Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αγαλμα της Παναγίας κλαίει με αίμα στην Αργεντινή.

Το άγαλμα της Παναγίας ανήκει στην οικογένεια Μεντόζα.Pope Francis has launched an investigation after a Virgin Mary statue in Argentina was captured on video crying tears of blood.

Το ραδιοφώνο του Σαν Χοσέ ντε Σαν Metan ήταν το πρώτο που δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με την απόκοσμη εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε κατά τη Σαρακοστή.
Ο ιδιοκτήτης του αγάλματος είπε ότι μία μέρα πριν ξεκινήσει το θαύμα,τον επισκέφτηκε η Παναγία.
 «Ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη και ήμουν πολύ φοβισμένος. Νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος τιμωρίας ».
Ώρες αργότερα εμφανίστηκε το βίντεο με το κόκκινο υγρό να τρέχει κάτω από το πρόσωπό του αγάλματος.
virgin-mary-tears-bloodΣτο βίντεο, ένα πρόσωπο δείχνει το μάτι του εικονιδίου, όπως υποστηρίζεται, τα δάκρυα του αίματος πέφτουν από αυτό.
Εκατοντάδες κόσμου καταφτάνουν στη μικρή πόλη της Αργεντινής για να δουν το θαύμα και να αποτίσουν φόρο τιμής.
Το άγαλμα θα μεταφερθεί σε μια τοπική Καθολική Εκκλησία,για να επιτραπεί σε περισσότερους χριστιανούς να το επισκεφθούν.
Ο Ιερέας, Ricardo Quiroga, εξήγησε: "Πολλοί άνθρωποι έρχονται εδώ για να προσευχηθούν και να ανάψουν κεριά  αφιερωμένα στην Παναγία."
Αλλά ο ιερέας Julio Raúl Méndez προέτρεψε τους ανθρώπους να μην βγάλουν συμπεράσματα.Είπε ότι η εκκλησιαστική ηγεσία έρευνα και θα αναζητήσει μια επιστημονική εξήγηση Πριν από την εξέταση, οτιδήποτε είναι υπερφυσικό.
Είπε ο κ Méndez: «Το πρώτο πράγμα που η εκκλησία κάνει , είναι να κάνει μια επιστημονική ανάλυση, για να δούμε αν υπάρχει μια φυσική εξήγηση.
Το 1984, μετά από οκτώ χρόνια ερευνών, ένα ξύλινο άγαλμα της Παναγίας της Ακίτα της Ιαπωνίας, βρέθηκε να έχει ρίξει πραγματικό αίμα, ιδρώτα και δάκρυα.

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου