Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Θεσσαλονίκης Άνθιμος: ''Θέλουν να δημιουργήσουν αναταραχή''


anthimos 11
ROMFEA.GR | Στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.
Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, μίλησε για την σημερινή περικοπή του Ευαγγελίου καθώς και για τον Άγιο Χαράλαμπο.
Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στην αναρχία που επικρατεί στον κόσμο, τονίζοντας ότι "όλα αυτά τα χτυπήματα γίνονται για να δημιουργηθεί κατάσταση αναταραχής."
"Το σκληρότερο είναι ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να υποκύπτουν και χάνουν την προσφορά τους στο ανθρώπινο σύνολο, διότι δεν γνωρίζουν από που προέρχεται όλη αυτή η αναταραχή και η οποία δεν είναι οικονομική κρίση! Το υπόβαθρο αυτής της αναταραχής είναι καθαρά πνευματικό", πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης για ακόμη μια φορά τόνισε ότι πρέπει να προβάλλουμε αντίσταση, σε όλους εκείνους που θέλουν να βλάψουν με πονηρά σχέδια την πατρίδα μας.
"Πολλά είναι τα σχέδια και επιθυμίες που προκαλούν προβλήματα μέσα στην πατρίδα μας, ιδιαίτερα όμως στην Θράκη και στην Μακεδονία εντονότερα τον τελευταίο καιρό", υπογράμμισε κλείνοντας ο Παναγιώτατος.              http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/15581-2013-02-10-08-50-02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου