Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Γνωστός δημοσιογράφος χειροτονήθηκε διάκονος.

Από τα δημοσιογραφικά και τα πολιτικά γραφεία, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αντωνίου αποφάσισε να αφοσιωθεί στην Εκκλησία με τον πιο επίσημο και λαμπρό τρόπο.

Κάνοντας το εφηβικό όνειρό του πραγματικότητα, ο έμπειρος δημοσιογράφος την περασμένη Κυριακή χειροτονήθηκε διάκος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Ν. Ηρακλείου Αττικής από τον μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο, συλλειτουργούντος του μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ.
Πλήθος πιστών και φίλων έδωσε το «παρών» στη σημαντική στιγμή της ζωής του π. Γεωργίου, ο οποίος, διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους και «ιδιαίτερα τον ιερολογιώτατο διάκονο πατέρα Γεδεών Βαριτίμου, o οποίος ήλθε από την Πόλη για τη χειροτονία μου μαζί με τον γέροντά μας μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο, καθώς και τους αδελφούς της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης για το ανύστακτο ενδιαφέρον τους». Ο νέος ιερωμένος απευθύνει πρόσκληση «να ξαναβρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα, να επιστρέψουμε στη Ζωοδόχο Πηγή της πίστης... Χωρίς Χριστό η Ελλάδα δεν σώζεται» σημειώνει.
Ο π. Γεώργιος Αντωνίου έχει εργαστεί σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά.
Ανάμεσα στα άλλα, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1, παραγωγός και παρουσιαστής του κεντρικού μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, συντονιστής των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ Σπορ, και συντάκτης της ιστορικής εφημερίδας «Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
dimokratianews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου