Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

μας είπε Γέροντας "με το ΧΑΙΡΕ ξεκινούν" και εμείς αρχή Μαρτίου γράψαμε.

 

φώτο ( μακελειό στην Μόσχα - Α ' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ - τώρα όλοι αναρωτιούνται πώς θα αντιδράσει η  Ρωσία και ποιους θα περιλάβει μέσα στους στόχους της)
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΧΟΛΙΟ:
1 η γνωστή περπατησιά της παγκόσμιας τρομοκρατίας είναι ότι οι επιθέσεις γίνονται, όταν σχεδόν τα μεγάλα χρηματιστήρια είναι κλειστά ,ώστε οι οποιοσδήποτε  πιέσεις να απορροφηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο .
2.ότσν θέλουν να ξεκινήσουν κάτι μεγάλο χτυπούν κοντά του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ της Υπεραγίας Θεοτόκου ( βλ.επίθεση στην Γιουγκοσλαβία  το 98).
3. Όμως φέτος στις ανωτέρω προϋποθέσεις προστέθηκε ότι το μακελειό το διέπραξαν παραμονή σχεδόν της Κυριακής της Ορθοδοξίας 

Πάμε να δούμε τι λέγαμε πριν λίγες μερες

"Με το ΧΑΙΡΕ φέτος φαίνεται να χαλνούν οι μπρίζες του παγκόσμιου συστήματος" 
Αρθρογραφία μας 1 Μαρτίου 2024 : https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/03/blog-post.html?m=1

Τι επισημάναμε τότε και σήμερα κλαίμε για τους αθώους κσι ότι άλλο έρχεται ...αποσπάσματα 
"Δείτε τι τρέχει αυτές τις ώρες στην επικαιρότητα όχι έτσι όπως μας την παρουσιάζουν οι νανουριστές μας αλλά τι φόβος υπάρχει στα διεθνή ΜΜΕ γιατί αναρωτιούνται τι μας ξημερώνει με την μανία του πολέμου. Κανείς από αυτόύς δεν λογίζεται ότι φτάνουμε στα επίπεδα της κόλασης επί γης λόγω της Παγκόσμιας Αποστασίας από το ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

η Αρθρογραφία μας επί δεκαετία και.. είναι ΕΥΧΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ να βγούμε από τα αδιέξοδα και θα βγούμε γιατί ο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους αγίους του.  
Με το ΧΑΙΡΕ αδελφοί θα τους χαιρετίσουμε

" Η ΠΑΝΑΓΙΑ καλεί σε Επιστράτευση όλα τα παιδιά της ακόμα και τα άτακτα γιατί δεν φτάνουμε.
«νοσεί η ΕΛΛΑΔΑ, μα λίγο πριν πεθάνει, θα έρθει η Ανάσταση ο κόσμος θ’ ανασάνει»


Με το ΧΑΙΡΕ αδελφοί θα τους χαιρετίσουμε 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ-ΑΓΙΩΝ -ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. 

Ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του, όλα θα γίνουν στις μέρες μας. 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ θα πορευτούμε διαφορετικά, αλλά σωστά.

«όταν θα γίνει ο πόλεμος, οι πιστοί θα βλέπουν τους αγίους ζωντανούς και θα τους βοηθάνε. «Αν είσαστε στο εξωτερικό, αμέσως να γυρίσετε στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα πάθει σχεδόν τίποτε..» έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΙΜΩΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 

Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως διότι:  


« οι άνθρωποι στις μέρες μας τρέχουν κατοστάρι για να μπουν στην κόλαση, λίγοι είναι αυτοί που εν γνώσει τους τρέχουν τον καλό δρόμο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που οδηγεί στις Πύλες του Παραδείσου»

« η ανάγνωση της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ με ταπεινό φρόνημα και η συνειδητή βίωση των Μυστηρίων της Εκκλησίας μας δίνει όλες τις λύσεις στην σημερινή επικίνδυνη καθημερινότητα»

« αυτό που βιώνουμε όλοι μας είναι χειρότερο από τα ιστορικά Σόδομα και Γόμορρα, είναι όμως Σημείον του
ΘΕΟΥ ότι έρχονται παγκόσμιες καταστροφές και ιστορικές ανατροπές που θα σημαδέψουν την πορεία της Ανθρωπότητας»

« η σαρκολατρεία και η πλεονεξία δεν έγινε απλώς μόδα αλλά επηρεάζει και τον γενετικό ανθρώπινο κώδικα , σαν μετάλλαξη»

« η πορεία προς την αίρεση είναι έκπτωση του μυαλού για αυτό όσοι συμμετέχουν σε αυτήν σύντομα θα χάσουν και αυτόν τον κοινό νου. Με αυτή την παιδαγωγία ο ΘΕΟΣ θα αποκαταστήσει άλλους εκκλησιαστικούς ηγέτες για να σταματήσει το φρικτό μαρτύριο της συνειδήσεως των πιστών τέκνων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» 

« τα νέα παιδιά με αυτά που έρχονται θα δυσκολευτούν πολύ , έχουν όμως το πνευματικό πλεονέκτημα ότι δεν είναι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της διάδοσης της Παγκόσμιας Πλάνης του Αντίχριστου πνεύματος, αλλά τα θύματα για αυτό και δικαιούνται ΤΗΝ ψηλαφητή βοήθεια άνωθεν» 


τα 2/3 των προφητειών του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού επιβεβαιώθηκαν , απομένει το 1/3 - Πίστη και Ελπίδα και θα χαρούν πολλοί - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ είναι ο “πολλαπλασιαστής ισχύος” των ΕΛΛΗΝΩΝ   

Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική φτηνή σαν τους δήθεν ισχυρούς της γης , απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Ελληνική Μικρά Ασία. 

ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΕΛΛΑΣ σε λίγο θα χαμογΕ(λ)λάς.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου