Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Συγκλονιστική δήλωση Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ: «Η ΔΙΑΛΥΣΗ της Τουρκίας αναφέρεται από ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΙΟΥΣ μας»



«Εμείς δε θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιηθεί η Ελλάδα. Το πότε και πώς θα διαλυθεί πέραν του ότι είναι ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και αναφέρεται από όλους τους ΑΓΙΟΥΣ μας και είναι πλέον η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ περί της διαλύσεώς της. Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο».

Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε ο Φραγκούλης Φράγκος για τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Για το δόγμα “θέλω – αρπάζω”, όπως το περιέγραψε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.
Ο φόβος του θερμού επεισοδίου
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ. «Πόσες αερομαχίες γίνανε τη χρονιά που πέρασε; 1,016 αεροσκάφη. Λοιπόν ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί από μια λάθος ενέργεια ενός από τους χειριστές των αεροσκαφών είτε των πλοίων, χωρίς να είναι προσχεδιασμένο από την απέναντι πλευρά. Η Τουρκία, όμως, η οποία έχει το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσει, μπορεί να σου στήσει ανά πάσα στιγμή θερμό επεισόδιο», δήλωσε ο κ. Φράγκος.
Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αποκαλυπτικός για τα λάθη στην κρίση των Ιμίων, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές δεν παίρνουμε μαθήματα από τα παθήματα μας».
Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εκτίμησε πως οι κινήσεις που λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι αποσπασματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου