Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ο σχισμένος ΚΙΟΝΑΣ του Παναγίου Τάφου! Εκεί ΑΚΡΙΒΩΣ που βγήκε το Άγιος Φώς το 1549 όταν έβγαλαν τον Ορθόδοξο Πατριάρχη έξω οι Αρμένιοι!!!

ΣΤΟΝ ΚΙΟΝΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ! 
ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΑΡΜΕΝΙΟΣ, (ΠΟΥ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ) ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. 
Μ   Α   Τ   Α   Ι   Ω   Σ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ
ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,
  ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ
ΞΕΡΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ, ΑΣ ΔΟΥΝΕ
ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ, ΤΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ!
[ΑΛΗΘΕΙΑ "ΚΥΡΙΟΙ", ΠΟΣΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ...ΑΡΓΥΡΙΑ;;;]



Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ


Η ρωγμή που βρίσκεται στον μεσαίο κίονα αριστερά της εισόδου του συγκροτήματος του Παναγίου Τάφου, έχει ύψος 1.20 μ. και όπως βλέπετε τις φωτογραφίες του 'BriefingNews', μοιάζει με ανερχόμενη φλόγα. 
Το Πάσχα του 2008, η ρωγμή του κίονα αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης του Αντρέι Βολκόβ. 
 Ο Ρώσος φυσικός απέστειλε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες της ρωγμής σε έναν συμπατριώτη του ειδικό επιστήμονα, τον καθηγητή Εβγκένι Μιχάηλοβιτς Μορόζοβ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ερευνητές στον κόσμο στο επιστημονικό πεδίο της Μηχανικής των Θραύσεων (Fracture Mechanics) και της Φυσικής της Αντοχής των Υλικών (Physics of Strength of Materials).
Ο καθηγητής Μορόζοβ, αφού εξέτασε αναλυτικά τις φωτογραφίες της ρωγμής, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή θα μπορούσε να παραχθεί μόνο ως αποτέλεσμα ηλεκτρικής εκκένωσης!
Ο Αντρέι Βολκόβ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Εβγκένι Μορόζοβ για το συγκεκριμένο ζήτημα, αναφέρει τα εξής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα 'Βέρα':
«Αυτή η σύμπτωση, ότι το Πάσχα ακριβώς, όταν δεν κατήλθε το Φως, εμφανίστηκε η ρωγμή – δεν είναι ένα θαύμα; 
Βεβαίως, μπορεί να πει κανείς, ότι όλα ήταν στημένα και ότι η ρωγμή στον κίονα είχε παραχθεί με τεχνητό τρόπο. Απευθυνθήκαμε για πληροφορίες στον Εβγκένι Μιχάηλοβιτς Μορόζοβ που είναι κορυφαίος ειδικός στον τομέα της Μηχανικής των Θραύσεων όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, και έχει γράψει πάνω από 800 επιστημονικά συγγράμματα για το θέμα αυτό. 

Ο Εβγκένι Μιχάηλοβιτς εξέτασε τις αναλυτικές φωτογραφίες της ρωγμής και δήλωσε ρητά ότι αυτή μπορούσε να εμφανιστεί μόνο ως αποτέλεσμα ηλεκτρικής εκκένωσης, τέτοια είναι η δομή της. 
Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι ήταν πλήρως αδύνατον να κατασκευάσει κανείς την ρωγμή αυτή: φανταστείτε, πόσο δυνατό μετασχηματιστή θα έπρεπε να είχε κανείς, και ιδίως τον 16ο αιώνα, όταν οι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξη της ηλεκτρικής ενέργειας!»


Σχετική εικόνα

Όμως κι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου της Μηχανικής των Θραύσεων, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Α. Παπαδόπουλος, αφού εξέτασε τις φωτογραφίες, αποφάνθηκε ότι η ρωγμή του κίονα παράχθηκε πράγματι από μία ηλεκτρική  ε κ κ έ ν ω σ η,  η οποία εκδηλώθηκε ταυτοχρόνως με ένα σεισμικό κύμα που είχε κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω!


Αυτή τη συνδυασμένη καταπόνηση του κίονα – ηλεκτρική εκκένωση+σεισμικό κύμα – την θεωρεί ανεξήγητη και γι’ αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «θα μπορούσε κανείς να ομιλεί περί θαύματος και μόνο»!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ
[Ορισμένα στοιχεία και φωτογραφίες από το ιστολόγιο:https://www.briefingnews.gr/orthodoxia/otan-agio-fos-vgike-apo-tin-kolona-thayma-me-shismeno-kiona-stin-eisodo-toy-panagioy]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου