Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.-»

images6EG3L90P 
ΣΧΟΛΙΟ:άρθρο καταπέλτης με πικρές αλήθειες που αξίζει να διαβαστεί από όλους.
Ο κ. Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Ν.Δ., αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του, συνεχώς λέει ότι θα κάνει ενέργειες για να γνωρίσει ο ελληνικός λαός εάν η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είχε «Plan B» ή «Plan Χ». Θα θέσει το θέμα ώστε να γίνει αντικείμενο εξεταστικής επιτροπής. Επειδή προσπαθώ να αγαπώ την αλήθεια, θα ήθελα να παραθέσω όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του κ. Τσίπρα και την απερισκεψία, το λαϊκισμό και την επικινδυνότητα του κ. Μητσοτάκη.
Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας όχι απλά δεν είχε ενδόμυχο σκοπό να εφαρμόσει ποτέ κάποιο πρόγραμμα «Plan B» ή «Χ» αν οι δανειστές επιχειρούσαν να στραγγαλίσουν το έθνος μας και το λαό, αλλά αντιθέτως έκανε το παν να δημιουργήσει την υποδομή τέλειας υποταγής στους δανειστές, χωρίς ίχνος αντίστασης, και ταυτόχρονα να μη δώσει τη δυνατότητα ούτε στα υπόλοιπα κόμματα, ούτε στο κράτος, ούτε στο λαό, να έχουν δυνατότητα εναλλακτικής διεξόδου. Απαριθμώ, λοιπόν, λίγες από τις ενέργειές του, που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

1) Όσο διαπραγματευόταν «σκληρά», αφαιρούσε όλα τα αποθεματικά των ταμείων, δήμων, νοσοκομείων κ.λ.π. Ήθελε προφανώς στο τέλος όλοι χρεοκοπημένοι και κάτω από την επιβολή των capital controls, να παραδοθούν άνευ όρων ή σε διαφορετική περίπτωση μη έχοντας «μία» και χρωστώντας «τα μαλλιά της κεφαλής τους», να αποφασίσουν την αυτοκτονία τους.
trapezes-oures
2) Όσοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούντο ότι πρέπει να υπάρχει «Plan B» ή «Χ» (βλ. Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης, Λαφαζάνης, Μακρή κ.λ.π.), δεν κατάλαβαν πώς ο κ. Τσίπρας τους έβγαλε στο δρόμο και τους έστειλε στο σπίτι τους, αποβάλλοντάς τους όχι από την κυβέρνηση, αλλά και από το κόμμα.
μακρη
3) Ενήργησε δημοψήφισμα και ο λαός κάτω από τα capital controls, χωρίς λεφτά, με ουρές στις τράπεζες το 62%, είπε «ΟΧΙ» στα μέτρα των δανειστών και ζήτησε εφαρμογή «Plan B». Ο κ. Τσίπρας έγραψε «στα παλιά του τα παπούτσια» την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κυρίαρχου Λαού και είπε «ΝΑΙ» στους δανειστές, σε σημείο να εκφράζει τον θαυμασμό του γι’αυτό το φαινόμενο ηγέτη, ακόμα και ο Πρόεδρος της Ε.Ε., κ. Γιούνγκερ. Δεν άκουσες τη μαντινάδα του πατριώτη σου κρητικού;
kritikos
4) Ένας λαός για να ζήσει και να μπορεί να αντισταθεί ή να έχει τη δυνατότητα «Plan B», πρέπει να έχει τα προς το ζην. Και για να έχει τα προς το ζην, πρέπει να έχει ζωντανό τον πρωτογενή του τομέα, την αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη. Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του, την υπερφορολόγηση, το ασφαλιστικό, τη μεταφορά των κόκκινων δανείων των αγροτών (από την πρώην Αγροτική Τράπεζα 70% της γης) στους δανειστές κ.λ.π., σαφώς θέλει να εξαφανίσει κάθε ίχνος αντίστασης, να καταστρέψει την παραγωγή και να οδηγήσει το λαό στην τέλεια υποταγή στους στυγνούς τοκογλύφους δανειστές.
ta nea
5) Ο κ. Τσίπρας προκειμένου να μη στενοχωρήσει τους τοκογλύφους δανειστές (που καταλύουν την εθνική μας κυριαρχία και το Σύνταγμα, εξοντώνουν και εξαθλιώνουν το λαό), μέσα σε έναν χρόνο έκανε τις περισσότερες «κωλοτούμπες» από κάθε προηγούμενο έλληνα πρωθυπουργό, είπε τα περισσότερα ψέματα στο λαό (σε βαθμό που οι δανειστές να τον «χαϊδεύουν» όσο κανέναν σας
yun 3
να τον φιλούν σαν ερωτευμένοι
yun 4
να τον πιάνουν από το χεράκι και να τον πηγαίνουν εκεί που θέλουν
yun 2
κάτι που δεν έχουν πράξει σε κανέναν άλλο πρωθυπουργό οποιασδήποτε άλλης χώρας). Μην κατηγορείτε, λοιπόν, κ. Μητσοτάκη, και μη συκοφαντείτε τον κ. Τσίπρα ότι είχε δήθεν κάποιο «Plan B» διεξόδου Λαού και Έθνους από τα «νύχια των αρπακτικών ορνέων» τοκογλύφων δανειστών. Όπως κι εσείς, έναν μόνο σκοπό έχει κι αυτός, την τέλεια υποταγή στους δανειστές. Εσείς, κ. Μητσοτάκη, διεκδικείτε την εξουσία κατηγορώντας και συκοφαντώντας τον πρωθυπουργό ότι είχε δήθεν τολμήσει να διανοηθεί κάποια διέξοδο για το έθνος και το λαό. Συνεπώς είσθε τρεις χειρότερος, διότι δείχνετε ότι δεν ανέχεσθε έστω κάποιος και μόνο να σκεφθεί μια εναλλακτική λύση διεξόδου του έθνους και του λαού, όταν αποφασίζουν τα «αρπακτικά όρνεα να τους κατασπαράξουν».
6) Η Πρόεδρος της Βουλής κα Κωνσταντοπούλου, με την Επιτροπή της Βουλής, έκανε σπουδαία δουλειά και απέδειξε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ότι το χρέος είναι παράνομο και επονείδιστο και ο κ. Τσίπρας φρόντισε να την εξαποστείλει κι αυτή και το πόρισμά της Βουλής περί του χρέους. Από πού, λοιπόν, κ. Μητσοτάκη, συμπεραίνετε ότι ο κ. Τσίπρας είχε μέσα του ίχνος διάθεσης αντίστασης ενάντια στα «αρπακτικά όρνεα» των στυγνών τοκογλύφων δανειστών, οι οποίοι ήθελαν και θέλουν να κατασπαράξουν το έθνος και το λαό μας;
enikos
7) Ο λαός τόσα χρόνια αντιστεκόταν στα σχέδια των τραπεζιτών και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν έπαιρνε τραπεζικές κάρτες ηλεκτρονικής συναλλαγής. Ό,τι και να κάνατε εσείς, ποτέ δεν πετύχατε να κάνετε το λαό να υποκύψει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ο κ. Τσίπρας με την επιβολή των capital controls και κάτω από την εξανέμηση των αποθεματικών των ταμείων που προαναφέραμε, κατάφερε πλέον να είναι συντριπτική μειοψηφία αυτοί που δεν έλαβαν κάρτα ηλεκτρονικής συναλλαγής και τώρα μεριμνά να αναγκάσει και αυτούς να τη λάβουν, διότι διαφορετικά δεν θα έχουν φορολογική απαλλαγή. Κατάφερε μάλιστα ώστε ο λαός να αποδεχθεί τις τραπεζικές κάρτες αδιαμαρτύρητα και ακόμα και ηλικιωμένα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την ηλεκτρονική τεχνολογία, να τις αποζητούν επειγόντως.
kyr
Και φυσικά προωθεί όλη τη διαδικασία για την έκδοση της κάρτας του πολίτη και την ηλεκτρονική ταυτότητα για την τέλεια κατάργηση της προσωπικής ζωής και ελευθερίας. Όπως κι εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι διακαής επιθυμία των στυγνών τοκογλύφων δανειστών «εταίρων» μας, οι οποίοι ήδη συζήτησαν για την «ασφάλεια» των πολιτών της Ευρώπης, την τοποθέτηση μικροτσίπ με τον ενιαίο κωδικό κάθε πολίτη, όχι στην κάρτα του πολίτη ή στην ηλεκτρονική ταυτότητα, αλλά την εμφύτευσή του στο χέρι ή στο μέτωπο. Αυτό θα το αποδείξουμε σε επόμενο άρθρο μας.
Η ιστορία αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι πολέμιοι των λαών που έχουν τυλίξει την αγχόνη των δανείων γύρω από το έθνος και το λαό μας, με υπαιτιότητα των αφρόνων πολιτικών μας και της δικής μας αποστασίας, ήθελαν πάντα να ταυτοποιούν με αριθμούς τους υπηκόους αιχμαλώτους τους. Είχαν και τότε σύστημα, πρώτα τους ταυτοποιούσαν δίνοντάς τους σε πρώτη φάση έναν αριθμό στο πέτο τους
tatoo 1
και εν συνεχεία τους τον εμφύτευαν ανεξίτηλα στο χέρι ή στο στήθος.
auschwtiztattoo[1]
(Η δε δυσβάστακτη επιβολή φόρου στους λαούς ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (δηλ.των δυτικών εταίρων μας). Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Χριστός γεννήθηκε όταν είχε διαταχθεί η απογραφή των υπηκόων, για να γνωρίζει η αυτοκρατορία πόσους φορολογουμένους έχει. Ούτε είναι τυχαίο ότι η κατηγορία θανάτωσης του Ιησού ήταν ότι «ου τελεί τους φόρους» και συνεπώς επιβουλεύεται τον καίσαρα. Κι ας είχε πει: « απόδωτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», ούτε φυσικά ήταν τυχαίο το γεγονός ότι επί αυτής της φάρας των δυτικών σταυρώθηκε, αφού προηγουμένως Τον γύμνωσαν εντελώς (και σαν τους Δανούς που γδύνουν τους πρόσφυγες) διεμοίρασαν μεταξύ τους ακόμα και το μοναδικό Του ιμάτιο).
easter-pictures-soldiers-gamble-1127801-wallpaper[1]
Αυτή, λοιπόν, την εφαρμογή της εμφύτευσης (που ήδη προωθείται συστηματικά) την αφήνουν προς το παρόν, μέχρι να «ωριμάσουν» οι λαοί που αντιδρούν.
imagesW3AZL4UA
imagesXH6KN8ME
Ένας δε τρόπος ωρίμανσης είναι και τα εκατομμύρια μεταναστών που αφήνουν να εισρέουν, ως γνωστόν κάποιοι εξ αυτών είναι στοιχεία τρομοκρατίας· δημιουργείται πλέον στην Ε.Ε. ένας τρομακτικός κίνδυνος και προκύπτει επιτακτική η ανάγκη ασφαλούς ταυτοποίησης των πολιτών. Θα επανέλθουμε με τα στοιχεία της πρότασης από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (στα πλαίσια της Συνθήκης Σένγκεν) για την εμφύτευση του μικροτσίπ στο χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων.
Τελικά, κ. Μητσοτάκη, δείχνετε μάλλον ότι εκείνο που σας στενοχωρεί είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δεχθείτε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας κάνει τελειότερη υπακοή από εσάς στα «σαρκοβόρα όρνεα», τους δανειστές, και προσπαθείτε με συκοφαντίες εις βάρος του προσώπου του κ. Τσίπρα να του αποδώσετε προθέσεις ενάντια στη βούληση των δανειστών που ποτέ δεν είχε, αλλά αντιθέτως πολέμησε και έδιωξε όσους τόλμησαν να έχουν. Είσθε άδικος, κ. Μητσοτάκη.
Αξιότιμε κ. Μητσοτάκη, όλοι σας έχετε φέρει το έθνος και το λαό σε τρομακτικό αδιέξοδο με την πολιτική σας, του έχετε αφήσει ενσυνείδητα δύο μόνο επιλογές: ή να υποταχθεί ο λαός ψυχή και σώματι άνευ όρων στις απάνθρωπες ορέξεις των χειρότερων, στυγνότερων, ανθρωποκτόνων τοκογλύφων όλων των εποχών, και το έθνος να απωλέσει την εθνική κυριαρχία, ή ο λαός να αντιδράσει και οι δανειστές που ελέγχουν τις τράπεζες να τις κλείσουν και έτσι ο λαός να δολοφονηθεί εξ αυτών, αφού δεν θα έχει φάρμακα, νοσοκομεία, περίθαλψη, τρόφιμα, καύσιμα κ.λ.π. Όλοι μαζί εσείς, φέρατε Λαό και Έθνος σ’αυτό το αδιέξοδο (αφού με τερατώδη ψέματα και απάτη υφαρπάζετε συστηματικά την ψήφο του αδιάκριτου και εξαθλιωμένου λαού), είσθε όλοι συνεπεύθυνοι και όλοι ένοχοι και υπόλογοι και είναι αδιανόητο να αναλαμβάνετε εσείς την εξουσία της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκη, και το πρώτο που προτείνετε, να είναι η δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για να εξετάσει μην τυχόν και είχε διανοηθεί ο πρωθυπουργός κάποια εναλλακτική λύση διεξόδου του λαού και του έθνους από τα νύχια των ανθρωποκτόνων σαρκοβόρων τοκογλύφων δανειστών. Η μοναδική λύση είναι να πάτε όλοι (αν όχι πουθενά αλλού)  στα σπίτια σας και να αφήσετε να αναλάβουν τις τύχες του λαού και του έθνους άνθρωποι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους «υπέρ πίστεως και πατρίδος», διότι όλοι εσείς δεν είσθε διατεθειμένοι ούτε την καρέκλα σας να θυσιάσετε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου