Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Δεξιά Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος στη Γεωργία.

de3ia.xeira.spyridon
Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος θα ηγηθεί αποστολής που θα συνοδεύσει το Ιερό Λείψανο της Δεξιάς Χειρός του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος στην Τυφλίδα της Γεωργίας, κατόπιν προσκλήσεως του Εκκλησίας της Γεωργίας, εγκρίσει της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και συμφώνου γνώμης του Δ.Σ. του Προσκυνήματος του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος.
Το Ιερό Λείψανο της Δεξιάς Χειρός του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος θα υποδεχθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Μιτσχέτης και Καθολικός Πατριάρχης πάσης Ιβηρίας (Γεωργίας) κ. Ηλίας.
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, θα τελεσθεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Τυφλίδος, όπου θα λάβει μέρος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.
Το Ιερό Λείψανο της Δεξιάς Χειρός του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος θα παραμείνει στην Γεωργία επί οκτώ ημέρες, προκειμένου ο φίλος και ορθόδοξος λαός να πάρει την Ευλογία του Αγίου μας. Καθ’ όλη   την παραμονή του Ιερού Λειψάνου θα τελούνται Ιερές ακολουθίες και Αγρυπνίες.     http://romfea.gr/ieres-mitropoleis/17173-2013-05-23-10-54-21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου