Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Πούτιν: Τον διάδοχό μου θα τον επιλέξει ο ρωσικός λαός και κανείς άλλος.Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα.

ΣΧΟΛΙΟ :Oι Ρωσικές Προεδρικές εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο του 2018.Η προφητεία του Αγαθάγγελου λέει, ότι ο επόμενος διάδοχος πρόεδρος του Πούτιν, θα μπει στην Κωνσταντινούπολη.( Ο 5ος Μέγα Πέτρος ή ο Τσάρος που αναφέρουν Ρώσοι ορθόδοξοι άγιοι).Εν αναμονή της απόφασης Πούτιν αν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα ή θα αποσυρθεί από τον πολιτικό βίο....

Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε σε φήμες περί διαδοχής του από τον πρόεδρο της Δούμας, Βιάτσεσλαβ Βολόντιν.

Πούτιν: Τον διάδοχό μου θα τον επιλέξει ο ρωσικός λαός και κανείς άλλος
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως μόνο ο ρωσικός λαός θα επιλέξει ποιος θα τον διαδεχθεί στον προεδρικό θώκο, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.Τον Μάρτιο του επόμενου έτους θα διεξαχθούν στη Ρωσία προεδρικές εκλογές. Ο Πούτιν δεν έχει πει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος, αλλά αναμένεται ευρέως ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία.

«Ο διάδοχος του προέδρου θα αποφασιστεί από τον ρωσικό λαό μόνο στη διάρκεια μιας δημοκρατικής εκλογής και από κανέναν άλλον», τόνισε ο Πούτιν στη διάρκεια συνάντησης στο Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος απαντούσε σε ερώτηση βετεράνου του πολέμου στο Αφγανιστάν που παραπονέθηκε ότι ένας γνωστός Ρώσος γερουσιαστής λέει σε όλους πως ο Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, πρόεδρος της Δούμας, της κάτω βουλής του κοινοβουλίου, θα είναι σύντομα πρόεδρος.

Ο Βολόντιν, 53 ετών, είναι πρώην προσωπάρχης του Κρεμλίνου και απολαμβάνει μεγάλης προβολής ως πρόεδρος της Δούμας.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.