Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022 νέα ερωτήματα και απορίες έρχονται στην επικαιρότητα.Υπάρχουν θέματα τα οποία είναι ευαίσθητα εθνικά θέματα και δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν στο ίντερνετ,καθώς οι εξελίξεις από το καλοκαίρι και μετά θα είναι ραγδαίες.Θα γράψουμε κάποια άρθρα καθαρά μέσα από τις προφητείες ώστε ο αναγνώστης να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα καθώς περνάμε μέσα από μεγάλα ιστορικά γεγγονότα.Σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να μεταφέρω πολλά πράγματα που μου έχουν αναφέρει Γέροντες και Λα'ι'κοί από το καλοκαίρι του 1974 -με τον πρώτο Αττίλα στην Κύπρο- μέχρι σήμερα.


 

Το ζήτημα των ημερών είναι αν θα μείνει στην εξουσία ο Πούτιν ή θα πέσει.Για να δούμε τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα και οι προφητείες πάνω σε αυτό το καυτό θέμα.

Προφητεία Αγγαθάγελου για τους 5 Μέγα Πέτρους.

 
Ιστορικά οι 3 Μέγα Πέτροι υπήρξαν όπως και η Αγία Αικατερίνη που έκτισε την Σεβαστούπολη και τις βάσεις της.Ο Πούτιν έχει την επωνομασία 4ος στη Ρωσία όπου χαρακτηριστικά λένε οι Ρώσοι "μόνο αυτός και ο Τσάρος".Η προφητεία αναφέρει ότι ο 5ος δηλαδή ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στην Κωνσταντινούπολη με το σημείο του Σταυρού και θα αφανήσει τον Ισμαήλ(τον Τούρκο).Πάνω στο θέμα είχαμε δημοσιεύσει στις 8 Φεβρουαρίου  2022

Το στρατιωτικό πραξικόπημα στη Ρωσία και η κινεζική κατοχή αντικατοπτρίζονται στις προφητείες..

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, το Διαδίκτυο συζητούσε έντονα την πρόσφατη δήλωση του στρατηγού Ivashov, με την οποία καλούσε τον Ρώσο πρόεδρο να παραιτηθεί εκ μέρους των Ρώσων αξιωματικών. Ο στρατηγός είχε επίσης την υποστήριξη κατώτερων βαθμίδων. Συγκεκριμένα, ο κ. Vladimir Frolov, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Όρενμπουργκ της "Πανρωσικής Συνέλευσης Αξιωματικών" δήλωσε τα εξής:
"Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε υπέρ της αποπομπής του Προέδρου Πούτιν και, φυσικά, υπέρ μιας δίκης για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη χώρα μας υπό την εξουσία του. Με δεδομένο ότι δεν θα μας επιτραπεί να πραγματοποιήσουμε συνεδριάσεις, θα συγκεντρώσω το διοικητικό συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής στο Όρενμπουργκ και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, πώς θα ενημερώσουμε τους αξιωματούχους".

Στο παρελθόν, τέτοιες δηλώσεις μπορούσαν να κάνουν κυρίως πολιτικοί της ρωσικής αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στο εξωτερικό, οπότε η είδηση της παραίτησης συνέχισε να ανακινείται με τρομακτική δύναμη. Εν τω μεταξύ, οι δηλώσεις έπεφταν σαν χαλάζι από τον ουρανό. Ο συνταξιούχος στρατηγός της FSB Yevgeny Savostianov υποστήριξε τον Ivashov, λέγοντας ότι

"Η έκκληση του Ivashov αποδεικνύει: οι πατριώτες της Ρωσίας δεν είναι εκείνοι που, σαλιαρίζοντας, χτυπούν το τύμπανο του πολέμου και συσσωρεύουν τη στρατιωτική απειλή με συγκέντρωση στρατευμάτων και απειλητική ρητορική, αλλά εκείνοι που νοιάζονται για την ειρηνική και ευημερούσα ανάπτυξη των πόλεων, κωμοπόλεων και χωριών της χώρας μας, αντί να ικανοποιούν την αυτοκρατορική επιθυμία των ηγετών της - αυτό είναι το αληθινό πατριωτικό αίτημα, που ενώνει έντιμους και υπεύθυνους ανθρώπους, έστω και με διαφορετικές απόψεις!"

corfiatiko.blogspot.com

 

Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν αποκάλυψε Ουκρανός αξιωματούχος.

 

Την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, λίγο μετά την έναρξη του πολέμου αποκάλυψε ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Κύριλλος Την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, λίγο μετά την έναρξη του πολέμου αποκάλυψε ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Κύριλλος Μπουντάνοφ..

Ο Μπουντάνοφ δήλωσε στην ουκρανική εφημερίδα «Ukrainska Pravda» ότι:

\«Υπήρξε μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν... Δέχτηκε ακόμη και επίθεση, λέγεται, από εκπροσώπους του Καυκάσου, όχι πολύ καιρό πριν. Αυτή είναι μη δημόσια πληροφορία. [Ήταν] μια απολύτως ανεπιτυχής απόπειρα, αλλά συνέβη πραγματικά… Ήταν πριν από περίπου 2 μήνες.

«Επαναλαμβάνω, αυτή η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Δεν υπήρξε δημοσιότητα για αυτό το γεγονός, αλλά έγινε».

Η Pravda αναφέρει ότι η αποκάλυψη είναι μέρος μιας μεγαλύτερης συνέντευξης, την οποία θα δημοσιεύσει σύντομα.

Πάντως, ο Μπουντάνοφ έχει επανειλημμένα διαδώσει μη επαληθευμένες πληροφορίες σχετικά με απειλές προς τον Πούτιν και δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο για να υποστηρίξει τον τελευταίο ισχυρισμό του.

naftemporiki.gr 

Ας δούμε και την προφητεία του Αγίου Πα'ί'σιου.

 

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥΣ 

 

Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα(2001) εκδοθέν βιβλίο για τον  Γέροντα: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί . Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».
Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του .
Από την άλλη υπάρχει και μία Ρωσική προφητεία από Στάρετς για τον Πούτιν.
 

Το παρακάτω περιστατικό, αν και μοιάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό.

Βρισκόμαστε στην Ρωσία της δεκαετίας του 1980, όταν «όλα τά ’σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά».

Πολλοί Ρώσσοι φοβούνταν να κάνουν ακόμη και τον σταυρό τους, γιατί υπήρχε κίνδυνος να χάσουν την δουλειά τους, οι φοιτητές να διωχθούν από το Πανεπιστήμιο, οικογένειες να εκτοπιστούν και τόσα άλλα, που μόνο όσοι τα έζησαν τα γνωρίζουν. Οι μισοί Ρώσοι κατέδιδαν τους άλλους μισούς.

Ο Πούτιν τότε ίσως δεν ήταν καν ένας άσημος πράκτορας της Κρατικής Υπηρεσίας Ασφάλειας (KGB).
Ένα γκρουπ προσκυνητών επισκέπτεται μία ρωσική μονή. Σε αυτήν ζει ένας Γέροντας (Στάρετς), ο οποίος φημίζεται για το προορατικό του χάρισμα. Το γκρουπ θέλησε να συνομιλήσει με τον φωτισμένο Γέροντα.
Αυτός στο τέλος, πριν φύγουν, θα τους πεί δυο λόγια, που τότε ηχούσαν περίεργα και ακατανόητα:
«Την Ρωσία την κατέστρεψε ο Ρασπούτιν και θα την σώσει ένας Πούτιν».

Οι επισκέπτες έφυγαν, τα χρόνια πέρασαν, ο κομμουνισμός έπεσε, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν την Περεστρόικα του Γκορμπατσώφ.

Παρά όμως την ελευθερία που δόθηκε, οι καλύτερες μέρες που όλοι περίμεναν δεν ήλθαν, σε σημείο που κάποιοι να νοσταλγούν αυτές του κομμουνισμού.
Η διαφθορά βασίλευε, ο λαός πεινούσε, οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν απλήρωτοι, η μαφία κυβερνούσε ουσιαστικά τη χώρα, ασφάλεια δεν υπήρχε, ο στρατός παραμελημένος, οι Σοβιετικές Δημοκρατίες η μία μετά την άλλη αποσχίζονταν από την πρώην πανίσχυρη Σοβιετική Ένωση, η Ρωσία διεθνώς ρεζιλεμένη.

Το σχέδιο της παγκόσμιας Δυτικής ολιγαρχίας και της Νέας Τάξης ήταν, εφαρμόζοντας και εκεί τις «αυθόρμητες πορτοκαλί επαναστάσεις», να μετατρέψουν τη Ρωσία σε ένα κράτος – προτεκτοράτο τύπου Αλβανίας, Κοσόβου ή Μαυροβουνίου: η εξουσία θα ήταν στα χέρια μιας ελεγχόμενης από αυτήν μαφίας και τον τεράστιο φυσικό πλούτο της χώρας θα εκμεταλλεύονταν μερικές εταιρείες της. Το δυτικό όνειρο προς στιγμή φάνηκε να υλοποιείται.

Σε αυτήν την κρίσιμη για την Ρωσία στιγμή εμφανίστηκε ο Βλαδιμήρ Πούτιν. Στη διάρκεια της 8ετούς, πρώτης και δεύτερης, προεδρικής θητείας του (2000-2008), η ρωσική οικονομία επανέκαμψε μετά από μακρύ διάστημα, με αιχμή την ενεργειακή πολιτική και το μεγάλο πλούτο σε φυσικά κοιτάσματα, πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Οι κρατικοί μισθοί ξανάρχισαν να πληρώνονται, ο στρατός ανασυγκροτήθηκε, η εθνική υπερηφάνεια επέστρεψε. Τα σχέδια της Δύσης προς στιγμήν ματαιώθηκαν.

Τα λόγια του Ρώσου στάρετς, εξηγήθηκαν και εκπληρώθηκαν εκπληκτικά:

Ο Ρασπούτιν ήταν το σύμβολο της διαφθοράς, αυτός που καταρράκωσε το γόητρο της χριστιανικής τσαρικής Ρωσίας λίγο πριν την Οκτωβριανή Επανάσταση και συντέλεσε αποφασιστικά στην επιτυχία των Μπολσεβίκων.

Ο Πούτιν έσωσε την Ρωσία και εμπόδισε να γίνει σε αυτήν ό,τι έγινε το 2014 στην Ουκρανία με την άλλη «πορτοκαλί» Επανάσταση. Τι θα γίνει τώρα με την Ουκρανία; Ο καιρός θα δείξει.

Εμείς προσευχόμαστε ο Θεός να φωτίσει όλους τους ηγέτες να επανέλθει η πολυπόθητη ειρήνη και να σταματήσει ο πόλεμος.

Και δεν θα παύσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην κατευθυνόμενη μονόπλευρη πληροφόρηση, αλλά προσπαθούμε να παρουσιάζουμε τα πράγματα σφαιρικά, πλουραλιστικά, κοιτάζοντας κατάματα την αλήθεια.

ekklisiaonline.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου