Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε την επιστροφή της Κριμαίας στην Ουκρανία!!!!

Η ΕΕ δήλωσε ότι η ακυρωθεί κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά την επιστροφή Κριμαίας στην Ουκρανία | Ρωσική Άνοιξη
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε την επιστροφή της Κριμαίας στην Ουκρανία,σαν  μία από τις προϋποθέσεις για την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Αυτό αναφέρεται στο ψήφισμα του Ε.Κ. που εγκρίθηκε κατά τη σύνοδο της ολομέλειας στο Στρασβούργο. 
Η"Αποκατάσταση του Ουκρανικου έλεγχου στη χερσόνησο είναι μια από τις προϋποθέσεις για την επανάληψη των σχέσεων συνεργασίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής των κατάλληλων κυρώσεων», - δήλωσε στο κείμενο του ψηφίσματος.
http://rusvesna.su/news/1454603657
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA:Corfiatiko.blogspot.com
http://corfiatiko.blogspot.gr/2016/02/blog-post_74.html

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα αρθούν μόνο μετά την «επιστροφή της Κριμαίας Ουκρανίας".Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα αρθούν μόνο μετά την «επιστροφή της Κριμαίας Ουκρανίας"

Το ψήφισμα αναφέρει ότι «οι κατοχικές αρχές παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των κατοίκων της χερσονήσου." Στο "έγγραφο"oi ευρωβουλευτές "παρότρυνan έντονα τη Ρωσία να εγκαταλείψει την προσάρτηση της Κριμαίας.
"Οι παραβιάσεις των θεμελιωδών δικαιωμάτων των κατοίκων της χερσονήσου,«αναφέρουν  οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, φαίνεται να έχουν μετατραπεί σε ένα ειλικρινή πολιτικό εμπαιγμό, "που ματαιώθηκε" μεταδίδουν τα ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια.
Στο τελευταίο μέρος του ψηφίσματος, οι βουλευτές δήλωσαν ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πρέπει να αφαιρεθούν μόνο μετά την «επιστροφή της Κριμαίας  στην Ουκρανία." Και τίποτα περισσότερο.
 Δήλωση που χειροκρότησαν σθεναρά οι ευρωκράτες του ΥΠΕΞ της Ουκρανίας από το UNIAN :
Έχουμε επιβεβαιώσει αναλυτικά τα γεγονότα και θα μοιραστούμε τη βαθιά ανησυχία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την πρωτοφανή κρίσιμη κατάσταση με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χερσόνησο, το σύστημα προσβάλλει τη ρωσική δύναμη κατοχής για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων όσων διαφωνούν με τις πολιτικές της, κυρίως οι Τάταροι της Κριμαίας και των εθνοτικών Ουκρανών, η καταστολή οποιασδήποτε δημοκρατικής ελευθερίας και τις εκδηλώσεις στην Κριμαία, συμπεριλαμβανομένης της παύσης της λειτουργίας των ελεύθερων μέσων ενημέρωσης. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου