Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

«Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Κρήτη». Η Δικαία Τιμωρία Προ των Πυλών (Προφητείες και Σημερινά Γεγονότα).

  The Minoan empire was destroyed by the erruption of the … stock image |  Look and Learn

   ΑΘΑΜΑΝΑΣ

    Είναι γνωστόν, τουλάχιστον στους συνειδητοποιημένους Χριστιανούς, ότι για όλα

τα "κακά και φοβερά" που επιτρέπει ο Θεός, υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι με τις πράξεις και τα έργα τους.  Ο Θεός "πασχίζει" με διάφορους τρόπους να κάνει τους ανθρώπους να συνέλθουν, όπως για παράδειγμα, στέλνοντάς τους αγίους ανθρώπους, οι οποίοι με Θείο Πνεύμα προφητεύουν τα ερχόμενα δεινά, μήπως και έρθουν στα λογικά τους οι εκπεσόντες άνθρωποι και αποφύγουν το τελικό κακό.  Οι προφητείες δίνονται για να συναισθανθούν οι άνθρωποι ότι αμάρτησαν, ώστε να μετανοήσουν, να συγχωρεθούν από τον Θεό και να αποφύγουν την Δίκαιη Τιμωρία, η οποία επιβάλλεται και πάλι για το καλό τους (για να μην χαθούν ίσως οι ψυχές τους αιωνίως).

    Ο σημερινός άνθρωπος όμως δεν είναι ότι αμαρτάνει και δεν μετανοεί. Ο σημερινός άνθρωπος, ως "βαθειά υπνωτισμένος-σκοτισμένος", δεν αισθάνεται καθόλου ότι αμαρτάνει, ενώ παγκοσμίως καταβάλλεται προσπάθεια να μην υπάρχει καν η έννοια της αμαρτίας.  Αντιθέτως προωθείται παντού η Διαστροφή και η Αποστασία από τον Θεό.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα δυστυχώς, αποτελεί και

       «Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Κρήτη»

     Ο Κρητικός λαός ουδόλως μπορεί να θεωρηθεί ως αμέτοχος, όχι μόνο των μεγάλων αμαρτιών, αλλά των βεβηλώσεων των Ιερών της Πίστεως και της Πατρίδος μας από από αυτούς που τους εκπροσωπούν, είτε στην πολιτική σκηνή, είτε ακόμα χειρότερα, στην εκκλησιαστική.

    Είναι δε τόσο σκοτισμένοι στο νου, που αντί να αισθανθούν πραγματική Ντροπή για τα δεινά που έχουν επιφέρει σε ολόκληρη την Ελλάδα οι εκ Κρήτης προερχόμενοι, χείριστοι και ανθρωπο-δαίμονες πολιτικοί, τους οποίους οι ίδιοι οι Κρητικοί εξέλεξαν, αισθάνονται αντιθέτως υπερηφάνεια (Εωσφορικό αίσθημα), για το ότι η Κρήτη έχει βγάλει τέτοιους "λεβέντες"...  Δείτε την κάτω εικόνα από την φετινή λαγάνα:

 Φούρνος στου Ρέντη έφτιαξε λαγάνα με τα ονόματα… Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/fournos-stou-renti-eftiakse-lagana-me-ta-onomata-mitsotaki-kasselaki-androulaki/

     

    Τους θυμίζουμε λοιπόν την προφητεία του οσίου μοναχού Γενναδίου:


"Θα ξεμπαρκάρουν οι Τούρκοι από το νότιο μέρος της Κρήτης, και από τα μέρη που θα περνούν θα κάνουν γενική σφαγή και καταστροφή"

καθώς και ότι:

    "Η Κρήτη θα βουλιάξει, όχι από βόμβες, αλλά από τις αμαρτίες μας.  Δεν θα μείνει από αυτήν τίποτα, εκτός από ένα ελάχιστο μέρος δι' ανάμνηση ότι εδώ ήταν κάποτε η Κρήτη"

https://choratouaxoritou.gr/?p=75084

    η οποία προφητεία συνάδει και με το "Όραμα ηλικιωμένης" από την Κέρκυρα, για την Καταστροφή της Κρήτης:

«Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! Τι κακό θα μας βρει όλους»!!

  https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC/   

    Τους υπενθυμίζουμε τέλος, ότι απέχουμε ελάχιστο χρόνο από την εκπλήρωση των άνω προφητειών και τους ευχόμαστε Καλήν Μετάνοια, έτσι ώστε να αλλάξει ο Θεός, έστω τελευταία στιγμή, τα Σχέδιά Του, ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσει την Δίκαιη Τιμωρία Του και να γλυτώσει η Κρήτη τα πολλά δεινά.

ΑΜΗΝ 

ΥΓ.  

1. Οι Τούρκοι στέλνουν ήδη τον προ-πομπό του στρατού τους (Αφρικανοί Τζιχαντιστές)...

2.  Θυμηθείτε τα "κατορθώματα" της εκκλησίας τους...

3.  Τους  υπενθυμίζουμε στο τέλος τι είχαν πάθει οι πρόγονοί τους Μινωίτες

Μεταναστευτικό: Σχεδόν 20.000 Λίβυοι επιδιώκουν να ταξιδέψουν προς την Κρήτη (vid)

 https://www.neakriti.gr/kriti/2045742_metanasteytiko-shedon-20000-libyoi-epidiokoyn-na-taxidepsoyn-pros-tin-kriti-vid

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ - Δηλώσεις Αρχιεπισκόπου Κρήτης για ομόφυλα ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

 arxiepiskoposkritis44-750x375

 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/blog-post_90.html

Ο σεισμός στην Κρήτη και το εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής που επιχωματώθηκε – Τι λέει ο ιερέας της ενορίας


https://orthodoxia.info/news/o-seismos-stin-kriti-to-ekklisaki-t/ 

 ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ: ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ - Ιερέας της Κρήτης: Ψέμα, πλάνη το Άγιο Φως !!!

 

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/04/blog-post_74.html

 

 ΘΗΡΑ 1613 π.Χ.: Η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου που γνώρισε η Ανθρωπότητα

 (Η Καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού)

http://galileos.gr/thira-1613-p-ch-megaliteri-ekrixi-ifestiou-pou-gnorise-anthropotita/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου