Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΟ :  Οπως γνωρίζω από Γέροντες που έχω συζητήσει το θέμα,πριν ξεσπάσει η νέα Τουρκική εισβολή θα γίνει μερική επιστράτευση στην Ελλάδα.Για γενική δεν θα προλάβουν,παρότι το ΝΑΤΟ θα μας ζητήσει και στρατό,πράγμα που δεν θα γίνει δεκτό.    
427.000 Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό από την αρχή της κρίσης.. ηλικιας 25-40..
 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ…

β) Κατάσταση ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ Στην κατάσταση αυτή όσον αφορά τις ηλικίες ισχύουν ότι και παραπάνω.
Φυσικά μέσα στον κανονισμό ορίζεται ότι τα όρια ηλικίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, χωρίς να ορίζεται η μικρότερη ή η μεγαλύτερη ηλικία.

Πρακτικά στην εμπόλεμη κατάσταση, καλούνται να πολεμήσουν ΟΛΟΙ οι ικανοί να κρατάνε όπλο..
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 45 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 60!!! ΟΣΟΙ ΕΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΟ… ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.. 

Σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχουν δύο φάσεις επιστράτευσης. Στην πρώτη φάση καλούνται όσοι είναι κάτω των 41 ετών και στην δεύτερη οι μεταξύ 41 και 45 ετών.
Οι μεγαλύτεροι των 45 ετών απαλλάσσονται προσωρινά της ειδικής και μερικής επιστράτευσης. Πρακτικά όμως όσοι έχουν πράσινα φύλλα πορείας είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι.
Όσοι έχουν λευκά ανήκουν στη Β΄ Φάση! Υπάρχουν άτομα που έχουν λευκά φύλλα πορείας σε ηλικία μικρότερη των 41 ετών, αυτοί δεν έχουν κρίσιμη ειδικότητα γι΄αυτό και δεν αποτελούν άμεση προτεραιότητα. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ…

ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ… Για τις επόμενες 70 ημέρες από τον τορπιλισμό της «Ελλης», επικράτησε η «ηρεμία πριν από την καταιγίδα».

Μ’ ένα πρωτοποριακό σύστημα «σιωπηρής επιστράτευσης» με ατομικές προσκλήσεις, ο Μεταξάς πρόλαβε να ετοιμάσει τον στρατό χωρίς να δώσει την αφορμή για πόλεμο. Μέχρι που, τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου, το αυτοκίνητο του Ιταλού πρέσβη έφτασε έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά.. ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΜΥΝΑ.. ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΗΔΗ….ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ..300.000 ΕΦΕΔΡΟΥΣ.. ΣΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ..
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ… ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου