ΡΟΛΟ'Ι'

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος τέλεσε βάφτιση με νονό τον Νίκο Φίλη – Πως αντέδρασε όταν ο υπουργός είπε το «Πιστεύω».

Την ώρα που η κόντρα Εκκλησίας – Υπουργείου Παιδείας για τη διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία βρίσκεται το απόγειό της, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. Ο υπουργός, βάφτισε τον μικρό Ίωνα, γιο φιλικού του ζευγαριού, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, στον λόφο του Φιλοπάππου.Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος τέλεσε βάφτιση με νονό τον Νίκο Φίλη – Πως αντέδρασε όταν ο υπουργός είπε το «Πιστεύω» Ο υπουργός, βάφτισε τον μικρό Ίωνα, γιο φιλικού του ζευγαριού

Όπως γράφει το ένθετο “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το μυστήριο τελέστηκε από δύο μητροπολίτες οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις εναντίον του κ. Φίλη.
Ο λόγος για τον μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο, και τον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αναρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο. Ενδεκτικό είναι το γεγονός ότι την ώρα που ο Νίκος Φίλης έλεγε το "Πιστεύω", ο μητροπολίτης Χρυσόστομος μειδίασε με ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.