Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Εξόριστος Έλλην : Το 12ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης.

 Συζήτηση με νεαρή Ελληνίδα πριν από πολλά χρόνια. Τα γράφω όπως τα θυμάμαι.












– Είναι απλά μια ερμηνεία, δεν ξέρω αν είναι σωστή ή όχι.

– Για λέγε.

– Μην με παρεξηγήσεις, ίσως είναι και παιχνίδια του μυαλού.

– Δεν θα σε παρεξηγήσω.

– Λέει για ένα μεγάλο σημάδι: μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω απ’ τα πόδια της και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Γυναίκα ντυμένη τον ήλιο = Ελλάδα, γένους θηλυκού και ηλιόλουστη. Φεγγάρι κάτω απ’ τα πόδια της = Τουρκία, υπάρχει σημαία της Επανάστασης του 1821 που δείχνει την ημισέληνο κάτω από τον Σταυρό. Στεφάνι με δώδεκα αστέρια = Ευρωπαϊκή Ένωση, η σημαία της έχει δώδεκα αστέρια.

– Για προχώρα να δούμε πού θα καταλήξεις.

– Η γυναίκα ήταν έγκυος. Εμφανίστηκε ένας μεγάλος κόκκινος δράκος που ήθελε να της πάρει το παιδί. Η ουρά του δράκου έσυρε το ένα τρίτο των άστρων του ουρανού και τα έριξε στη γη. Εγκυμοσύνη = ο υπόγειος πλούτος που έχει η χώρα μας στα σπλάχνα της. Δράκος = Κίνα. Ουρά δράκου = συνεργάτης της Κίνας που θα καταστρέψει τα βόρεια κράτη (αστέρια) της ΕΕ.

– Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά δεν είναι συνεργάτες… προς το παρόν έστω.

– Η γυναίκα γέννησε παιδί που θα κυβερνήσει τα έθνη με σιδερένια ράβδο. Το παιδί είναι το φυσικό αέριο. Σιδερένια ράβδος είναι οι σωλήνες μέσα από τους οποίους θα περνάει.

– !

– Συνεχίζει λέγοντας ότι άρπαξαν το παιδί της πριν το πάρει ο δράκος και το έφεραν στον Θεό. Κάτι μεγάλο θα συμβεί στην Ελλάδα και δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους αυτοί που θέλουν να κλέψουν τους υπόγειους θησαυρούς της. Η γυναίκα έφυγε τότε στην έρημο. Η Ελλάδα θα απομονωθεί πλήρως και θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνη της.

– Μετά τι λέει;

– Λέει ότι έγινε πόλεμος στον ουρανό ανάμεσα στον Μιχαήλ και στον πανάρχαιο μεγάλο δράκοντα. Έχασε ο δράκοντας και ρίχτηκε στην γη. Εκεί θα ξεσπάσει όλον τον θυμό του. Όταν ρίχτηκε στην γη άρχισε να καταδιώκει την γυναίκα. Θα έρθουν πολλές κι απανωτές συμφορές στην Ελλάδα.

– Μας υποχρέωσες.

– Μην βιάζεσαι. Τότε δόθηκαν στην γυναίκα οι δυο φτερούγες του μεγάλου αετού, για να πετάξει στην έρημο, στον τόπο της, και να ζήσει μακριά από την απειλή του δράκοντα για τριάμιση χρόνια. Τι λες να συμβολίζουν οι δυο φτερούγες του μεγάλου αετού; Σε ποιον τόπο της θα πετάξει; ΒΥΖΑΝΤΙΟ…

– (έμεινα κόκκαλο)

– Θα έχει γίνει έρημος αυτός ο τόπος, η Μικρά Ασία…

– Θα τους ψήσει ζωντανούς ο Ρώσος.

– Το κεφάλαιο κλείνει λέγοντας ότι ο δράκοντας προσπάθησε να καταστρέψει την γυναίκα με νερό αλλά η γη την βοήθησε.

– Γράφει η Αποκάλυψη για την Ελλάδα και δεν το έχουμε καταλάβει;

– Πιστεύω ότι η Αποκάλυψη αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα κι όχι σε αοριστίες. Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτά που γράφει για τρομακτικές ακρίδες που βλάπτουν τους ανθρώπους ίσως αναφέρονται σε πολεμικά ελικόπτερα. Ο προφήτης είδε σε όραμα τα ελικόπτερα αλλά δεν είχε λέξη για να τα περιγράψει αφού στην εποχή που ζούσε δεν υπήρχαν ελικόπτερα. Τα είπε ακρίδες γιατί έμοιαζαν με γιγάντιες ακρίδες. Κοίταξε ένα και θα το καταλάβεις.

– Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αν και δεν είμαι πολύ θρήσκος.

– Μην μπερδεύεσαι. Θρησκεία είναι η αποτυχημένη προσπάθεια του ανθρώπου να καταλάβει τον Θεό. Πίστη είναι ο διαρκής αγώνας του να Τον συναντήσει.

Ετοιμαστείτε γιατί η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ελληνική. Έτσι όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις, δύο είναι οι επιλογές: ή θα δείτε την Κωνσταντινούπολη ή θα δείτε τα ραδίκια ανάποδα. Όποιος έχει πάρει τα μέτρα του για τροφή, νερό, φάρμακα και μέσα ΑΜΥΝΑΣ, θα ζήσει ιστορικές στιγμές. Οι υπόλοιποι δώστε χαιρετίσματα στον Άγιο Πέτρο.

Εξόριστος Έλλην

Σημείωση 1. Κάποιοι θα πουν ότι η ερμηνεία που έγραψα δεν έχει θεολογική βάση και ότι το κεφάλαιο αναφέρεται στην Εκκλησία κι όχι στην Ελλάδα. Ουδείς αλάνθαστος, ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσείς. Μεταφέρω μια μαρτυρία και προτρέπω τον αναγνώστη να κάνει τη δικιά του αναζήτηση. Να διαβάσει ο ίδιος το κεφάλαιο αφού πρώτα προσευχηθεί και ζητήσει φώτιση για να το κατανοήσει. Προσοχή στο κομμάτι με τα τριάμιση χρόνια γιατί κάποιοι λένε ότι τόσο θα διαρκέσει η παραπλανητική παρουσία του Αντιχρίστου.

Σημείωση 2. Η φωτογραφία είναι από παλιό βίντεο της ΕΡΤ (5:20-23:20)

https://archive.ert.gr/26648/

Σημείωση 3. Οδηγίες προστασίας από σεισμό. Κάντε ασκήσεις με την οικογένειά σας για να ελέγξετε την ετοιμότητα όλων των μελών.

https://civildefence.com.cy/plirofories-prostasias/pos-prostatevo-ton-evato-mou-kai-tous-gyro-mou-apo-seismo/#toggle-id-1



triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου