Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Την έκλεψαν μέσα στην εκκλησία...

ekklisia-ierosyloiΟύτε που θα το φανταζόταν ποτέ ότι θα έπεφτε θύμα κλοπής μέσα σε… εκκλησία, μια 62χρονη γυναίκα που είχε βάλει στην τσάντα της όλες της τις  οικονομίες για να μην τις αφήσει έκθετες στο σπίτι όσο εκείνη θα παρακολουθούσε τη  λειτουργία.
Κι όμως, όταν τελείωσε ο εκκλησιασμός στο ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ηράκλεια Σερρών και γύρισε να πάρει την τσάντα της για να επιστρέψει στο σπίτι, διαπίστωσε ότι έλειπε.
Η κλοπή είχε γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και η άτυχη γυναίκα την είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Ενάμισι μήνα μετά, οι αστυνομικοί την ειδοποίησαν ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε.
Δράστες ήταν δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 35 χρόνων που ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Ο νεαρός άρπαξε την τσάντα που περιείχε 1.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα και διέφυγε με το αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο 35χρονος.
Ό,τι υπήρχε στην τσάντα βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, όχι όμως και τα χρήματα που οι δράστες είχαν ξοδέψει στο μεταξύ.     http://www.romfea.gr/diafora-ekklisiastika/16303-2013-04-03-13-29-07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου