Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αντίχριστος ο Μητροπολίτης Άνθιμος, λένε οι Σκοπιανοί!!!


«Αυτό που χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή ο Μητροπολίτης Άνθιμος είναι ένα βαθύ ξύρισμα και επαγγελματική βοήθεια», σημειώνει σκοπιανή ιστοσελίδα Αντίχριστο χαρακτηρίζει τον Μητροπολίτη Άνθιμο η ιστοσελίδα των Σκοπίων MINA Breaking News, με δημοσίευμά της με τίτλο «Μητροπολίτης Άνθιμος της Θεσσαλονίκης, Ιερέας ή Αντίχριστος;».
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος επιτίθεται συνεχώς κατά της πΓΔΜ, ενώ παράλληλα τον χαρακτηρίζει «τρελό» που χρήζει ιατρικής βοήθειας. Ακόμη, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι δεν ελέγχεται από κανέναν στην Ελλάδα και αντίθετα προστατεύεται σαν εθνικός θησαυρός.
«Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σύμφωνα με την ενδυμασία που βάζει κάθε πρωί είναι ένας Έλληνας ιερέας της Θεσσαλονίκης. Με το πέρασμα των χρόνων, κανένα άλλο άτομο στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών, δεν έχει δείξει τόσο μίσος για τη “Μακεδονία” και τους “Μακεδόνες”», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Επιπλέον, ο συντάκτης του άρθρου, αναφερόμενος στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα, σχολιάζει ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος προσευχήθηκε «τα Σκόπια να μην εισέλθουν στην ΕΕ», διερωτόμενος γιατί ένας «υποτιθέμενος ιερέας» ασχολείται με μία πολιτική προσφυγή μιας άλλης χώρας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απάντηση βρίσκεται στο παρόν, στο παρελθόν και στο «σπασμένο μυαλό», όπως το χαρακτηρίζει, του Μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εκκλησίας ανακοινώνει στους πιστούς ότι «τα Σκόπια εκπαιδεύουν τους νέους να χρησιμοποιούν όπλα από την ηλικία των 15 χρονών για να σκοτώσουν τους Έλληνες».
«Το ενδιαφέρον σε αυτό», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα, «είναι η απόλυτη τρέλα της κατάστασης και το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ελέγχεται από κανέναν, ούτε έχει θέσει μία γραμμή ως όριο σε αυτά που λέει και επομένως δεν κάνει καμία προσπάθεια να μην προσπεράσει αυτή τη “νοητή γραμμή”.
Όσον αφορά τις δηλώσεις του, εμείς δεν μπορούμε να του παρέχουμε καμία βοήθεια, ούτε να εξηγήσουμε την κατάσταση, υπάρχουν όμως ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τον Έλληνα ιερέα».
Παράλληλα, το δημοσίευμα σχολιάζει ότι «όταν οι “Μακεδόνες” της Φλώρινας άνοιξαν έναν ραδιοφωνικό σταθμό στις 14 Αυγούστου το 2011, ο Μητροπολίτης Άνθιμος κάλεσε τους συμπατριώτες του να επιβιβαστούν σε 40-50 λεωφορεία και να ρίξουν το κτήριο που στεγάζεται αυτός ο σταθμός», τονίζοντας: «Αλήθεια, ένας υποτιθέμενος χριστιανός ιερέας ζητάει βία;».
Επίσης, η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι εάν η Ελλάδα είχε οποιοδήποτε νόμο ή λειτουργούσε ως μία φυσιολογική χώρα, «ο Μητροπολίτης Άνθιμος θα έπαιζε πιάνο σε κάποια φυλακή της Θεσσαλονίκης, διαδίδοντας το μίσος, τη βία, τις διακρίσεις και τον εθνικισμό. Αντ 'αυτού προστατεύεται από την Ελλάδα ως εθνικός θησαυρός».
Επιπλέον, η ιστοσελίδα υπογραμμίζει ότι «ο Άνθιμος πέταξε εκτός ελληνικής εκκλησίας τον ιερέα Παντελεήμων ο οποίος ομολόγησε ότι είναι “Μακεδόνας”.
Η ομολογία του προκάλεσε οργή του Μητροπολίτη, ο οποίος οργάνωσε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των “Μακεδόνων” ιερέων, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, επειδή, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Άνθιμο, η “καθαρότητα” της ελληνικής εκκλησίας ήταν σε κίνδυνο».
Τέλος, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι «ο Άνθιμος στις λειτουργίες επικεντρώνεται στα Σκόπια, αρχίζοντας τις προσευχές του ευχόμενος τα χειρότερα για το βόρειο γείτονα της Ελλάδας, ενώ παράλληλα καταδικάζει τους Έλληνες που πηγαίνουν για ψώνια στην πΓΔΜ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η πόλη Bitola ανήκει στην Ελλάδα».
«Αυτό που χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή ο Μητροπολίτης Άνθιμος είναι ένα βαθύ ξύρισμα και επαγγελματική βοήθεια», καταλήγει το δημοσίευμα.   http://romfea.gr/diafora-ekklisiastika/16890-antixristos-o-mitropolitis-anthimos-lene-oi-skopianoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου