Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!- ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ & ΠΑΙΣΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ» ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ- ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ… (ΒΙΝΤΕΟ )

ρηγμα11
Κι όμως ο εφιάλτης του Λεκανοπεδίου, δεν είναι το μικρό ρήγμα της Πάρνηθας που έδωσε τον σεισμο 5,9 Ρίχτερ του Σεπτεμβρίου του 1999, αλλά το ρήγμα των Αλκυονίδων στον Κορινθιακό Κόλπο που δείχνει διάθεση να «ξυπνήσει» εσχάτως».
Ο ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ της 24ης Φεβρουαρίου 1981 με επίκεντρο της Αλκυονίδες, καθώς και ο μεγαλύτερος του μετασεισμός της 4ης Μαρτίου 6,4 Ρίχτερ, προκάλεσαν καταστροφές σε Κορινθία, Βοιωτία, Αττική, Εύβοια και Φωκίδα.

Το Λουτράκι, τα χωριά Περαχώρα, Πίσια, Πρόδρομος των Γερανείων έπαθαν μεγάλες ζημιές από τον κύριο σεισμό ενώ τα χωριά Πλαταιές και Καπαρέλι στην Βοιωτία από το μετασεισμό.
Κατέρρευσαν δεκάδες κτίρια, το Λουτράκι τουριστικά πήγε 20 χρόνια πίσω και ποτέ δεν ανέκτησε τον προηγούμενο χαρακτήρα του, σκοτώθηκαν 20 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες. 85.000 κτίρια περίπου υπέστησαν βλάβες (22.554 κτίρια μη επισκευάσιμα).
Παρατηρήθηκαν σε διάφορα μέρη φαινόμενα ρευστοποίησης, πτώσεις βράχων καθώς και ασθενές θαλάσσιο κύμα βαρύτητας.
Κατά μήκος των νοτίων ακτών του κόλπου (περιοχή Περαχώρας) εντοπίστηκε μετά τον κύριο σεισμό επιφανειακή εκδήλωση του σεισμογόνου ρήγματος, μήκους 15km.
Μετά το μετασεισμό της 4ης Μαρτίου παρατηρήθηκε επιφανειακή εκδήλωση του σεισμογόνου ρήγματος κοντά στις βορειοανατολικές ακτές του κόλπου, μήκους 15km και μέσης πτώσης 60cm.
Ιδιοκτήτης περιστεριών από τη Δωρίδα δήλωσε ότι, ενώ τα περιστέρια μαζεύονταν συνήθως στη στέγη τους κάθε σούρουπο, εκείνη την ημέρα δεν έμπαιναν στη στέγη τους και άρχισε ο ίδιος στις 9 το βράδυ να τα βάζει στις φωλιές τους και 2 ώρες αργότερα έγινε ο σεισμός.
Στο Λουτράκι και την Περαχώρα τα σκυλιά αλυχτούσαν δύο ώρες πριν τον σεισμό. Μια τεράστια λάμψη βγήκε από τα Γεράνεια στη νότια άκρη τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατά την διάρκεια του σεισμού.
Από τότε οι Αλκυονίδες «στοιχειώνουν» την Αττική. Υπολογίζεται ότι η περιοχή δίνει έναν μεγάλο σεισμό κάθε 30-40 χρόνια.
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια από το φονικό σεισμό της Αθήνας που άφησε πίσω του 143 νεκρούς, 1600 τραυματίες και περισσότερους από 50.000 άστεγους η επιστημονική γνώση που πήραν οι σεισμολόγοι και οι ειδικοί τόσο σε επίπεδο αντισεισμικού σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο γνώσης ήταν σημαντική αλλά αυτά που έπραξαν πολύ λίγα ώστε να περιοριστεί ο σεισμικός κίνδυνος της χώρας.
Περιοχές όπως είναι ο Κορινθιακός κόλπος με το ρήγμα των Αλκυονίδων ή το ρήγμα της Αταλάντης στη Θήβα, μπορούν να δώσουν ανά πάσα στιγμή κάποιο ισχυρό σεισμό, αλλά και περιοχές στη χώρα όπου το μέγεθος που μπορούν να δώσουν φτάνει ακόμη και τα 6 ή 6,5 Ρίχτερ, όπως είναι το Ιόνιο και συγκεκριμένα από το νότιο τμήμα της Κέρκυρας μέχρι νοτίως της Κεφαλονιάς, εκεί δηλαδή που εκτείνεται το επονομαζόμενο «Ελληνικό τόξο».
Εκεί που δίνουν μεγάλη προσοχή οι επιστήμονες είναι στο σεισμικό τόξο που εκτείνεται από τις Αλκυονίδες στον Κορινθιακό κόλπο, πηγαίνει προς τη Θήβα και καταλήγει στο νότιο Ευβοϊκό.
Ο σεισμός του  1999 εντάσσεται  στο  τεκτονικό  σύστημα που  περιλαμβάνει  τον Κορινθιακό κόλπο και  την  προς  την  Αττική  επέκτασή του.
Δέκα  ισχυροί  σεισμοί  έγιναν  στο  σύστημα  αυτό  στα  τελευταία  100 χρόνια που από δυτικά προς  ανατολικά είναι: 1909 και 1995 Αίγιο, 1965 Ερατινή, 1992 Γαλαξίδι, 1970 Ιτέα, 1981  Αλκυονίδες, 1928 Κόρινθος, 1914 Θήβα, 1999 Πάρνηθα, 1938 Ωρωπός.
Η μετασεισμική  επιφάνεια του 1999 καλύπτει τις δυτικές και νότιες  συνοικίες του πολεοδομικού  συγκροτήματος των Αθηνών  και γι’ αυτό  οι  μετασεισμοί γινόντουσαν αισθητοί  κυρίως  σ’  αυτές τις περιοχές.
Υπάρχει ένα σεισμικό το τόξο από τις Αλκυονίδες που πηγαίνει προς τη Θήβα και φθάνει μέχρι τον Ωρωπό το νότιο Ευβοϊκό. Αυτό το τόξο που έχει μήκος περίπου 60 χλμ και οριοθετεί προς τα βόρεια και βορειοδυτικά την Αττική έχει δώσει κατ’επανάληψη σεισμούς στην Αττική.
Αυτό το σεισμικό τόξο είναι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να μελετηθεί περισσότερο. Δεν έχουμε ενδείξεις ότι θα δώσει σεισμό δεν υπάρχει καμία ένδειξη τώρα αλλά χρειάζεται περισσότερη έρευνα και μελέτη για να δούμε ακριβώς τις ιδιότητες των σεισμών που έχει δώσει στο παρελθόν.
Από εκείνο το τόξο μπορούμε να έχουμε σεισμούς  μέχρι 6,7 και 6,8 Ρίχτερ όπως το 1981.
Τι σημαίνουν όλα αυτά: ;Eχει περάσει αρκετός καιρός και έχει συσσωρευθεί τεράστια ενέργεια στον Κορινθιακό. Και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα…
«Θα πρέπει να τονιστεί ότι σήμερα δεν υπάρχει η επιστημονική γνώση να ξέρουμε με την επιθυμητή ακρίβεια το πού και πότε θα γίνει σεισμός. Γνωρίζουμε όμως με αρκετή ακρίβεια τις αναμενόμενες βλάβες σε επίπεδο 50ετίας στον ελληνικό χώρο και η γνώση αυτή έχει ενσωματωθεί στους ισχύοντες αντισεισμικούς κανονισμούς. Άρα υπάρχει επαρκής προστασία από τους ισχυρούς σεισμούς, αρκεί να χτίζουμε σπίτια με τη σωστή αντισεισμική προστασία» διευκρινίζει ο κ. Παπαζάχος.
Στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανήκει η Ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»!
Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν από πενήντα επιστήμονες, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι σεισμολόγοι και μηχανικοί…
Σύμφωνα με όσα τονίζει στο δημοσίευμα ο Pierre Le Hir, η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία είναι οι χώρες που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19.000 άνθρωποι.
[Ο χάρτης που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα, στον οποίο σημειώνονται με βαθύ κόκκινο η Ιταλία, η Ελλάδα και η Τουρκία]
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe), πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλλονιά, η Ζάκυνθος, η Ηπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;
ΟΤΑΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 2020 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΔΩ
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑME ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΘΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ,ΣΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ,Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ Η ΑΘΗΝΑ?
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ MAΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!
Η ΙΔΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ,ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΛΩΡΑΚΗΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ,ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΡΙΧΤΕΡ,ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 6,8 ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ,ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΟΜΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΥΡΟ,ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
ΤΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΤΣΙ  ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
ΤΑ 1-2 ΝΗΣΑΚΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ,ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ,ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΛΕΣΒΟΥ.
ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ!
Και ακόμη μερικές προφητείες γερόντων…






Με πληροφορίες από egklimatikothta.gr,espresso.gr,profitiesorthodoxias1.blogspot.gr
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου