Σάββατο 22 Απριλίου 2017

O Στάθης Ψάλτης έμαθε ότι έχει καρκίνο από την τηλεόραση-Το συγκλονιστικό περιστατικό στο νοσοκομείο Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του σπουδαίου ηθοποιού.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη κάνει η εφημερίδα «Spirto».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σπουδαίος ηθοποιός που άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή νικημένος από τον καρκίνο, δεν γνώριζε ότι είχε καρκίνο αλλά το έμαθε… από την τηλεόραση!

Ο Στάθης Ψάλτης αν και ήξερε ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν είχε επίγνωση της σοβαρότητας του, καθώς προφανώς η οικογένεια του δεν είχε κουράγιο να του αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτό δικαιολογεί και το γεγονός ότι μέχρι τελευταία στιγμή εκείνος έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα κι όχι τις ενδεδειγμένες θεραπείες που γίνονται σε αυτές τις δύσκολες κι επικίνδυνες περιπτώσεις.

Ωστόσο όταν πληροφορήθηκε τι του συμβαίνει δεν τον πήρε από κάτω και το αντιμετώπισε με σθένος έως την τελευταία στιγμή.
Τις τελευταίες πέντε ημέρες, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλευόταν διασωλημωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα.

Λίγο πριν μπει στην Εντατική, συνέβη ένα πολύ συγκλονιστικό περιστατικό, το οποίο και μετέφεραν εργαζόμενοι του νοσοκομείου στο «Spirto»:

Πριν μεταφερθεί στην εντατική ο δημοφιλής ηθοποιός. ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους. Κάποια στιγμή πέρασε κι από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης.

«Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω», είπε ο ηθοποιός.
Ο ιερέας κατέβηκε στο ναό, έφτιαξε θεία λειτουργία και τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν το είχε πει αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. «Έλα κάθισε δίπλα μου», του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο ιερέας σύμφωνα πάντα με την εφημερία, κάθισε δίπλα του για δυο ώρες και λίγο αργότερα άρχισε η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου