Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Προφητεία Γέροντος Γεωργίου από την Ελλάδα: πολλοί πόλεμοι και οικονομική κρίση.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ. πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Τίποτα δεν είναι γνωστό για αυτόν. Το μήνυμα λέει ότι η συνομιλία με τον γέροντα έγινε τον Σεπτέμβριο του 2007, το 2008 αναρτήθηκε σε ελληνικό φόρουμ και το 2009 δημοσιεύτηκε μια ρωσική μετάφραση. Από το κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα άτομο συναντήθηκε και μίλησε με τον γέροντα, ο οποίος του είπε τι θα μπορούσε να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Περί προφητείας

Έχοντας ακούσει όλα όσα του είπε ο γέροντας, αυτός ο άντρας αποφάσισε να προειδοποιήσει τους πάντες για τα επερχόμενα προβλήματα.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Κανείς όμως δεν τον άκουγε, όλοι νόμιζαν ότι ήταν τρελός, πολλοί δεν ήθελαν να μάθουν τίποτα. Μετά από αυτό, επέστρεψε πάλι στον γέροντα, και του απαγόρευσε να πει τα πάντα στους ανθρώπους:

«Πρέπει να ετοιμάσεις τη δική σου ψυχή», μου είπε, «γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο. Εμπιστεύσου τον Θεό και τη μεσιτεία των Αγίων, ιδιαίτερα της Υπεραγίας Θεοτόκου».
«Η σημερινή γενιά», μου είπε ο γέροντας, «έχει απομακρυνθεί από τον Θεό, από τη Θεία χάρη. Καθένας από εμάς πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και μπορούμε να επιτύχουμε επιτυχία χωρίς τη βοήθεια του Θεού - το κύριο πράγμα είναι ότι η τεχνολογία είναι στο υψηλότερο επίπεδο και το πορτοφόλι είναι γεμάτο χρήματα, τότε όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Αλλά αυτή ακριβώς η τεχνολογική πρόοδος είναι που θα μας καταστρέψει!!!

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Ο γέροντας απαγόρευσε να πει στους ανθρώπους γι' αυτό, αλλά όταν ο συνομιλητής του άρχισε να επιμένει, του επέτρεψε να εκφράσει κάποια πράγματα ή μάλλον να τα γράψει όλα. Αυτό το μήνυμα θα απευθύνεται σε άτομα που βιώνουν το ίδιο άγχος με αυτό το άτομο. Ο ίδιος τρόμαξε με αυτές τις αποκαλύψεις. Ήταν ακριβώς το κομμάτι που ο γέροντας επέτρεψε σε όλους να μάθουν ότι αργότερα έγραψε.

Κοσμάς ο Αιτωλός

Ο γέροντας του είπε ότι οι άγιοι είχαν δίκιο, όλα όσα προέβλεψαν θα πραγματοποιούνταν σίγουρα. Στα νιάτα του διάβασε τι προέβλεψε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και έκπληκτος άρχισε να ζητά από τον Θεό να του αποκαλύψει πότε θα συνέβαιναν όλα αυτά. Τότε δεν κατάλαβε πόσο σοβαρό ήταν αυτό το αίτημα. Ωστόσο, έχοντας επισκεφτεί το Άγιο Όρος και μίλησα με έναν γέροντα, κατάλαβα το λάθος μου: μόνο ο Κύριος αποφασίζει ποιος είναι άξιος μιας τέτοιας αποκάλυψης. Μια μέρα, όταν προσευχόταν, τα είδε όλα σαν να ήταν ταινία. Ακολουθούν οι προβλέψεις.

Του πολέμου

Το κείμενο λέει ότι οι Ρώσοι έχουν ένα μυστικό όπλο. Εάν χρησιμοποιηθεί, θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρες χώρες.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Ο γέροντας πίστευε ότι μας περιμένουν πολλοί πόλεμοι στο μέλλον και ο καθένας θα είναι πιο σκληρός από αυτόν που προηγήθηκε. Όλο και περισσότερα κράτη θα εμπλέκονται συνεχώς. Δεν θα υπάρχουν πάντα πόλεμοι· μεταξύ τους θα υπάρχουν περίοδοι ειρήνης. Όσοι συμμετέχουν σε αυτές θα παρακαλούν τον Θεό για βοήθεια, αλλά κανείς δεν θα ακούσει τις προσευχές τους. Όσοι είναι αρκετά τυχεροί να μην συμμετάσχουν σε αυτό θα επιδιώξουν επίσης την καταστροφή και την εκδίκηση, σταδιακά αυτός ο πόλεμος θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Και, φυσικά, θα φέρει πολλά προβλήματα: ληστεία, αρρώστιες, καταστροφές, πείνα.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Σύμφωνα με τον γέροντα, ο πρώτος πόλεμος ήταν ο πόλεμος στη Γεωργία, ο πόλεμος της 08/08/08. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Το επόμενο είναι με τους Ουκρανούς, υποκινούμενοι από τους Αμερικάνους (θυμίζω, η προφητεία είναι του 2007, αναρτημένη στο φόρουμ το 2017), που θα ξεσηκώσουν με αγένεια τη Ρωσία. Η Τουρκία θα στηρίξει τους Αμερικανούς και θα επιτρέψει στα πλοία και τα αεροπλάνα τους να εισέλθουν στο έδαφός της για να χτυπήσουν τη χώρα μας. Ωστόσο, η νίκη θα είναι δική μας. Θα υπάρξουν αεροπορικές μάχες μεταξύ των Αμερικανών και των Ρώσων για τη Μαύρη Θάλασσα και την εχθρική χώρα μας, και είμαστε εμείς που θα μπορέσουμε να κερδίσουμε μια συντριπτική νίκη.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου».

Τότε η Αμερική και το Ισραήλ επιτίθενται στο Ιράν. Οι ΗΠΑ, η Αλβανία, η Βοσνία, η Κροατία θα ενωθούν εναντίον της Ρωσίας και της Σερβίας. Η κυβέρνηση στην Ελλάδα πρέπει να πέσει και θα δεχθεί επίθεση από την Τουρκία. Ο προφήτης δεν κατονόμασε τις ακριβείς ημερομηνίες· επιπλέον, είπε ότι αν κάποιος το κάνει αυτό, είναι σε αυταπάτη.

Ο γέροντας έδωσε μια προειδοποίηση: όταν συμβαίνουν όλα αυτά, δεν πρέπει να προδώσει κανείς, ή μάλλον, να απαρνηθεί τον Χριστό και την Πατρίδα του.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -8

Μετά την κατάκτηση της Τουρκίας, η Μαύρη Θάλασσα θα περάσει στη Ρωσία, όπου οι Ρώσοι θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν το μυστικό τους όπλο. Βλέποντας ότι οι Τούρκοι αντιστέκονται, και φοβούμενοι ότι θα βοηθηθούν, θα καταστρέψουν ολοσχερώς αυτή τη χώρα και πριν από αυτό θα καταλάβουν μια σειρά από άλλες χώρες: τους αντιπάλους μας, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, μετά θα εισβάλουν στις Σκανδιναβικές χώρες (Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία). Και αυτοί θα κατακτηθούν.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -9

Και όλα αυτά γιατί υποσχέθηκαν να παραμείνουν ουδέτεροι, αλλά στην πραγματικότητα θα καταφέρουν σοβαρό πλήγμα στους πολίτες της χώρας μας. Τότε τα ρωσικά στρατεύματα πρέπει να κατακτήσουν την Τσεχική Δημοκρατία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία και τη Μολδαβία. Οι βαλκανικές χώρες θα ανατρέψουν τους κυβερνήτες τους και θα αποφασίσουν να συνάψουν συμμαχία με τη Ρωσία. Οι Αμερικανοί θα πολεμήσουν στο Ιράν, αλλά θα συναντήσουν αντίσταση, οι Ρώσοι θα βοηθήσουν τους Πέρσες να τους αντιμετωπίσουν, θα συνεχίσουν να γυρίζουν τις χώρες, δηλ. Ιράκ, Συρία, Λίβανος κ.λπ.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -10

Μετά από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα, αλλά οι συμπατριώτες μας θα μπορέσουν να τα εξουδετερώσουν, αλλά αυτό θα προκαλέσει διακοπές ρεύματος σε όλο τον κόσμο. Και μετά οι Ρώσοι πάνε να κατακτήσουν τον κόσμο, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, γιατί... θα έχουν τα δικά τους αεροσκάφη, κάπως παρόμοια με τους ιπτάμενους δίσκους. Υπάρχει μακρύς κατάλογος κατακτήσεων, αλλά παντού υπάρχουν μόνο νίκες.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντος Γεωργίου» -11

Όλα θα πάνε καλά, τα προβλήματα θα ξεκινήσουν λόγω της προδοσίας της Κίνας. Στην αρχή θα μας υποστηρίξουν, αλλά στη συνέχεια, έχοντας λάβει μια τεράστια δωροδοκία (εξουσία στη Σερβία), θα αποσύρουν τα στρατεύματά τους και θα μας επιτρέψουν να μας μαχαιρώσουν πισώπλατα. Ο ηρωικός ελληνικός στρατός θα βοηθήσει, όπως και η βοήθεια ανώτερων δυνάμεων, δηλ. φωτιά από τον ουρανό. Θα νικήσουν τους Κινέζους και θα συνεχίσουν τον πόλεμο. Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του πολέμου, μιλώντας για τον ρόλο των Ελλήνων σε όλο αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν το πρωτότυπο.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -12

Όσο για την Αμερική, σύμφωνα με αυτή την πρόβλεψη, θα πρέπει να καταστραφεί, το 90% του πληθυσμού της θα πεθάνει εξαιτίας αυτού του πολέμου. Και, παρόλο που σε αυτή την προφητεία προοριζόμαστε για τη μοίρα κάποιου είδους κατακτητών, ο γέροντας είπε ότι οι Ρώσοι θα εμπλακούν σε πολέμους μόνο επειδή θα προκληθούν και θα αρχίσουν να απαντούν.

Οικονομική κρίση

Θα υπάρξει επίσης μια οικονομική κρίση που θα πρέπει να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο, τα κρατικά συστήματα θα αρχίσουν να καταρρέουν, όλες οι πληρωμές θα ανασταλούν και εξαιτίας αυτού θα υπάρξουν λαϊκές εξεγέρσεις. Οι κάτοικοι της Ευρώπης δεν θα θέλουν να υπηρετήσουν στο στρατό.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -13

Η κρίση είτε θα αυξηθεί είτε θα μειωθεί, ο στόχος είναι ένας - να προκληθεί πανικός. Μετά την πρώτη κρίση, θα φαίνεται ότι όλα είναι καλά, όλα είναι υπό έλεγχο, αλλά μετά θα δώσουν ένα άλλο πλήγμα, πιο σοβαρό. Όλα αυτά θα οδηγήσουν τον κόσμο σε απόγνωση, άλλοι θα αυτοκτονήσουν, άλλοι θα αρχίσουν να ληστεύουν και να πυρπολούν καταστήματα και τράπεζες. Η οικονομία πρέπει να καταρρεύσει. Μετά από αυτό, θα εισαχθούν τεράστιοι φόροι και θα πρέπει να πληρωθούν σε γάτες, σκύλους και κοτόπουλα. Ωστόσο, όλα θα ανατραπούν λόγω του ξεσπάσματος του πολέμου.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -14

Ο γέροντας δεν συμβούλεψε να προσπαθήσει να εξοικονομήσει κοσμήματα και χρήματα· πίστευε ότι δεν μπορούσε να τα σώσει όλα αυτά, αλλά να βασιστεί στον Κύριο.

"Όταν περάσει η πρώτη καταιγίδα, αφήστε τον καθένα να εφοδιαστεί με ό,τι χρειάζεται. Αφήστε κάθε μέλος της οικογένειας να έχει ό,τι χρειάζεται. Εσείς που έχετε το ευλογημένο πλεονέκτημα να γνωρίζετε για τις επερχόμενες καταστροφές, καθώς και για την αναζωογόνηση του λαού μας ( είπε ο γέροντας στα πνευματικά του παιδιά), θυμηθείτε το ιερό σας καθήκον να βοηθάτε κάθε χριστιανό που σας χτυπάει την πόρτα.Θα δίνετε και από τη φτώχεια σας και όχι από την υπερβολή... Η ευλογία του Κυρίου να είναι σε όλους εσάς που ανοίξτε τα σπίτια σας. Θα νομίζετε ότι τα αποθέματα φαγητού τελειώνουν, αλλά ποτέ δεν θα τελειώσουν. Οι άγγελοι του Κυρίου θα σας δείξουν πού να βρείτε τροφή».
Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -15

Λέει επίσης ότι οι δυνάμεις θα προσποιηθούν ότι λυπούνται τον απλό λαό και δήθεν θα λάβουν μέτρα που θα πρέπει να λύσουν όλα τα οικονομικά προβλήματα. Στην πραγματικότητα όμως, κρυφά, θα καταστρέψουν την οικονομία, ο στόχος είναι ένας: να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην απόγνωση, ώστε να είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -16

Υπακούουν στους υπηρέτες του σκότους, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι υπό τον έλεγχό τους και η αιώνια δύναμη βρίσκεται μπροστά. Αυτοί οι δάσκαλοι ικανοποιούν όλες τις κακίες τους. Αν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτό και δεν θέλει να υπακούσει, θα ατιμαστεί.

Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -17

Ωστόσο, ο γέροντας πιστεύει ότι αυτά τα σχέδια δεν πραγματοποιούνται:

"Αλλά στα υψηλότερα επίπεδα της δύναμης του σκότους, η φρίκη και η σύγχυση βασιλεύουν. Βλέπουν, ακούν, αισθάνονται ότι στην Ανατολή οι στρατοί των ανδρών ντυμένων στα λευκά έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν, να πέφτουν, να πετούν. Η σωτηρία της ανθρωπότητας βρίσκεται στην χέρια του Κυρίου μας. Η σύγχυση των ηγεμόνων του κόσμου θα τους αναγκάσει να κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες". Η αγάπη για την πατρίδα και εν μέρει η αγάπη για τις οικογένειές τους θα ανάψει στις ψυχές τους. Θα αντισταθούν, θα πάρουν τα όπλα εναντίον τους, θα σκοτωθούν (θα παρουσιαστεί ως αυτοκτονία)».
Στο φόρουμ preddverie.mybb.ru το 2017, δηλ.  πολύ πριν από όλα αυτά τα γεγονότα δημοσιεύτηκε μια προφητεία κάποιου γέροντα, που ονομάζεται «Η προφητεία των επτά Πολέμων του Έλληνα Γέροντα Γεωργίου» -18

Τίποτα δεν είναι γνωστό για αυτόν τον γέροντα, μόνο ότι λέγεται Γιώργος. Είτε το πιστεύετε είτε όχι - αποφασίστε μόνοι σας. Αλλά οι ίδιοι οι Έλληνες (το κείμενο πρωτοδημοσιεύτηκε στα ελληνικά) δεν το εκτιμούσαν· αυτός που το δημοσίευσε αργότερα έγραψε:

"Το κείμενο που δημοσίευσα δεν μου ανήκει και δεν είχα σκοπό να το διαφημίσω, απλά ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου. Λοιπόν, στο τέλος άκουσα την κριτική σου. Με κατεδάφισες τελείως, με ξεφτίλισες, έκανες ειρωνικά σχόλια για εμένα... σου εύχομαι, μείνε στον «πνευματικό σου πόλεμο» όπως κρίνεις... Για μένα κατάλαβα ότι όταν κάποιος αμαρτάνει πρέπει να τρέξει και να σώσει την ψυχή του, δεν έχει χρόνο να γράψει ειρωνικά και πονηρά σχόλια. σε κάποιον, ιδιαίτερα στο Διαδίκτυο, δεν έχει καθόλου χρόνο να συμβεί.»

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου