Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΒΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Αντικάταστασις Εσταυρωμένου με Θρόνο του Αντίχριστου στην Εκκλησία-Στήθηκε ο Βωμός για τη Θυσία των Ερυθρών Δαμαλιών.

  Μια μέση ψάχνετε δαιμονική, κόκκινο διάβολο με τα κέρατα κρατώντας τρίαινα pitchfork και να κάθεται σε ένα θρόνο, 3d rendering.

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ 

    Τα τρέχοντα γεγονότα, αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε, καθώς όπως πολύ χαρακτηριστικά είχε πει ο Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν Σαλός (από τη Γεωργία):

"Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του Αντίχριστου. Ήρθε ήδη και κάνει τις ύπουλες πράξεις του κρυφά. Ο χρόνος της εμφάνισής του είναι τόσο κοντά που δεν χτυπά μόνο τις πόρτες, αλλά τις σπάει. Σείει τις πόρτες με όλη του τη δύναμη, σχεδόν τις παραβιάζει"

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/22-2024.html 

    Είναι δηλαδή τόσο φανερή η παρουσία του Αντίχριστου στην εποχή μας, έστω και "πίσω από τις κουρτίνες", που είναι πραγματικά σαν να σείει τις πόρτες! 

    Μόνον οι πνευματικά "κουφοί" και "τυφλοί" (όπως δυστυχώς η πλειονότης της άρχουσας τάξεως της εκκλησίας) δεν μπορούν ή δεν "θέλουν" να το καταλάβουν, είτε διότι έχουν συσσωρεύσει πολύ "πνευματικό πουρί" (όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει Αγιορείτης μοναχός), είτε διότι δυστυχώς ανήκουν στη μεριά του μιαρού Αντίδικου (απίστευτο αλλά πραγματικό)...

    Μία από τις εντολές του Βδελύγματος λοιπόν, και η οποία σαφώς πάρθηκε και στην ψευδο-σύνοδο του Κολυμπαρίου (εν έτει 2016 στην Κρήτη), ήταν η αντικατάστασις του Εσταυρωμένου Χριστού στην Αγία Τράπεζα με αυτήν του "Θρόνου του Αντίχριστου".  Ο Αντίχριστος δηλαδή έχει δώσει την εντολή να αντικαταστήσει τον Κύριο και Θεό μας, Ιησού Χριστό, μέσα στις εκκλησίες.  Το εξοργιστικό δε, είναι ότι υπάρχει πλήθος ιερέων και Μητροπολιτών που, άκουσον-άκουσον, πιστεύουν ότι ο αληθινός Χριστός δεν έχει έλθει ακόμα, αλλά θα είναι αυτός που έρχεται σύντομα (ο Αντίχριστος δηλαδή!!!).

    Μην απορούμε λοιπόν όταν διαβάζουμε ειδήσεις όπως η παρακάτω:

 Οι πιστοί του Περιστερίου αντιδρούν! Διαρκής διαμαρτυρία για την αφαίρεση του Εσταυρωμένου και του Σταυρού

 https://www.ekklisiaonline.gr/nea/i-pisti-tou-peristeriou-antidroun-diarkis-diamartyria-gia-tin-aferesi-tou-estavromenou-ke-tou-stavrou/

    Εδώ και λίγο καιρό, δυστυχώς, η μια μετά την άλλη ενορία απομακρύνουν τον Εσταυρωμένο πίσω από την Αγία Τράπεζα και τον αντικαθιστούν με μια πολυθρόνα, η οποία δεν συμβολίζει τίποτε άλλο παρά τον "Θρόνο του Αντίχριστου", όπως φαίνεται στην κάτωθι φωτογραφία:

 Αν τα παραπάνω τα συνδυάσουμε και με τα τρέχοντα γεγονότα στο Ισραήλ, και τις καθόλα επίσημες προετοιμασίες του Εβραϊκού Ιερατείου να υποδεχτεί τον "Μεσσία" τους μέσα στο 2024, όπως μπορούμε να διαβάσουμε από την παρακάτω είδηση:

Στήθηκε Τεράστιος Βωμός για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024 για ανοικοδόμηση Τρίτου Ναού του Σολομώντα.

 

 https://katohika.gr/diethni/stithike-terastios-vomos-gia-teletourgiki-thysia-kokkinon-damalion-to-ioudaiko-pascha-2024-gia-anoikodomisi-tritou-naou-tou-solomonta/ 

    Τότε αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, θα πρέπει ηθελημένα να είμαστε πνευματικά και "κουφοί" και "τυφλοί" για να μην κατανοούμε ότι ο Αντίχριστος είναι όντως επί των ημερών μας...

    Ο Θεός ας μας φωτίσει όλους να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και να μην πιαστούμε στον ύπνο όπως οι "μωρές παρθένες"...

ΑΜΗΝ

orthodoxyellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου