Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

π. Ελπίδιος Νέα ομιλία για τα επερχόμενα.

Στην ομιλία του πατρός Ελπίδιου που ανεβάσαμε στις 19 Νοεμβρίου 2012, αναφέρθηκε ο γέροντας σε πολύ σημαντικά πράματα, που πλέον βρίσκονται στην επικαιρότητα. Στο 27:30′ του ηχητικού περίπου, αναφέρει τα παρακάτω πολύ σημαντικά και καλό είναι να τα κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας:

“…όλα θα ξεκινήσουν από έναν Πάπα που θα είναι ο επόμενος ο οποίος θα είναι το γνήσιο παιδί των σατανιστών οι οποίοι λυμαίνονται αυτή τη στιγμή το Βατικανό.
Να ξέρετε οτι το Βατικανό δεν είναι ο Πάπας.Βατικανό είναι μια ολόκληρη κουστωδία κριμένη πίσω απο τον Παπα που διαχειρίζεται με πονηριά σατανικά σχέδια του Εωσφόρου. Το Βατικανό έχει και ανθρώπους που αγαπούν τον Θεό αλλά υπάρχουν και άτομα που έγιναν εξεπίτηδες καρδινάλιοι έγιναν εξεπίτηδες αξιωματούχοι της εκκλησίας μόνο για ένα λόγο για να φτάσουν κάποτε στο σημείο να προσβάλουν την εκκλησία μέσα από τα σωθικά. Για αυτό και ένας από αυτούς τους Παπες θα είναι ο ψευδοπροφήτης .Αυτός που θα είναι ο ψευδοπροφήτης θα είναι αρχηγός της εκκλησίας. Να τα θυμάστε ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ που θα φύγει αυτός ο Πάπας θα τον διώξουν θα ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασής του αλλά αυτός που θα έρθει θα είναι ο Ψευδοπροφήτης….. Θα υποτάξει όλους τους Ιερείς μας….. 


http://kotsarikos.com/2013/02/12/μια-λεπτομέρεια-από-την-πρόσφατη-ομιλ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου