Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.. Χτύπησαν Κύπρο για να πάρει μήνυμα η Εκκλησία Ελλάδας για γάμο ομοφυλόφιλων! ΒΙΝΤΕΟ: κουβαλάνε το χρηματοκιβώτιο σαν να είναι Επιτάφιος!!!!

 

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.. Χτύπησαν την Εκκλησία στην Κύπρο για να πάρει το μήνυμα η Εκκλησία Ελλάδας.. η κόντρα για το γάμο ομοφυλόφιλων! Σαφής προειδοποίηση..γιατί πλέον έχουν και ευαγγελικό πλεονέκτημα: ”ἰατρέ, θεράπευσον σεαυτόν”. Νέο επεισόδιο της σειράς που ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Famagusta. ΒΙΝΤΕΟ: κουβαλάνε το χρηματοκιβώτιο σαν να είναι Επιτάφιος!!

H Κυριακή της Ορθοδοξίας πλησιάζει και η Εκκλησία έριξε πόρτα σε όλο το πολιτικό συνάφι που πρόδωσε την Ορθοδοξία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των παιδιών της..

Το σκάνδαλο είναι πραγματικό και έχει τεράστιες διαστάσεις αλλά και παράπλευρες απώλειες είναι τα απόνερα της ρήξης Εκκλησίας Πολιτείας επί ελληνικού εδάφους για το ανομοθέτημα γάμου ομοφυλόφιλων. Εκβιασμός .. Πάμε σε πλαγιομετωπική μέσω Κύπρου το επόμενο θα είναι μετωπική. Για να μην σας κάνουμε ρόμπες αφού σας κρατάμε .. κρατηθείτε κάνετε κράτει τις μηχανές μην βαράτε συναγερμούς και καμπάνες αλλά να σφυρίζετε αδιάφορα.. Το ότι έσκασε τώρα το σκάνδαλο των σκανδάλων δεν είναι απλή σύμπτωση . ήταν προγραμματισμένη έκρηξη με τηλεχειριστήριο εξ αποστάσεως και χρονοδιακόπτη.

Στο μεταξύ προετοιμάζουν την κοινή γνώμη Κύπρου για αντίστοιχα ανομοθετήματα.

Εκβιάζουν τους εδώ μέσα από τις αποκαλύψεις για τους εκεί… και βέβαια εκβιάζουν και τους εκεί. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ο πρωταίτιος πάντως έχε και ελληνική υπηκοότητα.. Η υπόθεση έχει πολλές πτυχές και πολλές αναγνώσεις….

Επιχειρούν να κλείσουν στόματα..λαλίστατα στο θέμα της ομοφυλοφιλίας είτε εδώ είτε εκεί..

Να σφραγίσουν και τα τελευταία περάσματα και να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις..

Αν κάνουν πίσω οι εναπομείναντες που σήκωσαν το βάρος στο μέτωπο κατά της διαφθοράς το παρακράτος θα έχει νικήσει..

Είναι ώρα να βγουν από τα κιβούρια τους να μην λουφάξουν, με κράτος έχουν να κάνουν με Καίσαρα να μην τον φοβηθούν δεν τους κρατάει δεν τους έχει στο χέρι μόνο κουνάει τη ροζ φιγούρα του Χατζη-αβάτη ( ήταν και Χατζής τελευταίο του ταξίδι ήταν στο Ισραήλ και Αγίους Τόπους εν μέσω πολέμου) του απειλητικά.

Πατήστε το σατανά του φόβου …

Βγείτε και καταγγείλτε τις μεθοδεύσεις του διαβόλου..

Το σκάνδαλο το είχαν έτοιμο απλά απασφάλισαν την κατάλληλη στιγμή. όποιος Συνοδικός αισθάνεται ότι δεν μπορεί να δώσει την μάχη από την πρώτη γραμμή να παραδώσει σήμερα κιόλας την καρέκλα του. Το θρονί είναι της Παναγιάς δανεικό το πήρε δεν θα το πάρει μαζί του.. Θα είναι τίμια στάση ανθρώπινη μέχρι εδώ εγκαταλείπω τον αγώνα τόσες ήσαν οι δυνάμεις μου. Άνοιξαν μέτωπο μέσα στην Εκκλησία ως αντιπερισπασμό ..Έχει και εμφύλιο συν την εισβολή να αντιμετωπίσει. όχι στην αναδίπλωση και στην εσωστρέφεια.

Ο ”Νεκτάριος” έπρεπε να έχει τελειώσει δια μιας. Αποσχηματισμός από τη Σύνοδο με το που πήγε το θέμα και δεν εμφανίστηκε.. Επαναφορά στις τάξεις των λαικών άμεσα..έχει εκπέσει πιο χαμηλά από λαικούς μόνος του έθεσε εαυτόν εκεί… Η δικανοποίηση της Εκκλησίας δεν την ωφελεί δεν είναι στην κουλτούρα της.. Η Σύνοδος έπρεπε σύσσωμη να πάρει την ευθύνη και όχι ένα 6μελές όργανο..

Τα επίμαχα βίντεο πέφτουν πάνω στο τραπέζι το ένα πάνω στο άλλο σαν τραπουλόχαρτα και πάντα ελλοχεύουν τα πιο .. τολμηρά περιμένουν να τα βγάλουν τη Μεγαλοβδομάδα;

Νέο επεισόδιο της σειράς που ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Famagusta… Στο μεταξύ σε άλλο βίντεο χθεσινό βίντεο η γυναίκα αυτή η βαράτε με κι ας κλαίω χτύπα με κι άλλο μ΄αρέσει κουβαλάει με μοναχό ένα κιβώτιο σαν χρηματοκιβώτιο. Γίνανε μoναχοί για να κουβαλάνε τον Επιτάφιο ή τα χρηματοκιβώτια;;

O χειρότερος σύμβουλος τώρα είναι ο φόβος και η σιωπή….Eίναι επιχείρηση τρομοκρατίας και κατατρομοκράτησης για να εξαγοράσουν τη Σιωπή..

Σοβαρά τώρα, πάμε για Καθαρή Δευτέρα με τόση σαπίλα σήψη και βρωμιά στους κόλπους της Εκκλησίας….. έπρεπε να είχε τελειώσει εν τη γενέσει του και μ΄εκρίζωση..

Τίμιοι ιεράρχες που θα παρουσιαστείτε ενώπιον του λαού και του Θεού…..   

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου