Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

«Το θηρίο θα βγει με τρομερή δύναμη»: Δημοσιεύτηκαν οι προβλέψεις του Γέροντα Ανατόλι (Κιέφσκι) για το μέλλον της Ουκρανίας

Συγγραφέας: Novorosinform Συντακτική Επιτροπή



Πολλοί ορθόδοξοι πρεσβύτεροι προέβλεψαν την ουκρανική αναταραχή. Τα λόγια ενός από αυτούς, του Ιερομόναχου Ανατόλιου (Κιέφσκι), δημοσιεύτηκαν από την Τσάργκραντ. Σύμφωνα με τον γέροντα, οι «τελευταίοι χρόνοι» περιμένουν την Ουκρανία και θα συνδεθούν με την ανεξέλεγκτη ρωσοφοβία. «Θα κυκλοφορούν με ρούχα αρχαία, με σπαθιά, και θα ιππεύουν και άλογα

Πολλοί ορθόδοξοι πρεσβύτεροι προέβλεψαν την ουκρανική αναταραχή. Τα λόγια ενός από αυτούς, του Ιερομόναχου Ανατόλιου (Κιέφσκι), δημοσιεύτηκαν από την Τσάργκραντ.

Σύμφωνα με τον γέροντα, οι «τελευταίοι χρόνοι» περιμένουν την Ουκρανία και θα συνδεθούν με την ανεξέλεγκτη ρωσοφοβία.

 

«Θα τριγυρίζουν με ρούχα αρχαία, με σπαθιά, θα καβαλήσουν και άλογα, θα πουν: «Είμαστε Ουκρανοί...» Και τι κρύβεται πίσω από αυτό; Άδειο», περιέγραψε ο γέροντας σύγχρονους «ακτιβιστές».

Ο Ιερομόναχος Ανατόλιος προέβλεψε επίσης τον αγώνα των ουκρανικών αρχών με τα βιβλία και τον πολιτισμό, καθώς και τη δίωξη της εκκλησίας:

«Θα έρθουν οι άνθρωποι στο σπίτι και θα κοιτάξουν: «Ναι, βιβλία... Τι είναι αυτό: Ρωσική γλώσσα; Δεν ξέρετε ποια είναι η κατάστασή μας: όλα είναι στα ουκρανικά. Λοιπόν, Ρώσος, εντάξει. Και τι είναι αυτό? Εκκλησιαστική Σλαβική; Όχι, πάρε τα όλα!» Δεν θα μείνουν βιβλία πουθενά, και στις εκκλησίες επίσης...»

Ο γέροντας προειδοποίησε ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να τιμωρηθεί από φυσικές καταστροφές. «Θα υπάρξει κατάρρευση στο μετρό στο Khreshchatyk, θα βγει νερό, θα υπάρχει μια λίμνη», είπε.

Ο πατέρας Ανατόλι μίλησε για τις τρομερές συνέπειες της απώλειας της πίστης στον Θεό και της διακοπής των δεσμών με τη Ρωσία.

«Οι πιστοί θα αμφιταλαντευτούν... Το θηρίο θα βγει με τρομερή δύναμη... Θα τους αφήσουν να περάσουν από τη Ρωσία και μετά την Κίνα... Είναι τρομακτικό να είσαι κάτω από τους Κινέζους. Αυτό είναι σκλαβιά. Η κινεζική υπερηφάνεια θα έρθει στην υπερηφάνειά μας», λέει η Τσάργκραντ, σύμφωνα με τα λόγια του γέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου