσι και η Ειρήνη στην Κίνα , σύντομα και η ΕΛΛΑΔΑ.

Φώτο από http://epanastasilae.blogspot.com/ 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ θα ξαναφέρει πάλι την άνοιξη στην Πατρίδα μας , θα ξαναφέρει τον γλυκασμό της Λευτεριάς  στις ψυχές μας. 
« Σημάδια να θες» έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και παρότρυνε τους προσκυνητές να βλέπουν μέσα στα γεγονότα και όχι στην επιφάνεια αυτών. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας. 

Δεν θα πούμε πολλά γιατί εσείς θα καταλάβετε περισσότερα.
Μπορεί οι δυο παρακάτω υποθέσεις να μην έχουν κοινό υπόβαθρο αλλά μας έδωσαν ίδιες εικόνες και ταυτόχρονα αφορούσαν νέους μας που αδικήθηκαν λόγω αβλεψίας.  
ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 
Ο Ταξιάρχης ο Μανταμαδιώτης  της Λέσβου δίνει παρών στα δικαστήρια της Κίνας και βγάζει  πρωτοφανή απόφαση στα εκεί  ποινικά δικαστήρια , επισφραγίζοντας την αθωότητα της Ειρήνης. 
«Όταν επιστρέψω στη Λέσβο, θα πάω καταρχήν να ανάψω ένα κερί στον Αρχάγγελο».
« Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 21χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, στους γονείς της, λίγες μόνο ώρα μετά την αθώωσή της. 
Μάλιστα όπως είπε η ίδια στους γονείς της κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές προσευχόταν στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ήταν Εκείνος που της έδινε δύναμη. Παράλληλα είπε ότι έκανε τάμα και θα επισκεφτεί το μοναστήρι όταν αποφυλακιστεί. Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», ανέφερε ότι η 21χρονη Ειρήνη είδε στον ύπνο της την εικόνα του Ταξιάρχη, το τελευταίο βράδυ στις φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ. Αυτό την έκανε να πιστέψει ότι ήρθε η ώρα να αποφυλακιστεί. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.»  https://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html?fbclid=IwAR04fzNukyn5-Gmy0VlEnD8anoygsM85CbNkp-HWZXaZa6sH96RLWI80MhU 
Πριν μήνες, τον Νοέμβριο του 2017 η Ελλάδα πάγωσε βλέποντας μια Ελληνοπούλα να σέρνεται σιδηροδέσμια και κουκουλωμένη στο αεροδρόμιο του Χονγκ-κονγκ. 

Μετά από λίγους μήνες τον Μάρτιο του 2018 η Ελλάδα έβλεπε δυο στρατιώτες της στον Έβρο , τον Άγγελο και τον Δημήτρη στο ίδιο σκηνικό , να περιφέρονται σιδηροδέσμιοι και κουκουλωμένοι στα δικαστήρια της Αδριανούπολης. 

Έκλαιγε η Ελλάδα γιατί έβλεπε τα παιδιά της έτσι…έκλαιγε και προσευχόταν γιατί και η ίδια σερνόταν  και σέρνεται σιδηροδέσμια και κουκουλωμένη από τους δεσμοφύλακες τοκογλύφους. Χειροπέδες της Ελλάδος τα μνημόνια , δεσμοφύλακες όλοι οι ξιπασμένοι της Δύσης που πίνουν αίμα. 
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ξημερώματα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Άγγελος και ο Δημήτρης « Θεία Νεύση» της Παναγιάς, δίχως να το περιμένει κανείς επιστρέφουν ελεύθεροι στην μητέρα πατρίδα. 
Το ίδιο και η Ειρήνη πριν λίγα 24ωρα… 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν θέλει τα παιδιά της σιδηροδέσμια και κουκουλωμένα, τα θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΑ , δεν θέλει να τα αδικούν κατάφωρα. 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν θέλει την Ελλάδα σιδηροδέσμια και κουκουλωμένη στις φυλακές που την έχωσαν. 
Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ μπορεί να πονά αλλά δεν αργεί. 
Όταν λευτερώθηκαν ο Άγγελος  και ο  Δημήτρης τον δεκαπενταύγουστο του 2018 σας το έγγραψα … 
Παρουσιάστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σε κάποιον και του είπε  
« το ΘΑΥΜΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ» 
Με Πίστη και Ελπίδα 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου