Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ(Βίντεο).


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη.
Εδώ και χρόνια εξιχνιάζεται μια μεγάλη συνομωσία με επίκεντρο το Βατικανό που χρησιμοποιεί αστρολογικά δεδομένα με κύριο σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για μια εντυπωσιακή προβολή της εμφάνισης του Αντιχρίστου.


Το Βατικανό ως βάση της θεωρίας εμφάνισης του Αντιχρίστου, χρησιμοποιεί παλιές προφητείες των Μαγιάς που είχαν αναφέρει ότι σε συγκεκριμένο χρόνο θα έρθει ο μεγάλος ηγέτης που θα κυβερνήσει τα έθνη εν ειρήνη. Αυτές οι προφητείες όμως, σύμφωνα με τη Βίβλο, αντιπροσωπεύουν τον προφήτη του ψεύδους, τον Αντίχριστο.

Μια σημαντική ιστορία που επικαλείται επίσης το Βατικανό, είναι η ιστορία με το όραμα της Φατίμα στην Πορτογαλία στις αρχές του 20ουαι. Το όραμα αυτό σχετιζόταν με την εμφάνιση του υπερφυσικού όντος που ταυτίστηκε με την Παναγία, αλλά το εκπληκτικό εδώ είναι ότι σύμφωνα με το Βατικανό επρόκειτο για έναν εξωγήινο.

Το όραμα αυτό ήταν ένα όραμα που είχε δει η Φατίμα, που λέγεται ότι ήταν η Παναγία και η οποία είχε προφητεύσει στη Φατίμα ένα συνταρακτικό γεγονός στο τέλος των καιρών. Αλλά το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι το ίδιο το Βατικανό , για τη συγκεκριμένη ιστορία της Φατίμα αρνήθηκε την παρουσία της Παναγίας ενώ διέδωσε ότι πιθανώς επρόκειτο για την εμφάνιση ενός εξωγήινου όντος.

Στην εποχή μας υπάρχει μια μαζική υστερία για τα Ούφο και τους εξωγήινους. Πολλοί αποδίδουν αυτές τις ιστορίες στα Νεφελίμ της Βίβλου και ότι τα σημεία των καιρών δείχνουν πως βρισκόμαστε σε μια ανάλογη εποχή με την εποχή του Νώε πριν από έναν μεγάλο κατακλυσμό και αναζητούν τη σωτηρία στο διάστημα.

Πόσοι γνωρίζουν σήμερα ότι το Βατικανό που έχει στηρίξει αυτές τις θεωρίες για τους εξωγήινους, έχει ένα τεράστιο τηλεσκόπιο που βρίσκεται στην έρημο της Αριζόνας των ΗΠΑ, στο βουνό Γκράχαμ και έχει φοβερές δυνατότητες να εποπτεύει το διάστημα σε αφάνταστα μεγάλες αποστάσεις. Το τηλεσκόπιο αυτό το χειρίζονται αποκλειστικά ειδικά εκπαιδευμένοι ιερείς που ανήκουν στο γνωστό τάγμα των Ιησουϊτών. Αυτοί οι παπάδες θεωρούνται πως είναι από τους πιο κορυφαίους αστρονόμους του πλανήτη.

Το όνομα του τηλεσκοπίου “L.U.C.I.F.E.R“, το οποίο αναλυτικά σημαίνει “Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research“
Τελευταία, ένας από αυτούς τους αστρονόμους, ο πάτερ Consolmagno, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Βατικανού και έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα διαστημικά προγράμματα της NASA ενώ έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και της ΜΙΤ.
Αυτός ο παπάς, o Consolmagno, σε κάποιες δηλώσεις του που έκανε τελευταία, αποκάλυψε με προφητικό λόγο ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρξουν επισκέψεις εξωγήινων σε όλα τα έθνη του κόσμου για να «σώσουν» την ανθρωπότητα από την καταστροφή.
Σε μια συνέντευξη που έδωσε, φανέρωσε ότι υπάρχουν στο Βατικανό ντοκουμέντα σχετικά με τις επισκέψεις αυτών των εξωγήινων και ότι εδώ και χρόνια παρακολουθούν τις κινήσεις τους για να μπορέσουν να μάθουν από που ακριβώς έρχονται.

Το πιο συνταρακτικό όμως στις δηλώσεις του τάδε παπά ήταν ότι ανέφερε πως στο Βατικανό πιστεύουν(ακούστε) ότι και ο Χριστός ήταν ένα παιδί των άστρων, δηλαδή…εξωγήινος.
Όταν τον ρώτησαν οι έκπληκτοι δημοσιογράφοι τι εννοούσε όταν έλεγε ότι ο Χριστός είναι ένα παιδί των άστρων, ανέφερε ότι επρόκειτο για ένα ον υπεραισθητικής αντίληψης και ότι η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα της ένωσης της Παναγίας με έναν εξωγήινο.
Όλα αυτά τα οποία ανέφερε ο τάδε παπάς, σύμφωνα με τους Ιησουίτες, αποκαλύπτονται τώρα γιατί ήρθε ο καιρός να έρθει ξανά από τον ουρανό ένα εξωγήινο ον που θα «σώσει» την ανθρωπότητα.
Χαρακτηριστικό είναι πως όλο αυτό το πρόγραμμα έρευνας και παρακολούθησης του διαστήματος για να προετοιμάσουν την έλευση αυτού του ανώτερου όντος, οι ίδιοι οι Ιησουίτες το έχουν ονομάσει Λούσιφερ. Αυτοί οι Ιησουίτες θεωρούν αυτονόητη την ύπαρξη των εξωγήινων και μάλιστα ισχυρίζονται ότι έχουν αποτυπώσει τις κινήσεις τους ενώ έχουν δει ιπτάμενους δίσκους.

Μάλιστα ισχυρίζονται ότι μπορούν και παρακολουθούν όλες τις κινήσεις τους, ενώ αναμένουν ότι κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί. Ο Ιησουίτης παπάς, ο Corrado, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση, υποστήριξε ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν και κυκλοφορούν πάνω στη γη πολλοί εξωγήινοι, ενώ έχουν πληροφορίες ότι επιδίδονται σε διάφορες ύποπτες δραστηριότητες.
Έτσι, ανέφερε, εξηγούνται σύμφωνα με αυτόν οι πολλές εξαφανίσεις ατόμων. Στην πραγματικότητα όμως οι εξαφανίσεις αυτές είναι άτομα που έχουν θυσιαστεί στα δαιμονικά τους έργα(σατανικές τελετές, παιδοφιλία, διαστροφές κλπ).

Ένα από τα κορυφαία μυαλά του Βατικανού, ο πάτερ Giuseppe Tanzella –Nitti, δήλωσε απερίφραστα ότι έφτασε η εποχή που θα καταρριφθούν όλοι οι χριστιανικοί μύθοι καθώς και όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα. Επίσης, επισήμανε ότι τα ευαγγέλια θα πρέπει να γραφτούν ξανά από την αρχή για να αποσυρθούν τα πέπλα της αυταπάτης και να αποκαλυφθεί η «πραγματική αλήθεια».

Με λίγα λόγια, υποστήριξε ότι θα πρέπει να πεθάνει ο χριστιανισμός όπως τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Το σημαντικότερο όμως από όσα είπε, είναι ότι βρίσκονται σήμερα στη μεγάλη αποστολή να προετοιμάσουν τον κόσμο για την έλευση του μεγάλου όντος, του μεγάλου ηγεμόνα που θα ποιμάνει όλα τα έθνη, δηλαδή με λίγα λόγια την έλευση του ίδιου του Αντίχριστου.
Αυτό το βουνό Γκράχαμ, λέει ο πάτερ Μαλαχίας, που είναι το μεγάλο κέντρο του Βατικανού προετοιμασίας της έλευσης του Αντιχρίστου, έχει μεγάλη ιστορική και μαγική αξία. Ήταν το μυστικιστικό και αποκρυφιστικό κέντρο των Ινδιάνων Απάτσι, και στο ίδιο μέρος έχουν τελεστεί πριν από πολλούς αιώνες σατανικές τελετές ενώ λέγεται ότι εκεί εμφανιζόταν συχνά εξωγήινοι σύμφωνα με τις παραδόσεις των Απάτσι και με διάφορες απεικονίσεις σε βράχους, οι οποίοι τους δίδασκαν πολλά πράγματα.

Ένας από αυτούς τους εξωγήινους δασκάλους ήταν ένας γενειοφόρος, ένα υπερφυσικό ον που παρομοιάζεται με τον ίδιο τον Ιησού Χριστό. Έτσι εξηγείται γιατί επέλεξε αυτό το μέρος το Βατικανό για να ιδρύσει αυτό το κέντρο με το τεράστιο τηλεσκόπιο με το συμβολικό όνομα του Εωσφόρου, «Λούσιφερ».
Από όλα αυτά τα παραπάνω γίνεται φανερό πόσο δαιμονικός είναι ο ρόλος του Βατικανού σήμερα και ποιές σατανικές δυνάμεις καθοδηγεί στην υπηρεσία του Αντιχρίστου. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται εδώ, είναι πως είναι δυνατόν με τέτοιους σατανικούς δαίμονες να συνδιαλέγονται και να συμπροσεύχονται οι ποιμένες της ανατολικής ορθοδόξου εκκλησίας ταυτιζόμενοι με το σατανικό τους έργο.
Και όσοι τους ακολουθούν και κάνουν υπακοή σε τέτοιους ποιμένες, ταυτίζονται και αυτοί με αυτήν την μεγάλη σατανική συνομωσία.

Ιω. 10,26    Αλλά σεις δεν πιστεύετε ούτε εις τα λόγια μου ούτε εις τα έργα μου. Και τούτο, διότι λόγω της κακής σας διαθέσεως και της αμαρτωλής καταστάσεώς σας, δεν ανήκετε εις τα πρόβατά μου όπως σας είχα πη.
Ιω. 1,1     Εις την αρχήν της πνευματικής και υλικής δημιουργίας, άναρχος και προαιώνιος, υπήρχεν ο Υιός και Λογος του Θεού. Και ο Λογος ήτο πάντοτε αχώριστος από τον Θεόν και πλησιέστατα προς αυτόν, και ο Λογος ήτο Θεός απειροτέλειος, όπως ο Πατήρ και το Αγιον
Ιω. 10,18     Κανείς δεν έχει την δύναμιν να μου αφαιρέση την ζωήν. Αλλά εγώ από τον ευατόν μου και την θέλησίν μου θυσιάζω αυτήν. Εχω εξουσίαν να δώσω την ζωήν μου, και έχω εξουσίαν να την πάρω πάλιν. Αυτήν την εντολήν και την εξουσίαν έχω λάβει και ως άνθρωπος από τον Πατέρα μου”.
Ιωβ. 26,11    Τα υψηλά όρη, που φαίνονται σαν στύλοι υποβαστάζοντες τον ουρανόν, από την οργήν και την επιτίμησιν αυτού ανεπήδησαν και μετεκινήθησαν.
Ιωβ. 26,12     Με την παντοδυναμίαν του κατέπαυσε την τρικυμίαν της θαλάσσης, κατεπράϋνε δε και έστρωσε κάτω καταπτοημένον το κήτος, που κατατρομάζει τους πάντας.
Ιωβ. 26,13    Οι ασφαλισμένοι με απαραβίαστα κλείθρα ουρανοί τον φοβούνται. Με ένα δε απλούν πρόσταγμά του εθανάτωσε τον φοβερόν και τρομοκρατούντα τους πάντας δράκοντα.
Κολ. 2,8     Προσέχετε, μήπως σας εξαπατήση κανείς και λεηλατήση τον θησαυρόν της πίστεώς σας με την ψευδή φιλοσοφίαν και την κούφιαν απάτην, η οποία βασίζεται εις την ψευδή και ακατάστατον παράδοσιν των ανθρώπων, κατά την παιδαριώδη και μωράν αντίληψιν περί των στοιχείων του κόσμου, και όχι σύμφωνα με την διδασκαλίαν του Χριστού
Γαλ. 1,6     Κατέχομαι από βαθείαν έκπληξιν και απορίαν εκ του γεγονότος, ότι τόσον εύκολα και γρήγορα φεύγετε από τον Θεόν, ο οποίος σας αποκάλεσε δια της χάριτος του Ιησού Χριστού και μεταπηδάτε εις άλλην διδασκαλίαν, την οποίαν οι ψευδοδιδάσκαλοι παρουσιάζουν ως ευαγγέλιον τάχα του Χριστού.
Γαλ. 1,7      Αυτό δε το ψευδοευαγγέλιον δεν είναι τίποτε άλλο, ει μη ότι υπάρχουν μερικοί, οι οποίοι σας αναταράσσουν και θέλουν να μεταβάλουν και νοθεύσουν το Ευαγγέλιον του Χριστού
Γαλ. 1,8     Αλλά προσέξατε τούτο• Εάν και ημείς ακόμη οι Απόστολοι η και άγγελος από τον ουρανόν σας κηρύττη Ευαγγέλιον διαφορετικόν από εκείνο, το οποίον ημείς απ’ αρχής σας έχομεν κηρύξει, ας είναι αυτός αναθεματισμένος και χωρισμένος από τον Θεόν.
Γαλ. 1,9     Οπως και προφορικώς, προηγουμένως σας είχαμε πει και τώρα πάλιν σας λέγω• Εάν κανείς σας διδάσκη άλλο Ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που έχετε παραλάβει, ας είναι αναθεματισμένος.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου