Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τα άκρως απόρρητα αρχεία του Μακαριστού Πατριάρχη της Σερβίας, Παύλου: Τι αναφέρει για την τελική αναμέτρηση και την κατανομή των εδαφών – Ο Βαλκανικός πόλεμος και ο ερχομός του «Μόσκοβου»


Πολλοί κληρικοί και μοναχοί είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την ζωή του μακαριστού  Σέρβου Πατριάρχη Παύλου.

Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν αυτά που είπε ο ίδιος  σε σχέση με το μέλλον και τα μελλοντικά γεγονότα στα Βαλκάνια.
Στο Κοσσυφοπέδιο, ο Σέρβος ηγούμενος  Jovan Sinđelić εξακολουθεί να κρατά αυστηρά «εμπιστευτικά» τα αρχεία του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη και να τα  μετακινεί  για λόγους ασφαλείας κάθε μήνα.

Στο  Πετς, διεξάγεται η επανεξέταση αυτών των άκρως εμπιστευτικών εγγράφων στα οποία  μόνο ελάχιστοι άνθρωποι, τους οποίους διόρισε ο Πατριάρχης ως φύλακες, έχουν πραγματικά «πρόσβαση».
Η ηγούμενος  Jovan, ο οποίος είναι τώρα στα τελευταία του ισχυρίζεται ότι σε ένα μέρος του εγγράφου με τα  λόγια του μακαριστού Πατριάρχη Παύλου, αναφέρονται προειδοποιήσεις για τις τελευταίες ημέρες των Βαλκανίων, τουλάχιστον όπως τα  γνωρίζαμε  μέχρι σήμερα.
Ο Σέρβος Πατριάρχης φέρεται να προειδοποίησε ότι στις τελευταίες ημέρες, η σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία θα είναι σε κρίση, χάνοντας το σεβασμό και την επιρροή της στο σερβικό έθνος, το οποίο θα οδηγηθεί στο αθεϊσμό  μέσω της ανίερης εξάπλωσης του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Ο μακαριστός πατριάρχης προειδοποίησε ότι η Ευρώπη θα θέσει σε πλήρη και ολοκληρωτικό διωγμό τους χριστιανούς , συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών, ενώ η ήπειρος θα κατοικείται από  ισλαμιστές με όλα τα παρελκόμενα αυτής της ιδιότυπης συμβίωσης (φόνοι, βιασμοί, δολοφονίες, εξεγέρσεις κά).

Ο ηγούμενος  σημειώνει, μέσω των εγγράφων, ότι ο αποικισμός των ισλαμιστών στην Ευρώπη θα είναι η απαρχή ενός επερχόμενου άγριου και ανηλεούς  θρησκευτικού πολέμου, το οποίο η ήπειρο μας  έχει να βιώσει από τον μεσαίωνα.
Ο Πατριάρχης Παύλος έχει αφήσει ακριβή αρχεία για το πώς είδε την άφιξη των ισλαμιστών στην καρδιά της Ευρώπης, και φέρεται να είχε μιλήσει για βρώμικο σχέδιο «διαδρομών» που θα χρησιμοποιούσαν για την εισβολή τους στην Ευρώπη .
Οι διαδρομές αυτές συμπίπτουν με τις σημερινές διόδους όλων αυτών που αιτούνται ασύλου  από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες, όπου για πολλά χρόνια υπάρχει πόλεμος, προκειμένου όλοι οι κάτοικοι τους  να αναγκαστούν να μετοικίσουν  στη Δυτική Ευρώπη.
Ανάμεσα τους  σαφώς υπάρχουν πολλοί ειδικά εκπαιδευμένοι  τρομοκράτες , οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί να φέρουν  το χάος.
Ο Πατριάρχης Παύλος ενώ ζούσε είχε αναφερθεί  επίσης επανειλημμένα στο έγγραφο του ότι το Κοσσυφοπέδιο θα επιστρέψει στην Σερβία, επειδή για κάποιο λόγο οι Αλβανοί θα αποχωρήσουν από εκεί  μαζικά σύμφωνα με τον μοναχό Jovan.
Στο τέλος ο ίδιος προσθέτει ότι η Ρωσία,  η Σερβία, η Ελλάδα και η Βουλγαρία  θα κάνουν την τελική κατανομή των Βαλκανίων στο έδαφος, μετά την τελική σύγκρουση στην οποία θα είναι  με την πλευρά των νικητών.
Βλέπουμε και εδώ το πόσο συμφωνούν οι προφητείες όλων των ορθόδοξων εθνών στα Βαλκάνια και την Ρωσία, από την αποκαλούμενη «βυζαντινή κοινοπολιτεία», την οποία άφησαν παρακαταθήκη οι Βυζαντινοί μετά την πτώση της Βασιλεύουσας  κυρίως το 1204.
Οι Έλληνες Βυζαντινοί εκχριστιάνισαν όλους τους λαούς των Βαλκανίων και τους Ρώσους ακριβώς γι αυτόν τον «μελλοντικό πόλεμο» και την τελική αναμέτρηση του Ισλάμ με την ορθοδοξία , η οποία είναι η μόνη ικανή «δύναμη» η οποία δύναται να αντιπαρατεθεί με τους «αγαρηνούς» , όπως ονόμαζαν οι Βυζαντινοί τους μουσουλμάνους Άραβες.
Τρανή απόδειξη είναι το έγκυρο άρθρο μας με τίτλο (Ιδού τι ετοιμάζουν! Ο «στρατός του Μωάμεθ» έτοιμος να κατακτήσει την Ευρώπη (βίντεο), με το οποίο είχαμε αναφέρει ότι στην   Σαουδική Αραβία ενώ είχε ολοκληρωθεί ένα χρόνο  τεραστίων διαστάσεων  διακλαδική άσκηση διάρκειας τριών εβδομάδων  από 26 μουσουλμανικές χώρες , οι παρευρισκόμενοι σε  ισλαμική έκσταση «ξεστόμισαν» τα σχέδια τους.
Ο κύριος εκφωνητής που προλόγιζε την παρέλαση των  στρατευμάτων   από αυτές τις 26 χώρες όλες μουσουλμανικές, οι οποίες ακολουθούν το σουνιτικό  δόγμα, συμπεριλαμβανομένης και της «γείτονας» Τουρκίας, μίλησε για «τον στρατό του Μωάμεθ». 
Ο Σαουδάραβας εκφωνητής παρουσία αξιωματούχων από τις χώρες αυτές μιλούσε για το μεγάλο και γενναίο στρατό του Ισλάμ που παρέλαυνε μπροστά στα μάτια του  , όντως ο ίδιος σε θρησκευτική έκσταση .
Επίσης, σε  ένα μεγάλο  πανό που κρέμονταν  στην περιοχή εισόδου της άσκησης ‘έγραφε  «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ » , καθώς υπήρχε έμβλημα με  το σχήμα ημισελήνου και από κάτω ανέφερε  ο  «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την «Hasbinallah».
Οι Τούρκοι και λοιποί μουσουλμάνοι Σαουδάραβες και άλλες χώρες του Κόλπου έχουν ως γενικό σχέδιο την άλωση της Ευρώπης , αρχικά με τους μετανάστες και στην συνέχεια μετά από  λίγα χρόνια με τις ένοπλες δυνάμεις τους . 
Όσο  και να ακούγεται σε κάποιους εξωφρενικό και αλλόκοτο αυτό πιστεύουν ..και αυτό είναι το όραμα τους , αναφερόμενοι στους εαυτούς τους αναφέρονται ως » ισλαμιστές σταυροφόροι» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου