Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα: Εσείς σημερινοί ιεράρχες μιμηθείτε τους παλιούς Πατέρες και αφήστε τις αγαπολογίες με τον κάθε βολεμένο της Βουλής.


 

Καλημέρα ιστοσελίδα τρικλοποδιά και αναγνώστες.

Σε αυτό το αρθρο μου θα αναφερθώ στην Ιεραρχία με την ευκαιρία της γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας επετείου.

Και εκει που είπα δοξα τω Θεω να και κάποιοι κληρικοί και Μητροπολίτες που αντιτάχθηκαν στο νομοσχέδιο του αίσχους των λοατκι πλας εννοω. Μιλησαν πολλοι Ιεράρχες και είπαν δεν θα τους δεχτούμε στους ναους αυτούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο. Μεγάλα λόγια! και τους δέχτηκαν και τεμενάδες τους έκαναν και τιμές τους απέδωσαν.

Που είσαι Αγιε Ιωαννη Χρυσόστομε και συ Πατριάρχη Σεργιε να δείτε τα χάλια των σημερινών μητροπολιτών; εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μας δίνει την εντύπωση η Ιεραρχία σ εμας τους κοινούς θνητούς οτι δεν τους ενδιαφέρει το τι είπε ο Χριστός μας. Κανουν τα τελείως αντίθετα.

Να σας ρωτήσω Πατερες χαιδευε αυτιά κανενός ο Χριστός μας; οπως κάνετε εσείς σημερα. Ουαί υμιν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές τους είπε. Και όταν είδε οτι βεβήλωσαν το ναο σε άντρο εμπορίου και συναλλαγής πήρε το φραγγέλιο.

Τι δουλειά εχετε εσείς με ανθρώπους που δεν έχουν ουτε ιερο ούτε όσιο; Τις γραφές τις ξέρετε πολύ καλά γιατί πράττετε εναντίον στο θέλημα του Κυρίου; το ψαλτήρι λεει ψαλμός 1ος: Μακάριος και πανευτυχής είναι ο άνθρωπος που δεν επήγε ποτέ εις συνέδριον και συσκεψιν ασεβών,οπου θα επηρρεαζετο απο τας ιδέας των και τα φρονήματά των και δεν εστάθη εις δρόμον αμαρτωλών, οπου θα παρεσύρετο απο τας κακάς πράξεις και συνηθείας των, και δεν εκάθισεν εκεί, οπου επιμένουν αμετανοήτως να κάθηνται διεφθαρμένοι και φθοροποιοι άνθρωποι και οπου θα μεταδίδετο και εις αυτόν το ψυχοφθόρον και ολέθριο μόλυσμά των.

Εσείς γιατί συνευρίσκεστε μαζί τους σε συμπόσια και φαγοπότια; αντί να ασχοληθείτε με τις αιρέσεις που μαστίζουν τη χώρα μας και το λαο, που είναι οι πιο πολλοι στα σκοτάδια και είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι μονο στο πιστοποιητικό της Βαπτισης τους.

Μιμηθείτε τους παλιούς Πατέρες και αφήστε τις αγαπολογίες με τον κάθε βολεμένο της Βουλής.

Ο ρόλος σας πατερες δεν είναι να συντάσεστε με τους μεγάλους αυτής της χώρας. Τι εκαναν αυτοι οι μεγάλοι γι αυτό το λαό; γέμισαν τη χώρα με επενδυτές διώκτες της Ορθοδοξίας που οπου δουν προσκυνητάρι το διαλυουν.

Και σεις αυτους τους διώκτες του Χριστού τους περιθάλπτεπε και καλά κάνετε. Αν τους αγαπάτε τοσο πολύ να απαιτήσετε απ τους κυβερνώντες που ειναι το παρεάκι σας, να τους απελάσουν και να στείλετε τα χρήματα εκεί στις πατρίδες τους αφου σας περισσευουν. Και μην ξεχνατε η βοήθεια που τους παρέχετε είναι χρήματα του ποιμνιου.

Και κάτι για τον αξιότιμο Αρχιεπίσκοπο: Μακαριώτατε Ιερώνυμε σας παρακαλώ μαζέψτε τον Μεσσηνίας. Ο ποιμένας αυτός έχει ξεφύγει, είναι εκτός πραγματικότητας του Ευαγγελίου, ειναι ο αγαπημένος του συστήματος. Κρίμα που δεν σέβεται το μέγιστο δώρο που του εδωσε ο Θεός, την Ιερωσύνη.

Δεν υπηρετεί το Θεό καποιους άλλους υπηρετεί και εξυπηρετεί.

Φώτιση Χριστού του ευχομαι γιατι με αυτά που κάνετε στις μέρες αυτες τις εσχατες εκτός ελαχίστων. Τα πάντα τα εχετε ισοπεδώσει τα εχετε διαστρεβλώσει. Μιμηθείτε τους παλιούς Πατερες της εκκλησίας μας. Ενας απλος λαικός ανθρωπος είμαι και ξερω το Ευαγγελιο και το πηδαλιο απ εξω κι ανακατωτά.

Πορευτείτε οπως θέλει ο Χριστός μας και οχι οπως θέλει ο κόσμος. Γιατι με αυτα που πραττετε, με τα λεγόμενά σας και τη συμπεριφορά σας γελαει και χαίρεται ο διάβολος και τα διαβολακια του. Δεν χαίρεται ομως ο Χριστός μας.

Αγαπημένη ιστοσελίδα τρικλοποδιά και αναγνώστες σας ευχαριστώ.

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα.

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου