Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

Διαβάζουμε στα σχόλιά μας κάτι πού εμεις το θεωρούμε μιά σωστή παρατήρηση:


Ο χρήστης 
Άγνωστο σχολίασε την ανάρτηση 

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ "ΚΕΙΜΕΝΑ"Η ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ"ΚΕΙΜΕΝΟ"Η Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ(ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ)ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ)ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΕΦΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

Δική μας άποψη εκφέρουμε βάσει πραγματικών γεγονότων.

Να πούμε εν πρώτοις ότι κι εμεις δέν αγαπάμε το ΑΝΩΝΥΜΟΥ Ή ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Γράφεις κάτι τόσο σημαντικό Γέροντά μου; Το σωστό είναι να βγείς να το υποστηρίξεις. Δέν ξέρουμε, μπορεί να είναι και σωστό να κρύβονται, γιατί μπορεί να πέσουν να τους φάνε και μάλλον αυτό αληθεύει. Βλέπετε τι τραβάει κι ο μητροπολίτης Νεόφυτος κι άς είναι μόνο  προφητολόγος όπως λέει κι όχι προφήτης!

Παρακάτω τώρα...

Πρίν μερικούς μήνες είδαμε τα ποήματα αυτά του "ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ" με περισσότερη προσοχή. Προσέξαμε ότι στο μόνο πού διαφέρει από τους άλλους πού γράψανε προφητικά είναι ότι έβαλε τον τωρινό χειμώνα στο κάδρο. Ουσιαστικά έβαλε χρονικό προσδιορισμό. Εκεί θα κριθεί κιόλας. Τα υπόλοιπα πού γράφει είναι  συμπυκνωμένη προφητική γνώση πολλών παλαιότερων και νεότερων προφητών. 

Μήν ξεχνάμε ότι κι ο μητροπολίτης μιλάει γιά μια τρομερή χρονιά μέ επιδημία χειρότερη του κορωνοιού, σεισμό, πολεμικά, πείνα, μιά πολύ δύσκολη κατάσταση. Κι άν βάλαμε κάτι κι από αυτόν τον ανώνυμο είναι γιατί κι εμεις ακούσαμε σχεδόν τα ίδια, από άλλους πολύ πιό γνωστούς ανθρώπους. Όμως αφήνουμε να μιλάνε αυτοί πού έχουν έχουν εντολή και υποχρέωση να το κάνουν. Να μήν προτρέχουμε!

logoixaritoskaisofias1.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου