Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πρέπει να γίνει πόλεμος!!!

Πρέπει να γίνει πόλεμος!!!
¨Πρέπει να γίνει πόλεμος- Πρέπει να γίνει πόλεμος- Πρέπει να γίνει πόλεμος…διότι πολλή Αμαρτία- Απιστία και Ασέβεια υπάρχει στον κόσμο¨ ¨ είπε ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στον Άγιο Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη¨
Στο 15.27¨ λεπτό του βίντεο ¨ Ομιλία Γέροντος Ιακώβου – Μονή Οσίου Δαυΐδ Εύβοια¨

¨Μετά τη φιλοξενία του Αβραάμ, όταν ο Κύριος έφευγε από το σπίτι του είπε στον Αβραάμ: «Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε πολύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά. Θα κατεβώ, λοιπόν, να εξακριβώσω αν αληθεύουν όλες αυτές οι διαδόσεις που έφτασαν ως εμένα». Οι δυο άγγελοι έφυγαν από το σπίτι του Αβραάμ και κατευθύνθηκαν προς τα Σόδομα. Αλλά ο Κύριος παρέμεινε ακόμη μαζί με τον Αβραάμ.
Πλησίασε τότε ο Αβραάμ και του είπε: «θα καταστρέψεις τους δικαίους μαζί με τους αμαρτωλούς; Ίσως υπάρχουν κάποιοι δίκαιοι στην πόλη. θα τους καταστρέψεις κι αυτούς; Δε θα συγχωρήσεις την περιοχή για χάρη των λίγων δικαίων που βρίσκονται σ’ αυτήν; Δε γίνεται να θανατώσεις δικαίους κι αμαρτωλούς μαζί, σαν να ήταν όλοι το ίδιο. Δεν είναι δυνατό! Ο κριτής όλης της γης δεν πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη;»
Ο Κύριος του απάντησε: «Αν βρω στην πόλη των Σοδόμων έστω και δέκα δικαίους, δε θα καταστρέψω την πόλη και την περιοχή για χάρη των δέκα» users.sch.gr/aiasgr/index.html
Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι μας… όμως την κατάληξη των Σοδόμων και των Γομμόρων της εποχής μας δεν την γνωρίζουμε.
Στα πρώτα κατέβηκε φωτιά από τον Ουρανό , όμως για τα αντίστοιχα των ημερών μας η¨φωτιά¨ είναι δυστυχώς έτοιμη από εμάς τους ίδιους και ονομάζεται ¨ρόπαλο¨ Bulava στα ρωσικά.
Οι πύραυλοι αυτοί και τα αντίστοιχα υποβρύχια που τους μεταφέρουν είναι ο φόβος και ο τρόμος των αμερικανικών μεγαλουπόλεων κατά μήκος των ακτών του Ατλαντικού και του Ειρηνικού.
Οι βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava έχουν βεληνεκές 10.000 χιλιόμετρα και μεταφέρουν 10 υπερηχητικές αυτόνομες, πυρηνικές κεφαλές, με απόδοση 100-150 χιλιάδες τόνους η καθεμία, ενώ, έως το 2020 η Ρωσία εκτιμά πως θα διαθέτει 8 πυρηνικά υποβρύχια τύπου Borey, όπως το Γιούρι Ντολγκορούκι και το Αλεξάντερ Νέβσκι. http://www.newsbomb.gr/
Κάθε πύραυλος Bulava φέρει 10 κεφαλές MIRV (multiple independently targetable reentry vehicle), με εμβέλεια μεγαλύτερη των 8.000 χιλιομέτρων. Δηλαδή κεφαλές που φέρουν ανεξάρτητους πυραύλους οι οποίοι μπορούν να κινηθούν αυτόνομα εναντίον κάποιου στόχου, οι οποίοι απελευθερώνονται από τον διηπειρωτικό πύραυλο στην κορυφή της βαλλιστικής του τροχιάς, όταν αρχίζουν να κατεβαίνουν προς τη γενική περιοχή του στόχου. defence-point.gr/news/
Ο πύραυλος Μπουλάβα («Ρόπαλο», κωδικός SS-NX-30 κατά ΗΠΑ) έχει υποβληθεί σε πολυάριθμες δοκιμές —έχουν καταγραφεί 19 από το 2005. Ο Μπουλάβα κατά τους σχεδιασμούς του ρωσικού επιτελείου θα καταστεί ο ακρογωνιαίος λίθος του ρωσικού πυρηνικού οπλοστασίου την επόμενη δεκαετία. Πρόκειται για έναν πυρηνικό πύραυλο ικανό να φέρει οκτώ πυρηνικές κεφαλές.
Συμφώνα με το ρώσικο πρακτορείο RIA Novosti η επιτυχημένη δοκιμή εκτόξευσης από υποβρύχιο με βαλλιστικούς πυραύλους SLBM, πραγματοποιήθηκε από ένα πυρηνικό υποβρύχιο τύπου Borey, με την ονομασία Vladimir Monomakh.
Vladimir Monomakh
πηγή γραφήματος: Liveleak
Το υποβρύχιο ολοκλήρωσε τις θαλάσσιες δοκιμές τον Οκτώβριο του 2013. Η πρώτη φορά που εβλήθη πύραυλος Bulava από το συγκεκριμένο υποβρύχιο ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου 2014. Το τριών σταδίων Bulava SLBM φέρει μέχρι και 10 ανεξάρτητες κεφαλές και έχει ακτίνα κρούσης τα 8.000χμ. onalert.gr/
Ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης αυτή η αγγελική ευγενική ψυχούλα που αγκάλιαζε όλο τον κόσμο με αγάπη στο παραπάνω βίντεο επιμένει να παρακαλά τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο ¨να μην γίνει πόλεμος γιατί είναι φοβερό οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν¨.
Όμως ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος επιμένει ότι ¨ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ¨ γιατί ο κόσμος γέμισε με πολλή Αμαρτία, Απιστία και Ασέβεια.
Τελικά στα χρόνια ανοχής του Άγιου Θεού που μεσολάβησαν για να δείξουμε μετάνοια εμείς αντί να ¨οικοδομήσουμε¨ μετάνοια, ¨οικοδομήσαμε ¨ νέα τραπεζικά προϊόντα, απανθρωπιά και τελειότερο πυρηνικό οπλοστάσιο για να καταστρέψουμε την δημιουργία του ΘΕΟΥ αρκετές φορές.
Είναι άραγε αργά για εμάς;
Σύμφωνα με την παραπάνω διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης που αναφέρεται στο τέλος των Σοδόμων και των Γομμόρων πρέπει να αντιπαραθέσουμε απέναντι στο πυρ της οργής του ΘΕΟΥ βλ. σήμερα βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava ή οποιοδήποτε άλλο πυρηνικό επίτευγμα καταστροφής … έστω και ΔΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ανθρώπους φίλους του ΘΕΟΥ.
Αν δεν υπάρχουν οφείλουμε να γίνουμε εμείς.
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ                   http://hellasforce.com/2015/05/05/%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου