Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ρωσικά μαχητικά θα σταθμεύουν σε αιγυπτιακές αεροπορικές βάσεις…Ειδικές δυνάμεις της Κίνας στη Συρία.


ΣΧΟΛΙΟ : Ξετυλίγεται το κουβάρι της προφητείας που λέει ότι ο Ρώσος κατά τη διάρκεια του 3ου παγκοσμίου πολέμου θα φτάσει μέχρι το Σουέζ και ότι η Αίγυπτος και η Λιβύη θα είναι σύμμαχοί του.OΙ Κινέζοι ήδη εγκαθίστανται στον...Ευφράτη ποταμό δίνοντας το μήνυμα ότι κάποια μέρα  θα τον περάσουν με 200 εκ. στρατό.Οι προετοιμασίες για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο γίνονται.ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Η κυβέρνηση της Ρωσίας δημοσίευσε την Πέμπτη σχέδιο συμφωνίας μεταξύ της Ρωσίας και της Αιγύπτου, που θα επιτρέπει και στις δύο χώρες να χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο και τις αεροπορικές βάσεις του άλλου για τα στρατιωτικά τους αεροσκάφη! Είναι προφανές ότι η σημασία της εξέλιξης αφορά τη ρωσική παρουσία στη Μεσόγειο…Το σχέδιο συμφωνίας περιελήφθη σε διάταγμα που υπογράφηκε από τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ στις 28 Νοεμβρίου, με το οποίο διέταξε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να διεξαγάγει διαπραγματεύσεις με αξιωματούχους της Αιγύπτου και να υπογράψει το έγγραφο μόλις οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία.
Το διάταγμα ανέφερε ότι το σχέδιο είχε «προετοιμαστεί προκαταρκτικά με την αιγυπτιακή πλευρά» και εγκρίθηκε από τον Μεντβέντεφ. Τα ρωσικά και αιγυπτιακά αεροσκάφη θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο και τα αεροδρόμια του άλλου, με πέντε ημέρες προειδοποίησης, σύμφωνα με το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο αναμένεται να έχει πενταετή ισχύ, με πρόβλεψη δυνατότητας επέκτασης – ανανέωσης.
Η ανακοίνωση «συνέπεσε» με τη χθεσινή άφιξη του Ρώσου υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού στο Κάιρο με αντικείμενο των διμερών συνομιλιών τις προοπτικές της στρατιωτικής – τεχνικής συνεργασίας και την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
defence-point.gr

Ειδικές δυνάμεις της Κίνας στη Συρία / τι λένε οι ειδήμονες: αν ισχύει ή ανοίγει η μάχη στην Αν Γκούτα με συμμετοχή τους ή πήγαν για εγκατάσταση κινέζικων βάσεων στη Συρία ή είναι ρώσικη προπαγάνδα κατά ΗΠΑ.

 
Les forces spéciales chinoises en Syrie
Eιδικές δυνάμεις της Κίνας έφθασαν στο λιμάνι της Tartous,για να πολεμήσουν το « το Ισλαμικό Κίνημα του Ανατολικού Τουρκεστάν », μετέφεραν πρόσφατα ρώσικα μέσα.
Ο ερευνητής Abdel-Moneim Zine El-Din, εκτιμά σχετικά ότι  ‘ »αν αυτή η είδηση είναι σωστή επιδέχεται πολλές ερμηνείες.Σημαίνει ότι ανοίγει μια νέα σφοδρή μάχη στην ανατολική Ghouta αφού η σύμβουλος του Άσαντ Buthaina Shaaban που συναντήθηκε την Παρασκευή  24 Νοέμβρη με τον ΥΠΕΞ  Wang Yi
ζήτησε από την Κίνα να στείλει δυνάμεις για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκεστάν στη Συρία και και την επιτήρησή του στην περιφέρεια Δαμασκού».
« Η β΄πιθανότητα είναι ότι πρόκειται για προπαγάνδα για να ενισχύσει τη θέση Ρωσίας έναντι αμερικανών και η τρίτη πιθανότητα είναι ότι η αποστολή αυτών των δυνάμεων είναι η εγκατάσταση κινεζικών βάσεων στη Συρία  « , δήλωσε ο Zinedine στο  »Al-Quds Al-Arabi ».
Από την άλλη πλευρά ο Alex Fatinka, ειδήμονας ιρανός και μέλος του Middle East Institute, αναφέρει σε άρθρο του ότι η τριμερής συνάντηση στο Sotchi στις 22 Νοέμβρη αποκάλυψε διαφορές μεταξύ των συμμάχων Ιράν Ρωσίας.
(το αραβόφωνο μέσο alquds.co.uk που εκπέμπει από την Αγγλία 30.11.17)
Παράλληλα την ανακοίνωση για την αποστολή κινέζων στρατιωτών στην Συρία έκανε η ρωσική στρατιωτική βάση Hmeimim στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.Σύμφωνα με το site web The Middle East Monitor, η Κίνα θα στείλει 2 μονάδες ειδικών δυνάμεων για να υποστηρίξουν τον Άσαντ αναφέρει το reseauinternational.net στις 30.11.17.
Kι αυτό το αραβόφωνο μέσο ανακοίνωσε την Άφιξη κινέζων στρατιωτών στη Ταρτούς

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου