Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Άγιοι Ισίδωροι σήμερα: Η πρώτη πολιτικός που υποκλίθηκε στον Σταυρό! Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Αναστασία Σιμητροπούλου στη γιορτή της Αγίας Αικατερίνης.

 Δέος και συγκίνηση σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.













Παρουσία Ιερέων και πλήθους ευσεβών πιστών τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 η ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία στον Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού επί τη εορτή της μνήμης της Αγίας Αικατερίνης.

Στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων προσήλθε για να προσκυνήσει τον Τίμιο Σταυρό και τον π Δημήτριο, η Αναστασία Σιμητροπούλου, αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και αντιδήμαρχος Αλίμου συνοδευόμενη από τον εκδότη του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Καραγιάννη.

Η κυρία Σιμητροπούλου προσκύνησε με δέος το Παρεκκλήσι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου, την Παναγία του βράχου Αγιο-Ισιδωρίτισσα με τα χιλιάδες τάματα ενώ εξέφρασε το θαυμασμό της βλέποντας τις δεκάδες πατερίτσες που έχουν αφήσει οι άνθρωποι, οι συμπολίτες μας που βίωσαν το θαύμα του Τίμιου Σταυρού και έγιναν καλά.

Αρκετοί ήταν οι πιστοί που ήρθαν και αγκάλιασαν την Αναστασία, λέγοντάς της ΄΄Σε ευχαριστούμε που στηρίζεις τον π Δημήτριο, που διώχθηκε και συκοφαντήθηκε΄΄, μιας και είναι η πρώτη πολιτικός που επισκέπτεται τους Αγίους Ισιδώρους μετά την κρίση που πέρασαν.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης από πλευράς του ευχήθηκε στην κυρία Σιμητροπούλου αφού την ευχαρίστησε ενώ τόνισε ότι βουλευτές με τέτοιο ήθος και με δυνατή πίστη (κατεβαίνει υποψήφια στον νότιο τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ) είναι βασικοί πυλώνες σταθερότητας μιας κοινωνίας.

ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου