Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ένα ακόμα θαύμα της Οσίας Γερόντισσας Γαλακτίας!!!!

 

 


Τον Οκτώβριο του 2021 η κόρη μου η Μαρκέλλα διαγνώσθηκε από το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με δυσγερμήνωμα ωοθήκης.

 

Το δυσγερμήνωμα είναι 100% κακοήθης όγκος.

 

Η διάγνωση έγινε στις 28 Οκτωβρίου και χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” στις 2 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

 

Ικετεύσαμε την Οσία Γερόντισσα Γαλακτία με την οποία μας συνέδεσε μετά την μακάρια κοίμησή της ένας φίλος μοναχός.

 

Εκείνη ανταποκρίθηκε άμεσα!

 

Έδωσε πληροφορία σε αυτόν μοναχό.

 

Του είπε κατά λέξη: “Θα πάω στο κορίτσι και όλα θα πάνε καλά”.

 

Έτσι, στις προσευχές μας στο Χριστό και την Πανάχραντον Μητέρα μας Παναγία λέγαμε: « Χριστέ μου και Παναγία μου και πάντες Άγιοι δια πρεσβειών της Οσίας Γαλακτίας δώσε την υγεία στο παιδί μας την Μαρκέλλα κατά το συμφέρον όμως της ψυχής της».

 

Το χειρουργείο έγινε.

 

Αφαιρέθηκε η ωοθήκη και εστάλη για την σχετική βιοψία.

 

Ένα όργανο που αφαιρέθηκε με καρκινικά κύτταρα είναι βέβαιο ότι στη σχετική βιοψία θα επιβεβαιωνόταν το καρκινικό δυσγερμήνωμα.

 

Ω του παραδόξου θαύματος όμως, η βιοψία υπογεγραμμένη από πανεπιστημιακούς καθηγητές ιατρούς έλεγε ότι είναι καθαρή, χωρίς καρκινικά ευρήματα δυσγερμηνώματος!!!

 

Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις αυτού.

 

Η μεσιτεία της μεγάλης μας Οσίας Γαλακτίας που την αισθανόμεθα κάθε μέρα στην επίγεια ζωή, μας έσωσε την κόρη μας Μαρκέλλα ηλικίας 26 ετών τώρα.

 

 

https://e-mesara.gr/ena-akoma-thayma-tis-osias-gerontissas-galaktias/?fbclid=IwAR0xcT7DbcDbXl2_YWe230PJODTsZuNjQI1WjeJV8hBNr7

yZ9NaMaGLiKJA

apantaortodoxias.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου