Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Λαοδηγήτρια χωρίς λαό οι Α΄ Χαιρετισμοί!” To θηρίο τρομοκρατεί, απειλεί, εκβιάζει.Η Γραφή δεν μιλάει για τσιπάκι!..αλλά αναφέρεται στο Μεγάλο εκβιασμό!… που όποιος δεν το πάρει ”μη τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι”!!

 

Λαοδηγήτρια χωρίς λαό

Λαοδηγήτρια χωρίς λαό οι Α΄ Χαιρετισμοί! ”Λαός μου, τι εποίησά σοι, και τι μοι ανταπέδωκας;’‘ Ούτε καμπάνα….Δεύτερη χρονιά συνεχόμενη όπου ακολουθώντας την προτεσταντική λογική δεν αποδίδεται τιμή στη Θεοτόκο.

To θηρίο τρομοκρατεί απειλεί εκβιάζει..ίδιον του θηρίου η αγριότητα, η απειλή, ο φόβος που ενσπείρει η τρομοκρατία που ασκεί…

και μια λεπτομέρεια: η Γραφή δεν μιλάει για τσιπάκι .. μην περιμένετε το τσιπάκι για ν’αντισταθείτε. Η Γραφή είναι ξεκάθαρη μιλάει για τον Μεγάλο Εκβιασμό ..”καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου».

Ήδη οι μη εμβολιασμένοι σε διάφορες χώρες πέφτουν θύματα κοινωνικού αποκλεισμού απολύονται στερούνται εργασιακών δικαιωμάτων επομένως της αγοραστικής τους δύναμης ”μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαιΤελικά το χάραγμα πόσο απέχει από το τσίμπημα;;;;Άλλωστε το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι με  κώδικα QR που είναι ένας γραμμωτός κώδικας (barcode) με το γνωστό νούμερο!

Στη Γαλλία καλούν τους φοιτητές να εμβολιαστούν αν θέλουν να ξαναμπούν στα πανεπιστήμια στο Ισραήλ ήδη ισχύει..

Οι εκβιασμοί εντείνονται τα διλήμματα τίθενται όλο και πιο επιτακτικά….Διαρκή τεστ ή εμβολιασμός σε πρώτη φάση για να πάμε στην τελική φάση του απόλυτου καταναγκασμού..

Το βδέλυγμα της ερήμωσης , η ερημοποίηση πόλεων, τόπων, ναών είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της περιόδου που διανύουμε….

Οι Απο-Χαιρετισμοί στη Λαοδηγήτρια!!!

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα θα επιτρέπεται από 20/3/21 η Τέλεση λειτουργίας στον καθεδρικό ναό κάθε μητρόπολης με 1 πιστό ανά 25 τ.μ. και όριο τους 20 πιστούς για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, για την 25η Μαρτίου και τους δεύτερους χαιρετισμούς της Θεοτόκου. Θα διεξάγονται τεστ σε ιερείς και ψάλτες με ευθύνη της οικείας Μητρόπολης.Που σημαίνει θα φθάσουν να παίρνουν εισιτήριο λατρείας μόνο οι εμβολιασμένοι ιερείς ψάλτες πιστοί στο εγγύς μέλλον προοδευτικά!! αίρεση θα πει αυτό ακριβώς προεπιλογή…

Δηλ.20 πιστοί σε ένα ναό και μόνο στην μητρόπολη προφανώς τιμώντας τη Βέβηλη Παραμόρφωση μασκοφορώντας διαπομπεύοντας την Εικόνα που είναι Πρόσωπο και συρρικνώνοντας τη Σύναξη σε μια κακόγουστη κλίκα.

20 πιστοί δηλ. ανά περιφέρεια Μητρόπολης θα παρευρεθούν στους μεγάλους εορτασμούς που προαναφέρονται.. Πιστεύει ειλικρινά η Πολιτεία ότι είναι σύννομη με το Σύνταγμα και τις αναφαίρετες επιταγές του περί ελευθερίας άσκησης θρησκευτικής λατρείας και θρησκευτικών ελευθεριών ή θρησκευτικής συνείδησης;;;όταν κλείνει το λαό απέξω;

Οι Eικόνες είναι Πορτραίτα μετεξέλιξη των νεκρικών πορτραίτων Φαγιούμ είναι δυνατόν να τιμηθούν οι εικόνες Πορτραίτα δηλ. Πρόσωπα από μασκoλάτρες, μασκόφιλους ;;;;;; Mασκομαχία!

Αυτοί που είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το Μέγα Σχίσμα στην Ορθοδοξία με Πατριαρχείο Μόσχας για ουκρανικό καθ΄υπαγόρευση ΗΠΑ και διέσπασαν την παγκόσμια Ορθοδοξία δημιουργούν νέα σχίσματα και διαιρέσεις έριδες στην εκκλησία, χώρισαν το κόσμο σε μασκολάτρες, μασκόφιλους και μασκομάχους!!! Μασκομαχικές έριδες……

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου