Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Πάρτε το πιο ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ που φοβούνται οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ στη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που στήνουν - ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!

Πάρτε το πιο ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ που φοβούνται οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ στη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που στήνουν - ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!




ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ να χαλάσει γρήγορα τα σχέδια των σατανάδων, τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο και να μην καταφέρουν τίποτε από όσα σχεδιάζουν για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Δεν ευχόμαστε απλώς, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ και πολύ γρήγορα ο Θεός θα δώσει τέτοια τροπή στις εξελίξεις, που κανένας δε θα το περιμένει.

ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΘΕΟ, που με την απέραντη Σοφία Του, ξεκαθαρίζει αυτή τη στιγμή την κατάσταση, ιδιαίτερα μέσα στην Εκκλησία Του, ώστε φανερά πλέον αποκαλύπτονται οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ και τις ευχές των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, είμαστε σίγουροι, οτι σύντομα ο Θεός, θα κατατροπώσει τους εχθρούς της Πίστης μας και της Πατρίδας μας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ για όλους τους Έλληνες.

Γνωρίζουμε όμως παράλληλα, οτι και μεις, πρέπει Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ να συλλογιστεί τα χρόνια εκείνα της ζωής του, που ζούσε χωρίς το Θεό στην καθημερινότητά του, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟ, που με όλα όσα συμβαίνουν, του δίνεται Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ και να ζητήσει ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, για το οποίο είμαστε σίγουροι οτι Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ απλόχερα σε κάθε ταπεινή ψυχή που θα Του το ζητήσει.

ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ και είμαστε σίγουροι γι' αυτό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ενθυμούμενοι πάντα το Λόγο του Κυρίου μας:
"ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται"
(Κατά Ματθαίον κεφ.24, στ.13)

Για να αντιληφθούμε το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΥΤΟ ΟΠΛΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ και μάλιστα της "ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ" αυτήν που δεν ήθελαν οι σατανάδες να γίνεται, γι αυτό κι έκλεισαν τις Εκκλησίες, σε συνεργασία με τους νυν Φαρισαίους, ας θυμηθούμε από την Καινή Διαθήκη, στις Πράξεις των Αποστόλων (Κεφάλαιο 12), πώς κατόρθωσαν οι Χριστιανοί ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ να ελευθερώσουν από τη φυλακή τον Απόστολο Πέτρο.

Ας αναλογιστεί ο καθένας μας τη ΦΥΛΑΚΗ που έζησε με την τακτική του "Μένουμε Σπίτι" και τον δικτατορικό έλεγχο των μετακινήσεών μας στο ευρύτερο προαύλιο αυτής της φυλακής, που λέγεται γειτονιά, ή πόλη κι ας πιάσουμε ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, διότι η "μερική" κανονικότητα που θα μας αφήσουν να επιστρέψουμε σταδιακά, θα είναι μέχρι το Φθινόπωρο, διότι από Οκτώβριο και μετά, που αρχίζει τυπικά η εποχική γρίπη κάθε χρόνο, τα Μέτρα θα αρχίσουν πάλι σταδιακά να αντιστρέφονται, μέχρι το χειμώνα, που θα επιστρέψει και πάλι η Φυλακή όπως τη ζήσαμε, ίσως και χειρότερη.

Κι αυτό θα επαναλαμβάνεται μέχρι το μεθεπόμενο Φθινόπωρο του 2021, όπως είπε ο Bill Gates, τον οποίο ακολουθούν κατά γράμμα και στην Ελλάδα, μέχρι τότε δηλαδή που υπολογίζουν οι σατανάδες να έχουν εμβολιάσει όλη την ανθρωπότητα και φυσικά να σφραγίσουν ηλεκτρονικά τον κάθε εμβολιασμένο με το ψηφιακό πιστοποιητικό πάνω στο σώμα, ώστε μόνο οι εμβολιασμένοι να έχουν δικαιώματα μετακινήσεων και εργασίας...

Η συνέχεια από τις Πράξεις των Αποστόλων και την θαυματουργική έξοδο του Αποστόλου Πέτρου από τη Φυλακή διαμέσου του απεσταλμένου από το Θεό Άγγελο, στο βίντεο...

Αγαπητοί φίλοι, οι Προσευχές όλων των Χριστιανών που ήσαν κρυμμένοι όλοι μαζί και προσεύχονταν, έσωσαν θαυματουργικά τον Απόστολο Πέτρο.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, μπορούμε να καταρρίψουμε τα σχέδια των εχθρών μας και να απελευθερωθούμε, ακόμη και σε μια βραδιά, ΑΝ προσευχηθούμε ΟΛΟΙ με πολλή θέρμη και πολλά δάκρυα, ΑΝ...

Ας μην εφησυχαστούμε πάλι στην προσωρινή ψευτο-ελευθερία που θα μας αφήσουν για 3 μήνες ουσιαστικά Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο, (που κι αυτό είναι αμφίβολο).

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ 10 ΜΕ 11 ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ας είναι και μέσα από μια άλλη περιπέτεια, είτε χρεοκοπία λέγεται αυτό, είτε λέγεται επεισόδιο (μικρό ή μεγάλο) με τους Τούρκους, είτε λέγεται και πείνα, ή ότι άλλο επιτρέψει ο Θεός, ας είναι και κάποιους μήνες, όπως είπε κι ο Άγιος Παΐσιος ("όσο διαρκούν τα λάχανα"), ή και χρόνια, λόγω των αμαρτιών μας, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ, την οποία όποιος ακολουθήσει με τη συναίνεσή του και δεν αντισταθεί "Εις το Όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού", ένα είναι σίγουρο: οτι θα συνεχίσει να ζει αιωνίως η ψυχή του σε αυτή τη φρικτή φυλακή και μετά το θάνατο του...

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΑΜΗΝ
thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου