Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ…
    Κοινοποιεί ο Γεωκών
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΙΑ ΣΑΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…

(Σχόλιο του  Γεωκών: εδώ πιστεύω ότι μιλά για το Άγιο Πάσχα, και συγκεκριμένα για Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, σε κάποιο άλλο μήνυμα: Ο Κύριος είπε «θα ακούσετε την μεγάλη προδοσία προς τον κύριο σας μετά το Πάσχα», και στις δυο περιπτώσεις δεν αναφέρει χρόνο) 

Αλλά όμως εσείς μην φοβηθείτε! Δεν πρόκειται να μπει αγκάθι στο πόδι σας, γιατί τα αγκάθια τα έχω πάρει ΕΓΩ όλα στο κεφάλι Μου.

Αυτό που θα κάνουν, δηλαδή  την πισωπλατια, θα είναι αντίποινα για εσάς, γι’αυτό που ζητάτε ! Για την χρηματική αποζημίωση, είχαν σκοπό να κτυπήσουν μια άλλη χώρα, που βρίσκεται στα αριστερά σας, όμως αμέσως θα επιτεθούν εναντίον σας με τέτοια λύσσα που και το ίδιο το σκυλί που έχει την λύσσα, θα ψοφήσει!  

Επειδή ζητήσατε κάτι που δικαίως το ζητήσατε και δικαίως σας ανήκει.

(Σχόλιο του  Γεωκών: από ποιους ζητήσαμε χρηματική αποζημίωση; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. Ποιο είναι το σκυλί που έχει την λύσσα;  Η ΤΟΥΡΚΙΑ.)

Παιδιά μου, να μην την εγκαταλείψετε ( την Ελλάδα ) γιατί πολλοί θα την ψάχνουν, αλλά θα είναι πολύ αργά.

Μην φύγετε παιδιά μου από την Μητέρα σας, που την έχετε εκεί κάτω, που εκλιπαρεί Τον Πατέρα Μου και Εμένα, διότι μετά ( εάν έχετε φύγει από την Ελλάδα ) δεν θα μπορεί να σας βρει, όχι γιατί δεν θα μπορεί, αλλά επειδή όταν θα θέλει να σας φτάσει, δεν θα αντέχει από την μεγάλη αγριότητα που θα βρει, θα πονά η ψυχή της τόσο πολύ, δεν θα αντέχει αυτό που θα δει ( στις άλλες χώρες ) και θα γυρίζει πίσω από τα σύνορα.

Μετά από αυτήν την αγριότητα που εσείς την προκαλείτε θα πέσει μια τέτοια ηρεμία, που δεν θα έχετε με ποιον θα τσακωθείτε.

Ο κόσμος, έχει γίνει δύσπιστος επειδή βλέπει αυτήν την στιγμή μια κεφαλή της Εκκλησίας που έχει παρατήσει τον κόσμο Μου μέσα στο σκοτάδι…σύντομα θα τους τα πάρω όλα…

Όταν βλέπουν μια Εκκλησία με τέτοιες αδυναμίες, πως θα τους πιστέψει ο κόσμος; 

 Θα φέρω τους Δικούς Μου νέους κληρικούς…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ…

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου