Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Συροϊακωβίτης Επίσκοπος: ''Οι απαχθέντες Ιεράρχες είναι ζωντανοί''.

apaxthentes
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

"Οι δύο Ιεράρχες του Χαλεπίου που απήχθησαν το 2013 στη Συρία, είναι ακόμα ζωντανοί" - αυτό δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο Συροϊακωβίτης Επίσκοπος της Βηρυτού κ. Δανιήλ Κχούρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Επίσκοπος Δανιήλ, μίλησε κατά τη διάρκεια της 47η επετείου από την εμφάνιση της Παναγίας στον τρούλο του Αγίου Πέτερου και Παύλου στο Μουσαιτμπέχε κοντά στη Βηρυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 22 Απριλίου συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συροιακωβίτη Επισκόπου Παύλου, των οποίων η τύχη παραμένει ακόμη άγνωστη.
Ο Επίσκοπος Δανιήλ υπογράμμισε ότι "οι Επίσκοποι είναι ζωντανοί και εκείνοι που σκέπτονται διαφορετικά θα πρέπει να μας παρέχουν τις σχετικές πληροφορίες."
Επίσης ο Συροιακωβίτης Επίσκοπος ανέφερε ότι ο επικεφαλής της επιτροπής για την διερεύνηση της απαγωγής των Επισκόπων, επισκέφθηκε όλες τις πιθανές θέσεις στο Λίβανο και τη Συρία, όπου θα μπορούσαν να βρουν του απαχθέντες Επισκόπους.
Τέλος ο κ. Δανιήλ κάλεσε για ακόμη μια φορά τις Αρχές του Λιβάνου να βοηθήσουν σε εθνικό επίπεδο, ώστε να βρεθούν οι Ιεραρχές που κατά τις πληροφορίες του είναι ζωντανοί αιχμάλωτοι.
romfea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου