Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αριστερά ή Δεξιά...;

Έχει καμμιά αξία η "αριστερά" ή η "δεξιά" πλέον;  Δεν είναι "θεοί" που καταποντίσθηκαν στο μνημονιακό χάος οι γραφικοί ηγέτες των πολιτικών κομμάτων αλλά και οι οπαδοί τους που "πίστευαν" και που ακόμα ίσως πιστεύουν στη σωτηρία μέσα από κομματικές "αξίες";
   Για ποιον θα δουλέψουν οι "σοσιαλιστές" όταν δεν πιστεύουν ούτε στον εαυτό τους, που τον θεωρούν τυχαίο κατασκεύασμα της Δαρβινικής εξέλιξης; Δεν θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την "τύχη" τους που παίρνουν δημόσια αξιώματα;   
  Και η "Δεξιά" που μπήκε στην Μασονία για να... κάνει "αγαθοεργίες" δηλ. να "τα οικονομήσει" τι αξίες να θυμηθεί; Δεν καταλαβαίνομε, τουλάχιστον οι Χριστιανοί, ότι όλοι αυτοί βρίσκονται χωμένοι στο στόμα του νοητού λύκου; Αυτό είναι σαφές και το μόνο που θα μπορούσε κανείς αν ήθελε να βοηθήσει και αυτούς και όλους όσους βρίσκονται σε κίνδυνο είναι να ξυπνήσει μέσα τους την "καλή ανησυχία", μήπως λογικευτούν. Ίσως δουν ότι το τέλος τους έρχεται, αν δεν αλλάξουν σκεπτικό. Στη Νέα Τάξη οι λαοί μετράνε σαν κρεατόμαζα, και δεν θα διαφύγει κανείς τους το (ψυχο-σωματικό) μοιραίο με τα μυαλά που έχουν να νομίζουν ακόμη ότι υπάρχουν κομματικοί "σωτήρες"!     
     Και αυτό κυρίως δεν πρέπει να το νομίζουν οι εκκλησιαστικοί παράγοντες. Το Συνέδριο Εκκλησία και Αριστερά στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2013, δίνει μια μονοσήμαντη προτίμηση στον ένα πόλο της πλάνης. Καλά θα ήταν αν το Συνέδριο θεωρήθηκε σαν πνευματικό πλησίασμα, να μην περιλαμβάνει άτομα μόνο του ενός χώρου, αλλά και του αντίπαλού του, της δεξιάς πλάνης. Αλλά ούτε του αριστερού χώρου δεν φαίνεται η εκπροσώπηση να ήταν αντιπροσωπευτική, σύμφωνα με πολλές δημοσιεύσεις. Ήταν μόνο κομματική προσέγγιση, κατ' επιταγήν ίσως των ξένων "προστατών", πχ των Αμερικανών, που διαφημίζουν στο TIME τον Τσίπρα...
    Η τακτική πάντως των συνεδρίων στέλνει μηνύματα στις μάζες, που όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα πανθρησκευτικά και οικουμενιστικά, δεν είναι πάντα τα καλύτερα. Μάλλον υπάρχει μια αποστασιοποίηση του Χριστιανικού πληρώματος από την ηγεσία του όταν συμβαίνουν αυτά, διότι καταλαβαίνει ότι δεν μεταφέρουν εκτός από τον τίτλο παρά κοσμικές μόνο ιδέες και νεοταξίτικα μηνύματα, και σχέδια υποδούλωσης του πνεύματος στα είδωλα των πλουτοκρατών που κινούν την παγκοσμιοποίηση.
   Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η Εκκλησία είναι να ενημερώνει πνευματικά τους πιστούς, διότι α) αυτό είναι η δουλειά της, και β) διότι όλα τα άλλα βρίσκονται υπό κατάρρευση. Και βρίσκονται υπό κατάρρευση διότι στους δαίμονες που χρησιμοποιούν οι νεοταξίτες ηγέτες, και γι' αυτό όχι μόνο χαιρετούν με τρόπο αποκρυφιστικό, αλλά και γιορτάζουν με μάγισσες και δαιμόνια όπως στις τελετές των Ολυμπιακών αγώνων του 2012, δεν μπορούν να αντιπαραταχθούν "σάρκες", αλλά αληθινά πιστοί στο Θεό άνθρωποι.
Γι'  αυτό και, από ότι είναι γνωστό, οι Αγιορείτες πνευματικοί ενδιαφέρονται να απαλλάξουν τους πιστούς από τις αμαρτίες και τις πλάνες χωρίς να μεροληπτούν σε σχέση με το πολιτικό χρώμα τους.
    Μην ξεχνάτε ότι η παγκοσμιοποίηση κινείται από κάποια "think tanks" δηλ. "δεξαμενές σκέψης" ή συμβουλευτικά σώματα, όπως ινστιτούτα, πανεπιστήμια, ερευνητικά προγράμματα κλπ. Τελευταία έχει ενεργοποιηθεί η "κοινωνική μηχανική" ένας κλάδος που σκέπτεται... το τι σκέπτεσθε, ώστε να ξέρει πριν να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα ποιο θα είναι αυτό, και έτσι να το προτείνουν σαν λύση αφού προλάβουν να το φέρουν στα μέτρα τους. Προσέξτε το σήμα του Συνεδρίου και βέβαια θα παρατηρήσετε ότι δεν μοιάζει και τόσο... ευσεβές. Ο "σταυρός" είναι γερμένος άπρεπα και φέρεται από μια κομμουνιστική γροθιά...
      Όμως δεν είστε αρκετά παρατηρητικός αν νομίζετε ότι πρόκειται για σταυρό! Ο δείκτης της γροθιάς δεν διακρίνεται από τον "σταυρό", δίνοντάς του έτσι την αίσθηση ότι παραμορφώνεται... προς τη σβάστικα! Αλλά και ο αντίχειρας διακρίνεται μεν, αλλά μερικώς συγχέεται στο μικρό του τμήμα, ενώ στην πράξη σχίζει τον "σταυρό"... Να λοιπόν που με το να μετέχει σε συνέδρια των "διαβασμένων" η Εκκλησία αντί να ακολουθεί το πρόγραμμά της, και τις ομιλίες από άμβωνος, φαίνεται να έχει πέσει σε κάποια παγίδα. Προφανώς το όλο σκηνικό στήθηκε για να δώσουν από τη μεριά των Χριστιανών κάποια υποστήριξη στο συγκεκριμένο κόμμα της αριστεράς που προωθούν, που κατά τις προβλέψεις τους, θα επωφεληθεί από ότι αντιστοιχεί στο λεπτό σχισμένο τμήμα του "σταυρού". Το άλλο αν θα πάει στην άκρα δεξιά δεν τους ενδιαφέρει, ή μάλλον το επιζητούν για να ανάψουν εσωτερικές μάχες και να περάσουν τις λύσεις που θέλουν στα Έλληνο-Τουρκικά και στα υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίων που σχεδιάζουν να αρπάξουν, και είναι και το προβλεπόμενο από την Αποκάλυψη πεδίο ανταγωνισμού στο υλικό πεδίο, πριν τον παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί στο πνευματικό πεδίο θα προωθήσουν παντού αιρέσεις.
Αν θέλει κανείς να δει τι είναι εκείνο που κινεί τα νήματα των "διαβασμένων", αρκεί να προσέξει πόσες μοίρες χρειάζεται για να έρθει ο "σταυρός" στην κάθετο: Ακριβώς 33! Ούτε 34 ούτε 32. Γιατί νομίζετε; Εσείς μπορεί να μην θέλετε να χάσετε την ώρα σας με αυτές τις ασχολίες, αλλά και αυτοί που δουλεύουν μεθοδικά για να παραπλανήσουν όσους πιστούς κυκλοφορούν αμέριμνοι, νομίζοντας ότι ζουν σε παραδεισένια εποχή, έχουν ένα τρόπο συνεννόησης μεταξύ τους. Αυτό λοιπόν είναι ένα χαρακτηριστικό ότι το εγχείρημα βρίσκεται υπό τον υψηλό έλεγχο της μασονίας 33ου βαθμού. Παρόμοιες αναφορές της χρήσης του 33 σαν συμβόλου μασονικού σε διεθνείς οργανισμούς, σύμβολα, με κλίσεις σε γράμματα όπως το Ε στη DELL που είναι επίσης 33 μοίρες κλπ μπορείτε να βρείτε πάμπολλα στο ιντερνέτ. Το ερώτημα των απλοϊκών είναι πως θα επιδράσει ένα τέτοιο συνέδριο με τρόπο αρνητικό για την Εκκλησία. Αλλά από αυτό θέλουν αφ'  ενός τη διάσπαση του λαού σε ακραίες αλληλομισούμενες παρατάξεις, και αφ' ετέρου είναι θέμα που έχει σχέση με το ευρύτερο σχέδιο για το μέλλον που ετοιμάζουν οι παγκοσμιοποιητές, έχοντας λάβει υπόψιν τις τυχόν αντιδράσεις σας. Τους αρκεί που η διοικούσα Εκκλησία έκανε μια μονομερή κίνηση δίνοντας μονοσήμαντο μήνυμα προς ένα συγκεκριμένο χώρο - κόμμα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα ΜΜΕ, οι "υπεργολάβοι" και αυτοί που θέλουν να επωφεληθούν.
Προσέξτε και τα γράμματα στον τίτλο του Συνεδρίου. Είναι οπωσδήποτε μια επιτυχημένη απεικόνιση της αμοιβαίας, και αναγκαίας ίσως για κάποιους, φθοράς και της Εκκλησίας και της Αριστεράς, που γίνεται φανερή από τη φθορά των γραμμάτων! Το θέμα φαίνεται να έχει σχέση και με το μήνυμα των αποκρυφιστών σε διαφήμιση.
     Καλύτερα λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει και ...η Βασιλική οδός! Εξ άλλου μέχρι τώρα... ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκανε το παραμικρό για να αναχαιτίσει το μνημονιακό κακό...!! Και πως να έκανε αφού κι αυτός είναι από τους ίδιους πολιτικούς κύκλους της ανωμαλίας; Όμως έτσι ανατράπηκε ήδη η έννοια της δημοκρατίας.
    Ευτυχώς υπάρχει και η Βασιλεία, αλλά μόνο αυτή των Ουρανών είναι σίγουρα εκτός πλάνης. Αν αυτή εγκατασταθεί μέσα μας δεν κινδυνεύομε από τους έξω! Και όσοι εκκλίνομε σε πάθη, ώστε είτε από έλλειψη, είτε από υπερβολή πέφτομε αριστερά ή δεξιά, καλά είναι να θυμόμαστε ότι σωστή είναι μόνο η Βασιλική οδός.
    Λέει  ο Θεοδώρητος Κύρου, στην ερμηνεία του ψαλμού «Μακάριοι οι άμωμοι εν οδώ»: «Μακαρίζει τους οδεύοντας την βασιλική οδό ακλινώς και μήτε δεξιά μήτε αριστερά κατά τας υποθήκας του νόμου παρεκτραπέντας.
    Ποιοί είναι δε αυτοί διδάσκει: «οι πορευόμενοι εν νόμω Κυρίου». Διότι οι κατά αυτόν πολιτευόμενοι έχουν το άμωμο. Επειδή οδό αποκαλεί τον βίο».
     Ο Θεός θέλει το πνευματικό καθάρισμα, δεν μιλάει για κόμματα στις εντολές του. Αν δεν το κάνουμε μόνοι στον εαυτό μας θα γίνει βίαια... από τους παγκοσμιοποιητές με τις μεθοδεύσεις τους. Και όπως έλεγε η Σοφία, η ασκήτρια της Κλεισούρας (1883-1974) που αγιοποιήθηκε πρόσφατα: «Με δείχνει ο Κύριος χωράφια και αγκάθια. Αυτή είναι η γη που ζούμε εδώ. Και με λέει: βλέπεις αυτά τα αγκάθια; Αυτά είναι η αμαρτία, αυτά όλα θα καθαριστούν. Θα γίνει μεγάλο κακό αλλά θα καθαριστεί ο κόσμος»...
http://www.imdleo.gr/diaf/2013/aristera-dexia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου