Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΣΑ της Μακεδονίας. Σε δράση μετά τις βουλγαρικές εκλογές.



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το γεωπολιτικό εργαλείο –χώρος που λέγεται Δυτικά Βαλκάνια είναι οικείος στους δημιουργούς παγκοσμίων εμπλοκών .
Έτσι και σήμερα.
« Εάν καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ξεσπάσει πόλεμος στα Δυτικά Βαλκάνια, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, απευθυνόμενες στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.
Μιλώντας στους Financial Times, ο Juncker χαρακτήρισε ενοχλητικούς και μη αναμενόμενους τους πανηγυρισμούς Trump για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε» bankingnews.gr/
«Ήρθε η ώρα για νέες εδαφικές διαιρέσεις στα Βαλκάνια;»
Γράφει ο Ρόμπερτ Ώστιν (Robert Austin)- καθηγητής ιστορίας και πολιτικής της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων του Πανεπιστημίου του Τορόντο ( από pamfleti.com)
«Ο Γερουσιαστής Μακέιν βλέπει πιθανή σύγκρουση στα Βαλκάνια»
echedoros-a.gr/

20 Νοεμβρίου του 2013 κάπου στην Αγιοτόκο Μακεδονία αρθρογραφούμε με πόνο ψυχής διαβλέποντας τι έρχεται:
«Πλησιάζει η ώρα που τα συνοριακά σκιάχτρα που περιβάλλουν τον ζωτικό χώρο της Ελλάδας μαζί με τους διεθνείς πάτρωνες τους θα πούνε στους ήδη ¨¨πεινασμένους¨¨ Έλληνες…
¨¨Πουλάτε Μακεδονία; Πουλάτε Θράκη;¨¨
¨¨Τα θέλουμε και τα δύο πακεταρισμένα στην ίδια συσκευασία δίχως όμως να συμπεριλάβετε σε αυτήν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το ΑΙΜΑ τους.¨¨
¨¨Τότε μόνο θα έχετε από εμάς όλα τα ¨¨καλά¨¨ και δεν θα σας λείψει μισθός και σύνταξη. Άλλωστε ¨¨λυπηθείτ娨 μας χρόνια και χρόνια κουραστήκαμε για να σας φέρουμε σε αυτό το σημείο της ιστορικής αποχαύνωσης και της οικονομικής εξαθλίωσης.¨¨
¨¨Επιλογές δεν έχετε πολλές παρά μόνο μία και αυτή είναι η παραπάνω.¨¨
Τα ανωτέρω διλλήματα δεν είναι φανταστικά αλλά ήδη χαρτογραφούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολιτικών ¨¨χαρτο-παικτικών¨¨ λεσχών σκέψης.
Για να διαφεντέψουν όμως το μέλλον της ανθρωπότητας χρειάζονται ένα κλειδί και αυτό το κλειδί είναι αυτός ο στενόμακρος γεωπολιτικός χώρος που εκτείνεται από την Ήπειρο, συμπεριλαμβάνει την Μακεδονία και προβάλει μέσω της Δυτ. Θράκης στο Ανατολικό κομμάτι αυτής φτάνοντας στην Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντίνου- Πόλη.
Η χαρτογράφηση της νέας Εγνατίας οδού δείχνει και το αμείωτο ενδιαφέρον κάποιων για την γεωπολιτική-ανάπτυξη συγκεκριμένων σχεδιασμών.
Πάλι ο Πατρο- Κοσμάς μπροστά μας. ¨¨ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ¨¨ συμβούλευε τους σκλαβωμένους όλων των εποχών.
ΝΑΙ όπως το καταλάβατε σε πλειστηριασμό δεν πρόκειται να βγάλουν μόνο σπίτια αλλά και ψυχές πιέζοντας μας να ξεπουλήσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ.
Αυτό το απίθανο γεγονός ομοιάζει με ένα προσύμφωνο- προικοσύμφωνο για την Μακεδονία με τον ¨¨εξαποδίτ稨 και την παρέα του αντισυμβαλλόμενους, παντελώς άκυρο και με πλαστούς τίτλους ιδιοκτησίας.
Και είναι λογικό να ρωτάτε.
Το συμβόλαιο της Μακεδονίας πότε υπογράφηκε; ποιος το υπέγραψε; Τους πραγματικούς τίτλους ποιος τους κατέχει; που βρίσκονται τώρα;
ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ και βρίσκεται στο Υποθηκοφυλακείο του Ουρανού.
Τολμήστε να το ξεκρεμάσετε από εκεί και σίγουρα σας ¨¨έφεξ娨.
Πάρτε το χαμπάρι ότι η Μακεδονία με την ευρύτερη περιοχή της είναι ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
Για αυτό δεν πουλιέται, δεν αγοράζεται , ούτε μπαίνει σε χρονομίσθωση.
Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;
Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.
Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών). Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.
Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό. Λέγεται επίσης από την παράδοση, ότι όταν πλησίαζε το πλοίο της Παναγίας το Άγιο Όρος, καταστράφηκε το μεγάλο άγαλμα του Διός που βρισκόταν στην κορυφή του Όρους και τα υπόλοιπα είδωλα συνετρίβησαν. Η κορυφή του Άθω και όλα τα δέντρα και τα σπίτια έκλιναν και προσκύνησαν προς το μέρος του λιμανιού του Κλήμεντος όπου έμπαινε το καράβι της Παναγίας.
Λοιπόν το συμβόλαιο του Ουρανού υπογράφηκε λίγο πριν εκπνεύσει το μισό του πρώτου αιώνα μ.χ και αμέσως Η ΧΑΡΙΣ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ πλημμύρισε την ευλογημένη πλέον αυτή γη της Μακεδονίας.
Σε πολύ λίγο καιρό και σχεδόν αμέσως, η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του ΘΕΟΥ και η Ευχή της Παναγιάς μας έφεραν τον Απόστολο των Εθνών Παύλο να αποβιβασθεί στον γεωγραφικά απέναντι του Κλήμεντα λιμένα της αρχαίας Νεάπολης – ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ- Καβάλα στην ακτογραμμή της Μακεδονίας και να διδάξει με την Ελληνική γλώσσα τον Ενσαρκωμένο- Εσταυρωμένο- Αναστημένο ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω των Φιλίππων.
Έτσι λοιπόν ο σημερινός κόλπος του Στρυμωνικού ή του Ορφανού με τον κόλπο της σημερινής Καβάλας – ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ με τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα και τις χρυσοφόρες φλέβες της Χαλκιδικής χαρτογραφεί την πρώτη ΑΓΚΑΛΙΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στην Μακεδονία και κατ επέκταση στην Ευρώπη.
Και η ΕΥΛΟΓΙΑ συνεχίσθηκε παραταύτα και ανά τους αιώνες… από την Ήπειρο( Δεσποτάτο της Ηπείρου) μέχρι την Κωνσταντινούπολη.
Ο Απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος ο φέρων Ελληνικό όνομα διδάσκει τον Χριστιανισμό στην αποικία των Μεγαρέων που επρόκειτο να γίνει η Πόλις των Πόλεων , η Παναγιοσκέπαστη Κωνσταντινούπολις.
Ο Άγιος Δημήτριος ο Μακεδών με το μαρτυρικό αίμα του μυροβλύζει την διαχρονική πνευματικότητα της συμβασιλευούσης Θεσσαλονίκης.
Μπορεί η ΠΑΝΑΓΙΑ να μην πήγε στην χώρα των Ιβήρων άλλα έφερε Ίβηρες Άρχοντες για να ιδρύσουν την Ιερά Μονή Ιβήρων στο Περιβόλι της στον Άθωνα ακριβώς εκεί όπου αποβιβάσθηκε στον λιμένα του Κλήμεντος.
Και 900 χρόνους μετά επικαιροποιεί αυτή την ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ με την Θαυματουργική Έλευση της Εφέστιας Εικόνας της ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΗΣ, διασωθείσης μέσω θαλάσσης από την κακόδοξη μανία των εικονομάχων ακριβώς πάλι, εκεί που αποβιβάσθηκε για πρώτη φορά η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ στο ίδιο σημείο της Μακεδονίας, στο λιμάνι του αρχαίου Κλήμεντα στον Άθωνα.
Τι να πούμε άραγε για την Μακεδονική Δυναστεία στην Βασιλεία της χιλιόχρονης Ανατολικής Ρωμαίικης Αυτοκρατορίας που έφερε την πνευματική σφραγίδα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ με την ιδιαίτερη Βουλή ΤΗΣ στον Κωνσταντίνο Θ΄ τον Μονομάχο;
Να γιατί ευλογήθηκε η Μακεδονική Δυναστεία και στους χρόνους της η Αυτοκρατορία έφτασε στην υψηλότερη αίγλη, ακριβώς γιατί ήταν κομμάτι από τον ΚΛΗΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.
Η Μακεδονία έδωσε στην ανθρωπότητα τον Εκπολιτιστή Βασιλέα Μ. Αλέξανδρο και η Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΥ της το ανταπέδωσε κάνοντας την ΚΛΗΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.
Έτσι η Μακεδονία κατέστη ανά τους αιώνες η γεωπολιτική γέφυρα της πνευματικής και πολιτισμικής τροφοδοσίας με ζωοποιά νάματα στον Παγκόσμιο Πόλιτισμό.
Να γιατί τόσο φθόνος, τόσα μαρτυρικά αίματα και τόση Ιστορία που φυσικά δεν πλαστογραφείτε γιατί το μελάνι της κοροιδίας πλέον τελείωσε μαζί με τους πλαστογράφους και τους χορηγούς των.
Αυτοί που πηγαίνουν για μαλλί θα φύγουν σίγουρα και κουρεμένοι.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας με την καθάρια γεωπολιτική ματιά ΤΗΣ όχι μόνο περιβλέπει τα υφιστάμενα σύνορα μας αλλά και τα επανακαθορίζει με βάσει τον ΚΛΗΡΟ ΤΗΣ και το Συμβόλαιο του Ουρανού εξ ου και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΣΑ.
ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΗΜΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Ακούγεται ήδη το Ουράνιο αυτό Μήνυμα και η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΣΑ της Μακεδονίας αναλαμβάνει δράση στον οικείο χώρο ΤΗΣ.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου