Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Νέες καί παλαιές ταυτότητες. Άς δούμε πρώτα τί είπαν γι΄ αυτές...

Ούτε ο Αρχιστράτηγος της Ελληνικής Επαναστάσεως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν τόλμησε να απλώσει το χέρι του πάνω στην τότε ευρεθείσα ιερή εικόνα της Παναγίας της Τήνου, αλλά ούτε και οι μετέπειτα μεγάλοι πολιτικοί και στρατιωτικοί, όπως ο στρατηγός και πραγματικά θεοσεβής Μακρυγιάννης, ο Κανάρης, ο Μιαούλης, ο Καραϊσκάκης,  και πολλοί άλλοι ελθόντες τότε στην Τήνο με την εύρεση της Αγίας Εικόνος της Θεομήτορος δεν τόλμησαν να απλώσουν χέρι επάνω στην ιερή εικόνα !

Και πώς εσύ σήμερα Δέσποτα, παραχωρείς αυτό το δικαίωμα στον άνθρωπο ετούτο πού έκλεισε τις Εκκλησίες του Χριστού και πλέον των όσων άλλων εκβίασε φτωχούς Χριστιανούς διά προστίμων και αποκλεισμών να κάνουν το εμβόλιο παραβλέποντας τους αιφνίδιους θανάτους πού έχουν γεμίσει την χώρα κάνοντας καί τον ανήξερο καί πώς αυτός δεν εκβιάζει κανένα, υποτιμώντας έτσι καί τήν νοημοσύνη μας ;

Μά καλά Δέσποτα, δεν φοβείσαι τον Θεό ούτε την Παναγία μας;

 MHTS5.tinos


 

VIDEOs

 ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ εντελώς;  Όχι  και την εικόνα της Παναγίας της Τήνου επάνω του !



Άγιος  Παϊσιος : Τι θα συμβεί άν δεν πάρουμε ταυτότητα…



Προσοχή ! Τι πρέπει να κάνεις τώρα, για να μη πάρεις νέα ταυτότητα !


 

Αυτή η ταυτότητα ήταν "να έρθει" πολλές φορές και συνεχώς η άφιξη της έπαιρνε παρατάσεις.

Γιατί αργούσε; Γιατί όμως ήρθε τώρα; Γιατί νά είμαστε οι τελευταίοι που τήν παίρνουμε;



 XARTHS EOK


Όπως φαίνεται καί στόν Ευρωπαϊκό χάρτη ολόκληρη η ΕΕ  έχει πλαστικές κάρτες με τσιπάκι ανάγνωσης και ταυτοποίησης. Γιατί όμως εμείς σ' αυτό είμαστε τελευταίοι, ενώ σε άλλα είμαστε πρώτοι;

(σσ. η Ελβετία στό κέντρο, όπου συγκεντρώνονται οι καταθέσεις και οι μίζες τών πολιτικών διατηρείται ασφαλής από κάθε "κακό" )

Γιατί πολύ απλά, εμείς είμαστε ήδη το πειραματόζωο που έχει περάσει ένα βήμα πιο μπροστά.

Από τις 27 Ιουλίου, έχουμε "ψηφιακές ταυτότητες" μέσα στο wallet του gov.gr και φυσικά ψηφιακά διπλώματα.

Που; Μέσα στο κινητό μας που κουβαλάμε παντού και πάντα. ( Όσοι βέβαια έχουν…)

Αλλά με αυτό δεν ασχολείται κανείς όταν μιλά για ταυτότητες.

Όλοι μιλούν για "τσιπ". Ενώ έχουν ήδη  "τσιπ" μέσα στο κινητό τους !!!

Αυτά τα έγγραφα μέσα στο κινητό, είναι ισοδύναμα με κάθε είδους ταυτότητα, και δεν χρειάζεται πιά να την κουβαλάς.

Ισχύουν σε φορείς του δημόσιου τομέα, σε δικαστικές αρχές,  σε φυσικά και νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή παντού.

Και έτσι εξηγείται το γεγονός της "καθυστέρησης"  της πλαστικής κάρτας, για την οποία "γίνεται πολύ ντόρος" σήμερα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βγήκε, αμέσως μετά από την ψηφιακή.

Γιατί πολύ απλά, δεν έχει καμία απολύτως χρήση.

Είναι ξεκάθαρα ένα είδος για "αντιπερισπασμό".

 

++++++++++++++++++++

Όπως εμείς γνωρίζαμε τις προφητείες και περιμέναμε την επιβεβαίωση τους, έτσι τις ξέρουν και οι "πονηροί" της άλλης πλευράς και δημιουργούν έναν ντόρο προς λάθος κατεύθυνση.

Γι' αυτό σήμερα ρίχνουν "το φώτα της δημοσιότητας" σε ένα "δίλημμα" το οποίο δεν έχει καμία ουσία γι' αυτούς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που είμαστε "πειραματόζωα" και πρωτοπόροι ακόμη και στο ψηφιακό νόμισμα της ΕΕ, που έρχεται και ξεκινά από εδώ τον Οκτώβριο.

( Όπως λένε, και αν προλάβουν…)

Η σύνδεση θα γίνεται με το wallet του κινητού, του κινητού που ήδη γίνεται "wearable"...

Κανένα ανόητο τσιπάκι RFID  δεν μπορεί να κάνει συναλλαγές.

Μπορούν όμως οι εφαρμογές των κινητών. Στα οποία έχουμε επιβεβαιώσει οι περισσότεροι από εμάς μέχρι και το δακτυλικό μας αποτύπωμα ( για… «ασφάλεια» ).

Το μοναδικό κόλλημα που μπορεί να έχει κάποιος που δεν έχει τη "νέα ταυτότητα", μετά τον Αύγουστο του 26, δηλαδή μετά από 3 ακριβώς χρόνια, θα είναι πως δεν θα μπορεί να ταξιδέψει μέσα στην ΕΕ.

Αλλά μέχρι τότε, πιθανόν όλες οι χώρες να έχουν ψηφιακό wallet

και δεν θα χρειαστεί ούτε τότε.

Δεν άλλαξε τίποτα από αυτά που έγραφα 1,5 χρόνο πριν,

δηλαδή αυτό που ονόμασα το "προ-σφράγισμα εντός παλάμης" στα βιβλία μου.

Το οποίο εντέλει δεν μας "δίνεται" για να το "δεχτούμε" αλλά μας δόθηκε "με ύπουλο τρόπο" μέσα στο κινητό. Είναι εκεί και μένει, θέλει μόνο να το "ανοίξεις"..    

Το έχεις ήδη εκεί αγκαζέ με το τσιπ. Κλείνοντας θα πω το εξής.

« Είμαστε στη φάση που σιγά σιγά μαζεύονται όλα σ' ένα και σκοπό έχουν να γίνουμε "ένας αριθμός". Είμαστε σε μια πολύ πρώιμη φάση.

Φυσικά για λόγους αξιών, δεν θα την δεχτώ την νέα ταυτότητα αν με ρωτήσει κανείς, όχι μόνο γιατί έχω την παλιά που δεν λήγει ποτέ, αλλά και γιατί δεν χρειάζεται πραγματικά σε "τίποτα".

Yannis Bakman


Σχόλιο:

"...Αυτή η Ταυτότητα υπάρχει πάνω από δυο χρόνια στην Ιταλία, ήταν ανέκαθεν και μικρή, χωρίς τσιπ και την ονόμαζαν ευρωπαϊκή.

Μέχρι να την πάρεις, χρησιμοποιείς τους γνώριμους κωδικούς πρόσβασης, login και password. Σιγά σιγά, μα σταθερά, Εφορία, INPS (Ιταλικές συντάξεις), όλο το Υγειονομικό για κάθε ιατρική Εξέταση, είναι συνδεδεμένες με προσωπικό Ιατρό και Νοσοκομεία, μα και τράπεζες, αν έχεις αυτή την κάρτα με το τσιπ, καταργεί τα προηγούμενα, την πλησιάζεις στο κινητο σου, αρχίζει και περιστρέφετε κάτι σαν ρολόι με timer, και μετά από λίγο έρχεται ένα νούμερο OTP, που με αυτό έχεις πρόσβαση εκεί που χρειάζεσαι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σε λίγο για να ταξιδεύεις με τα σύγχρονα τρένα που μέχρι τώρα είχαν πρόσβαση όλοι, δεν θα μπορείς. Τα εισιτήρια ακόμα και και για απλή διαδρομή (τοπική) γίνονται με κλείσιμο από το κινητο, και ο ελεγκτής αυτό πλέον κοιτάζει.

Όπως έγραψα και άλλου, εκτός από τον πλήρη έλεγχο που έχουν, αν δεν είχαμε τις επιφυλάξεις μας για το τι σκέφτονται  να κάνουν….υπάρχει και η θετική αξιολόγηση.

Π.χ αν είσαι αλλεργικός στα εμβόλια, το βλέπουν άμεσα, και δεν έχεις να πληρώσεις κάτι στην εφορία, όπως αν έχεις κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αν βρεθείς σε ανάγκη ο Γιατρός έχει άμεσα το ιστορικό σου, ακόμα και αν έχεις χάσει τις αισθήσεις σου.

Christos A Patronis

kivotoshelp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου