Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ.

Διαβάζοντας λοιπόν την περγαμηνή διάβασε τα εξής :

«Η Ελλάδα θα κυριευθεί από τους Τούρκους και πάλι. Ο λαός θα υποφέρει πολύ από ληστείες και καταστροφές που θα υποστεί από αυτούς. Η Ελλάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Ο εχθρός θα προχωρήσει μέχρι τα εξαμήλια.
Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινουπολη ελληνικη
Έπειτα όμως κάποιος ανατολικός λαός θα έλθει προς βοήθεια των Ελλήνων, με μεγάλη στρατιά.

Εξ αιτίας της ταραχής που θα δημιουργηθεί από την εισβολή θα εκδιωχθούν οι Τούρκοι, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλη την Ευρώπη. Η Κων/πολη γίνεται και πάλι πρωτεύουσα του Ελληνισμού. Ο Τουρκικός λαός διωκόμενος θα βρει άσυλο μόνο στη Μέκκα (Κόκκινη Μηλιά.)

Η Γαλλία θα γίνει δημοκρατία αλλά δεν θα είναι στερεή δημοκρατία. Θα διεξαγάγει αιματηρούς πολέμους εναντίον άλλων λαών.
Δεν θα αργήσει να ενωθεί με το Βέλγιο και από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει πόλεμος κατά του πλούτου και της ευγενείας.

Η εργατική τάξη θα βασιλεύει αλλά γρήγορα θα χάσει την εξουσία εξ αιτίας του πολέμου κατά των ξένων Δυνάμεων.

Έπειτα κάποιο συντηρητικό κόμμα θα ανέλθει στην εξουσία της Γαλλίας. Δεν θα υπάρχει πλέον στη χώρα αυτή βασιλική εξουσία. Κάποιος πρίγκιπας θα προσπαθήσει να αρπάξει την εξουσία αλλά θα αποτύχει με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι Ισπανοί με τους Πορτογάλους θα αρχίσουν αυστηρούς πολέμους μεταξύ τους με φρικτά αποτελέσματα. Θα κατασπαραχθούν και δε θα επικρατεί εκεί πλέον ούτε ο νόμος ούτε η τάξη.

Τότε ένας μεγαλοφυής άνθρωπος θα φέρει ειρήνη στην περιοχή.

Η Ισπανία και η Πορτογαλία θα συγχωνευθούν στη δημοκρατία τω Πυρηναίων και θα γίνουν ισχυροί σε στεριά και σε θάλασσα.
Στη μεγάλη βρετανία η φτώχια της εργατικής τάξης διαρκώς θα μεγαλώνει. Ο αγγλικός λαός θα φτάσει σε απόγνωση εξ αιτίας τη κατάστασης της χώρας. Τρομεροί πόλεμοι θα διεξαχθούν στην ήπειρο με αποτέλεσμα να σταματήσει το εμπόριο και η Αγγλική βιομηχανία να περιοριστεί στο ελάχιστο.

Η οργή του αγγλικού λαού θα είναι τόσο μεγάλη εναντίον των μεγάλων βιομηχάνων και εφοπλιστών της χώρας, ώστε θα επαναστατήσουν εναντίον τους καίγοντας και καταστρέφοντας τις βιομηχανίες και τα εργοστάσια τους. Εξ αιτίας της φτώχειας και της ανέχειας και οι Ιρλανδοί ημιθανείς θα αναμιχθούν και θα βοηθήσουν στο έργο της καταστροφής.

Τέλος μετά από σειρά εξωτερικών πολέμων και εσωτερικών επαναστάσεων θα επέλθει ειρήνη στην Αγγλία.

Η βασιλεία στην χώρα αυτή θα καταργηθεί αλλά αργότερα από τις άλλες χώρες.

Μετά από πολλούς αγώνες οι Αυστριακοί θα εξαφανισθούν από την Ιταλία και δεν θα επανέλθουν ποτέ.
Όλα τα κράτη αυτής της χώρας θα συγχωνευθούν σε μία ισχυρή δημοκρατία, της οποίας πρωτεύουσα θα είναι η Ρώμη.

Η δύναμη του Πάπα θα καταστραφεί δια παντός και εκεί θα ανεγερθεί Παγκόσμια Χριστιανική Εκκλησία για όλη την Ευρώπη.

Στην Γερμανία θα διεξαχθούν γεγονότα φοβερά και τρομερά. Κάποιος βασιλιάς αυτής της χώρας θα ζητήσει βοήθεια από τους λαούς της Ασίας, τότε θα αρχίσει σφαγή από την οποία ούτε άνδρες, ούτε γυναίκες, ούτε παιδιά ούτε γέροντες θα θελήσουν να διασωθούν.

Τον χρόνο που θα διαδραματίζονται αυτά τα γεγονότα στην κεντρική και τη δυτική Ευρώπη κάποιοι άλλοι λαοί θα νικήσουν και θα διώξουν τους βάρβαρους αυτούς λαούς από την Γερμανία. Λίγοι όμως από αυτούς θα διαφύγουν τον θάνατο.

Όπως ακριβώς η αρχαία Βαβυλώνα, μια μεγάλη πόλη αυτής της χώρας θα καεί ολοσχερώς. Το έδαφος θα καλυφθεί με αλάτι και κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν θα κατοικήσει ξανά εκεί.
Η εξουσία των βασιλέων αυτής της χώρας θα εκμη-δενισθεί και τα στρέμματα τους θα καταστραφούν.

Μετά απ’ όλα αυτά θα έλθει και για τον Γερμανικό λαό η περίοδος της ειρήνης και της ησυχίας. Θα οργανωθεί στη χώρα δημοκρατικό πολίτευμα και ο λαός θα ζήσει ειρηνικά.

Ένας μεγαλοφυής πρωτοπόρος άνδρας θα αναστήσει την Πολωνία αλλά η αντίσταση αυτή από τη βασιλεία θα είναι τρομαχτική με αποτέλεσμα τα ύδατα του ποταμού Βιστούλα επί μακρύ χρονικό διάστημα θα χρωματισθούν κόκκινα από το αίμα των καταδυναστών της.

Όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα ενωθούν κατά της Ρωσίας. Ο Τσάρος θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του όσους Ευρωπαίους και Ασιατικούς λαούς θα μπορέσει.

Οι δύο αντιπαρατηθέμενες δυνάμεις θα συναντηθούν σε μια απέραντη πεδιάδα και εκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες θα γίνεται τρομερή μάχη με απώλειες φοβερές και από τις δύο πλευρές.
Στο τέλος όμως το αποτέλεσμα θα είναι νίκη των λαών της Δύσεως κατά των Ρώσων.

Η μάχη αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και πιο τρομερή απ’ όλες τις μάχες που έχουνε γίνει από καταβολής κόσμου. Ωστόσο θα είναι και η τελευταία.

Η πολιτική και κοινωνική κατάσταση της Ευρώπης θα μεταβληθεί αυτό το χρονικό διάστημα εξ αιτίας των πολέμων, των διπλωματικών κρίσεων και των επαναστάσεων.

Η Ελβετία αν και προσωρινά θα υποστεί μεγάλες και άσχημες ανατροπές στη συνέχεια θα γίνει μια δυνατή χώρα η οποία θα αποτελέσει τη «χώρα άσυλο» για τους καταδιωκόμενους.

Οι διάφοροι φυγάδες και κατατρεγμένοι θα μαζευτούν στις πόλεις αυτής της χώρας και ακόμη και οι ίδιοι οι εχθροί της θα αισθάνονται ευτυχείς που θα βρουν καταφύγιο σ’ αυτήν.

Βασιλιάδες και πρίγκιπες οι οποίοι θα εκδιωχθούν από τους υπηκόους τους θα ζητήσουν και αυτοί καταφύγιο στην Ελβετία όπου θα βασιλεύει η δημοκρατία.
Στο τέλος όμως μετά απ’ όλες αυτές τις φοβερές μάχες, το θάνατο, και την ερήμωση ολόκληρων πόλεων η δικαιοσύνη και η δημοκρατία θα βασιλεύουν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη γη.

Δεν θα ρωτάει πια κανένας «από που είσαι ;» ή «ποιος είσαι;» ή «από ποια χώρα κατάγεσαι;». Όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη θα αγαπούν ο ένας τον άλλον και θα τον στηρίζουν σαν να είναι αδελφός τους. Κανένας δε θα θεωρεί πια τον εαυτό του καλύτερο ή δυνατότερο από τον πλησίον του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Κωνσταντίνος δημιούργησε την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και ηγεμόνας με το όνομα Κωνσταντίνος θα βασιλεύει όταν θα καταστραφεί.

«Υιέ ανθρώπου μέτρησε δώδεκα βασιλιάδες του Βυζαντίου με το όνομα Κωνσταντίνος και θα βρεις την ημερομηνία κατά την οποία θα καταστραφεί η Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Ο Θεός αποφάσισε και η Θεία βούληση είναι αμετάθετη. Κατά την τετάρτη εκατοντάδα από του πεντηκοστού δευτέρου έως του τρίτου θα πέσει το μεγαλειώδες βασίλειο στα χέρια των Σαρακηνών. Τα σπίτια των ανθρώπων θα καταστραφούν, οι Ιεροί Ναοί θα μολυνθούν και οι πιστοί θα εκδιωχθούν έως την όγδοη εκατοντάδα. Επειδή ο Θεός θέλει να μετανοήσει, να γνωρίσει τη Θεία δικαιοσύνη και να αισθανθεί το βάρος του παντοδύναμου και θεϊκού χεριού.

Αλλά όμως υιέ του ανθρώπου να μη φοβάσαι.
Θα ανακτήσετε και πάλι τη Θεία χάρη και θα γίνεται περισσότερο ένδοξοι και δυνατοί απ’ ότι ήσασταν πριν. Θα υποτάξετε και πάλι πολλά έθνη και μάλιστα περισσότερα από πριν.

Όπως ακριβώς ο Ισραηλιτικός λαός ήταν υπόδουλος στον Ναβουχοδονόσορα, έτσι και ο λαός του Βυζαντίου θα υποταχθεί στους ασεβείς Αγαρηνούς έως τον προκαθορισμένο χρόνο, και θα υπομείνει το ζυγό αυτόν έως και τετρακόσια σχεδόν χρόνια».

Αφού διάβασα αυτή τη μεγάλη απόφαση έμεινα ακίνητος σαν πέτρα και αναίσθητος από τη μεγάλη λύπη που αισθανόμουν. Επεσα κάτω στη γη σπαράζοντας και κλαίγοντας για τον αφανισμό του Βυζαντίου. Τότε άκουσα τη φωνή ενός σεβάσμιου γέροντα, σήκωσα τα μάτια μου από το έδαφος και είδα πίσω από τον δεξιό μου ώμο, κάποιον γέροντα του οποίου το πρόσωπο έλαμπε σαν τον ήλιο και ακτινοβολούσε- είχε δε μακριά και λευκή γενειάδα.

Ο γέροντας μου είπε με ευγενικό τρόπο : «γύρισε υιέ του ανθρώπου και κοίταξε προς τη δύση και αυτό που θα δεις γράψε το εις μνήμη των μεταγενέστερων πιστών του Ιησού».

Σηκώθηκα και στράφηκα προς τον σεβάσμιο γέροντα, ο οποίος με πήρε από το χέρι και με έστρεψε προς τη δύση λέγοντάς μου τα εξής :

«Αγαθάγγελε, δούλε του Θεού, συγκέντρωσε το πνεύμα σου και κατέθεσε την Αποκάλυψη αυτή προς νουθεσία του χριστόνυμου λαού όπως το ίδιο έκαναν στο παρελθόν οι προφήτες Ιεζεκιήλ και Ησαϊας για το λαό των Εβραίων».

Κοίταξα λοιπόν προς τη δύση και αμέσως είδα να ανεβαίνει από τα κύματα της θάλασσας ένας τεράστιος λευκός κύκνος του οποίου τα φτερά είχανε διάφορους χρωματισμούς και τα μάτια του έβγαζαν φωτιές. Από το μέτωπό του εξέρχονταν δύο μυτερά κέρατα πυρωμένα και ανάμεσα από τα δύο κέρατα, στο μέτωπο του κύκνου υπήρχε ένα αστέρι τόσο φωτεινά έντονο που δεν μπορούσες να κοιτάξεις προς τα εκεί. Κρατούσε στο ράμφος του μεμβράνη από δέρμα προβάτου μακρύ εννέα πήχες και πλατύ επτά, γραμμένο σε λατινική γλώσσα με ανθρώπινο αίμα αντί μελάνι. Περιείχε λοι-
πόν αυτή η μεμβράνη αυτά που ο Θεός φανέρωσε στον δούλο του Αγαθάγγελο και ήταν τα εξής :

Είδα κάτω από τα πόδια του κύκνου τρία μεγάλα βασιλικά διαδήματα που άστραφταν από τους πολύτιμους λίθους. Το καθένα είχε τυπωμένο ένα γράμμα του λατινικού αλφαβήτου σε μελανό χρώμα.

Ξαφνικά είδα ότι στην μεμβράνη προστέθηκε και αυτό. Ένας υιός ανθρώπου θα γίνει μεγάλος και σεβαστός βασιλιάς (Ιμπεράτωρ). Κάποιος μοναχός με καινή βίβλο και καλάμι θα γίνει ο Σαλωνικός ηγεμόνας- και ο Ιμπεράτωρ δε θα τολμήσει να του αντιταχθεί. Ο μοναχός με τη συμπαράσταση πλήθος λαού θα συντάξει θεσμούς και δόγματα και θα ταράξει την Ρωμαϊκή πόλη.

Θα βλέπει την διαφορά ο μονάρχης αλλά δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Ξαφνικά είδαν τον Ιμπεράτορα να αφήνει την πορφύρα και το βασιλικό διάδημα και να διαχωρίζει τις δύο βασιλικές ιεραρχίες και ο γιος του γίνεται κάτοχος του Ισπανικού διαδήματος ενώ ο αδελφός του στρέφεται Καίσαρας στην Γερμανία.
Επί εποχή όπου θα βασιλεύουν δύο «Κάρολοι» θα τελειώσει η δύναμη αυτού του γένους. Μάθε λοιπόν υιέ του ανθρώπου, το ίδιο θα συμβεί και στη Γερμανία μετά από λίγο χρονικό διάστημα και έπειτα από δύο γυναίκες που θα διαδεχθούν την βασιλεία στην Αυστρία θα εισέλθουν στη χώρα πολλοί ξένοι κυριευτές.

Όταν είδα γραμμένες αυτές τις απειλές έκλαιγα πικρά αλλά μάταια. Ξαφνικά ένας άγγελος με πλησίασε και μου είπε : «Κοίταξε, κοίταξε υιέ του ανθρώπου, αυτό το κλαδί ελιάς γρήγορα θα ξεραθεί». Και ήταν διπλό το κλαδί της ελιάς. Είδα ότι ξεράθηκε και αμέσως έπιασε φωτιά. Και επάνω στο πρώτο διάδημα υπήρχε ένα «α» επάνω στο δεύτερο ένα «σ» και επάνω στο τρίτο ένα «δ». Είδα επίσης και άλλα βασιλικά στέμματα, τρία στον αριθμό όμοια μεταξύ τους αλλά όχι τόσο πολυτελή. Το κάθε ένα από αυτά τα στέμματα είχε από ένα γράμμα επάνω του με μελανό χρώμα· ένα «σ», ένα «β» και ένα «η».
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΑΓΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου