ΡΟΛΟ'Ι'

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Ελληνικό Δελτίο Ειδήσεων προωθεί το τσιπάρισμα…για ευκολία! (βίντεο).

tsiparisma (2)
Μετά από προειδοποιήσεις πολλών ειδικών τελικά κατέφθασε και στη χώρα μας το, περίφημο, τσιπάκι. Κανένας όμως δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και πλέον διαφημίζεται και προωθείται χωρίς κανένα δισταγμό στην ελληνική τηλεόραση Ολα είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και βαδίζουν προς τα εκει.Πρώτα οι κάρτες μετα οι ταυτότητες, τα διπλώματα αυτοκινήτου ολα αυτα ομως η χανονται η κλεβονται. Το επομενο βημα το χαραγμα στο δεξι χερι και στο μετωπο. Θα μας το πλασάρουν με τέτοιο τροπο ωστε να το ζητήσουμε μόνοι μας.Πως θα πληρωθεί κάποιος τον μισθό του απο την τράπεζα οταν θα χρειάζεται να δείξει μόνο αυτο;
Μας εξοικειώνουν με διαφόρων τύπων «σφραγίσματος» στο σώμα μας, ώστε να μην αντιδράσουμε στο τελικό χάραγμα του Αντίχριστου…
Μια νέα μέθοδος πληρωμών δοκιμάζεται σε 15 καταστήματα στο Λουντ της Σουηδίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε 1.600 εθελοντές να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας την παλάμη τους σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. 
Αναπτυγμένη από ερευνητές του πανεπιστημίου της πόλης, η τεχνολογία μπορεί να ταυτοποιεί κάθε εθελοντή από το μοναδικό σχήμα που δημιουργούν οι φλέβες στο χέρι του.
Έτσι, σε κάθε συναλλαγή, ο χρήστης τοποθετεί το χέρι του πάνω από το ειδικό τερματικό στο κατάστημα, για να αναγνωρισθεί η ταυτότητά του. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να πληκτρολογήσει το PIN, ώστε να επικυρώσει την πληρωμή.

http://hellasforce.com/2015/05/13/skai_xeftiles/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.