Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μυστικιστής αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος!

Ο μυστικιστής που πρόβλεψε τη νίκη του Τραμπ στις Αμερικάνικες εκλογές ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει την ημερομηνία που θα ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Ο Mυστικιστής, Horacio Villegas, που ισχυρίζεται ότι είναι αγγελιοφόρος του Θεού, πιστεύει ότι ένας θανατηφόρος διεθνής πόλεμος θα ενεργοποιηθεί κατά την 100ή επέτειο της επίσκεψης της Παναγίας της Φατιμά, τίτλου που δόθηκε στη Θεοτόκο, τη μητέρα του Ιησού.
Donald Trump, Bashar al-Assad, Putin, Kim Jong-unΣύμφωνα με τον κ. Villegas, ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τον Ντόναλντ Tραμπ στις 13 Μαΐου, η οποία είναι η επέτειος της εμφάνισης της Μαρίας στο χωριό Φατίμα, στην Πορτογαλία, το 1917.

Η διεθνής σύγκρουση θα καταστρέψει τον κόσμο για έξι μήνες, επειδή η τελευταία φορά που η Μαρία φέρεται να εμφανίστηκε στο χωριό - στις 13 Οκτωβρίου 1917 - λέγεται ότι προειδοποίησε: «Ο πόλεμος πρόκειται να τελειώσει και οι στρατιώτες σύντομα θα επιστρέψουν στα σπίτια τους. "
Η ίδια προειδοποίηση θεωρήθηκε επίσης σαν προφητεία για το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία έληξε ένα χρόνο αργότερα.

Μιλώντας για τη θεωρία του, ο κ. Villegas δήλωσε: «Το κύριο μήνυμα που πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι, για να προετοιμαστούν είναι ότι μεταξύ 13 Μαΐου και 13 Οκτωβρίου 2017 ο πόλεμος αυτός θα συμβεί και θα τελειώσει με πολλή καταστροφή, σοκ και θάνατο».
Donald Trump
Ωστόσο, ο κ. Villegas ισχυρίζεται ότι ο κόσμος θα ξεγελαστεί αρχικά από ένα γεγγονός«ψεύτικη σημαία» με συγκρούσεις που θα εμφανιστούν από τις 13 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου, οι οποίες θα οδηγήσουν στη Συρία και τη Βόρεια Κορέα.
Τα σχόλιά του έρχονται καθώς η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε ότι είναι διατεθειμένη να πάει σε πόλεμο αν προκληθεί από τις ΗΠΑ.

Ο μυστικιστής είπε: «Ο λόγος που αισθάνομαι ότι η ερχόμενη ψεύτικη σημαία μπορεί να είναι κατά τη διάρκεια αυτής της Μεγάλης Εβδομάδας είναι επειδή όπως ακριβώς ο Χριστός υπέφερε σε μια Μεγάλη Παρασκευή σε μια στιγμή, ο κόσμος είναι έτοιμος να εισέλθει επίσης στη στιγμή της Μεγάλης Παρασκευής και θα εντασσόταν. Το χρονοδιάγραμμα του Θεού ως προς την αρχή αυτής της σκοτεινής περιόδου στην ανθρώπινη περίοδο ,στην ανθρώπινη ιστορία, ότι ο πόλεμος αυτός θα πυροδοτηθεί κοντά στην Μεγάλη Παρασκευή του 2017. "

Ισχυρίζεται ότι η χημική επίθεση στη Συρία ήταν προ-δρομέας του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς πρόσθεσε: «Η Ρωσία ήδη μπαίνει σε πόλεμο μέσω της Συρίας, ακριβώς όπως ζητούν οι σιωνιστές και η Κίνα θα βγει μπροστά στη Βόρεια Κορέα».
Ο μυστικιστής, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ακολουθεί την ρωμαιοκαθολική πίστη, δήλωσε ότι η συλλογιστική του υποστηρίζεται επίσης από άλλους "προφήτες".
Figure 1. Activity continues at the North Portal
Ο Νοστράδαμος, ένας γάλλος γιατρός που δημοσίευσε μια σειρά από προφητείες, που λέγεται ότι έχουν γίνει πραγματικότητα, δήλωσε: "Ο Mabus σύντομα θα πεθάνει, τότε θα έρθει, μια φρικτή ανατροπή ανθρώπων και ζώων, αμέσως θα δείτε εκδίκηση, εκατό δυνάμεις, Δίψα, πείνα, όταν ο κομήτης θα περάσει ».

Ο κ. Villegas υποστήριξε ότι ο "Mabus" μπορεί να παραπέμπει στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ, καθώς υπάρχει λόγος μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να απομακρυνθεί βίαια από την εξουσία.

Πρόσθεσε: "Αν ο Ασάντ βομβαρδιστεί και σκοτωθεί, αυτό θα μπορούσε να εκπληρώσει αυτή την προφητεία, διότι αργότερα όλη η κόλαση θα ξεσπάσει."
AΠΟΔΟΣΗ THN BΡETANIKH ΕXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου