Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

" υποκλοπές - εκλογές - τρικλοποδιές, μετά θα φάει μια κλωτσιά και θα πάει από εκεί που ήρθε"

 

φώτο από την Σίφνο ( η φράση σήμερα " Έλληνας τουρίστας"  είναι ανέκδοτο λόγω της οικονομικής καταναγκαστικής δυσπραγίας που του επέβαλλαν όλοι αυτοί που σήμερα μαλώνουν για  τις υποκλοπές) 
 

θα ξεκινήσουμε με μια επισήμανση:  

" Δεν είναι μυστικό, ότι πολλές φορές σε προσωπικές μας συζητήσεις, αναφέραμε ότι μάλλον και εμείς πρέπει να έχουμε πέσει θύματα υποκλοπών αφού κατά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ ημών, εμφανίζονταν αδικαιολόγητα «παράξενοι ήχοι», «συντονισμοί» τηλεφωνικών γραμμών κτλ. Φυσικά στο τέλος καταλήγαμε ΠΑΝΤΑ πως δεν μπορεί να παρακολουθούνται ακόμα και στρατιωτικοί συνδικαλιστές ή οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ΥΠΕΘΑ γιατί εμείς είμαστε υπερασπιστές της πατρίδας και της δημοκρατίας και όχι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Προσωπικά, διαβάζοντας το άρθρο του militaire.gr «Δεν είναι μόνο ο κ. Ανδρουλάκης! 13.751 παρακολουθήσεις σε ένα χρόνο ζητούν εξηγήσεις!» της 7-8-2022 ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ

Οι αριθμοί είναι παράλογα υψηλοί. Πολλαπλάσιοι θα έλεγα από αυτούς που περίμενα να διαβάσω – μάθω ότι γίνονταν. Το ίδιο σοκ, δεν σας το κρύβω, έχουν νοιώσει – αισθανθεί και άλλα πολλά μέλη του σωματείου μας και οι ερωτήσεις – απορίες που μου θέτουν πραγματικά μεταφέρουν όλοι αυτή την αγωνία τους: 

Έχουμε πέσει άραγε και εμείς θύμα υποκλοπών – παρακολουθήσεων; " 

Χαρίτων Χαριτίδης Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ε.Σ. 

σε άρθρο του βλ.https://www.militaire.gr/ypoklopes-parakoloythiseis-haritidis/

Από την συζήτηση για την πιθανότητα εκλογών περάσαμε γρήγορα στο επίπεδο των υποκλοπών και σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας που μπορούν να συσχετίζονται με αυτές.

 Όλα αυτά την στιγμή  που η  απόπλευση του «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» ( τουρκικό γεωτρύπανο που βγαίνει αύριο ) είναι γεγονός  και το θέμα των ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ μαζί   έγινε  η πλέον απίθανη συγκυρία,  με αποτέλεσμα ο κοινός νους να διερωτάται, ΤΥΧΑΙΟ ή κατά παραγγελία αυτό που ζούμε; 

έτσι ρωτήσαμε ένα γέροντα μήπως μπορεί κάπως να μας διαφωτίσει 

και μας είπε

" μην ασχολείστε με την χωματερή που δεν χωράει άλλα σκουπίδια"   

" ο λογισμός μου λέει, ότι πέρα από τις εθνικές υποκλοπές υπάρχουν και οι υποκλοπές των ξένων κυρίως των τούρκων που έγινα η αιτία να μάθουν καλά Ελληνικά τόσα χρόνια που μας  παρακολουθούν αυτοί " 

" μάλιστα οι τούρκοι ακροάζονται καλά τις προφητείες και τι είπε ο τάδε γέροντας ή η τάδε γερόντισσα σε αντίθεση με εμάς που τα χλευάζουμε"

 " υποκλοπές - εκλογές - τρικλοποδιές και μετά θα φάει μια κλωτσιά και θα πάει από εκεί που ήρθε" 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου