Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Το σημείο της Προδοσίας στην Εκκλησία της Κύπρου!

 

Το σημείο οιωνός της Προδοσίας στην Εκκλησία της Κύπρου! Η ”αγχόνη” έξω από ναό της Κύπρου που προειδοποιούσε υπάρχει Ιούδας επίκειται ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο φυτευτός Νεκτάριος Γεωργίου βρέθηκε πολύ κοντά ….και ο Ιούδας έφτασε ως το στενό πυρήνα κύκλο του Ιησού ήταν ο ένας εκ των 12. Και ο Ιούδας έγινε ομοτράπεζος του Χριστού αλλά στο τέλος άνοιξε η γη και τον κατάπιε.. Έτσι την πάτησε ο Γεωργίου. Λέει ”ένας πειρασμός είναι” μόνο που ο πειρασμός είναι ο ίδιος.. Πως αντιμετωπίζει ο Χριστός το εκάστοτε σκάνδαλο.. Είναι απόλυτος χωρίς περιστροφές και μεσοβέζικη στάση δεν μασάει τα λόγια του ούτε καταπίνει τη γλώσσα του …

”οὐαὶ τῶ ἀνθρώπῳ ἐκείνῳ δι᾿ οὗ τὸ σκάνδαλον ἔρχεται”.

Η σιωπή τούτη την ώρα είναι ενοχική……. η αγαπολογία δεν θα θριαμβεύσει ……

Και γίνεται ακόμη πιο φοβερός ο λόγος του .. γι αυτόν που σκανδάλισε έστω κι έναν ο Γεωργίου σκανδάλισε εκατομμύρια στη γη και μυριάδες στον ουρανό θα ήταν καλύτερα να βάλει μια πέτρα στο λαιμό του και να καταποντιστεί στη θάλασσα .. Αμείλικτος ο Κριτής..Κάθετος

 ”ὃς δ᾿ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης.

Οὐαὶ τῷ κόσμῳ ἀπὸ τῶν σκανδάλων· ἀνάγκη γάρ ἐστιν ἐλθεῖν τὰ σκάνδαλα· πλὴν οὐαὶ τῶ ἀνθρώπῳ ἐκείνῳ δι᾿ οὗ τὸ σκάνδαλον ἔρχεται.” (Ματθ. 18,6)

Το εξέλαβε τότε ως σημείο..

Βγαίνοντας από μια σύναξη του Μητροπολίτη Μόρφου με ένα ακόμη θέμα ομιλίας στη σειρά ”Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων” που έγινε σε γνωστή κεντρική εκκλησία στην Κύπρο στην περιοχή της Μόρφου παρατήρησε ότι η τριχιά του καμπαναριού κατέληγε σε αγχόνη. Aυτοσχέδια αγχόνη δίκην χειρολαβής για την κωδωνοκρουσία.Το ερμήνευσε εμμονικά ότι θα υπάρξει προδοσία στην Εκκλησία. Ότι ένας Ιούδας είναι ανάμεσα μας. Δεν μπορούσε τότε να το συγκεκριμενοποιήσει. Σήμερα είναι σίγουρος έχει ονοματεπώνυμο ο Ιούδας ο Ισκαριώτης πάντα είχε. Αυτό συνέβη λίγους μήνες πριν. Ήξερε μέσα του ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι θα υπάρξει προδότης στην Εκκλησία… Περίμενε ότι θα σκάσει, θα βγει..

Και ο Ιούδας βρέθηκε δίπλα στο Χριστό αλλά τον πήρε και τον σήκωσε….

To σημείο ήταν συγκεκριμένο ο μεγάλος προδότης ήταν στην Εκκλησία…

η αγχόνη έξω από τη εκκλησία στο Ακάκι μίλησε..

η ομιλούσα Εκκλησία.. θαυματουργή η εκκλησία στο Ακάκι … το Ακάκι έδωσε σημείο για τον παγκάκιστο..

ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΥΔΑ

Η Β ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..

ΥΓ η φωτογραφία είναι αυθεντική και είναι 2 με 3 μήνες πριν τα τωρινά γεγονότα.

ΑΚΑΚΙ… 

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου