Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ο Μεσσίας(Αντίχριστος) γεννήθηκε το Σάββατο;

Ο ραβίνος Chaim Kanievsky , ένας από τους κορυφαίους ραβίνους αυτής της γενιάς, έγραψε στο βιβλίο του, Siach Nechama (Ένας άνετος λόγος) ότι ο Μεσσίας είναι ζωντανός σήμερα και όταν το αξίζει το Ισραήλ, θα αποκαλυφθεί αμέσως. Στην πραγματικότητα, ο ραβίνος δηλώνει ότι ο Μεσσίας θα γεννηθεί αυτό το Σάββατο,  Tisha B'Av , την ένατη ημέρα του Εβραϊκού μήνα Av, αν δεν έχει ήδη γεννηθεί.
Ο Hidabroot , ένας θρησκευτικός ιστότοπος ειδήσεων στην εβραϊκή γλώσσα, εξήγησε ότι ο ραβίνος στήριξε τη δήλωσή του σχετικά με το Ιερουσαλημίτικο Tαλμούδ (Tractate Brachot) και το Midrash Rabbah,μια συλλογή ομιλητικών διδασκαλιών που πιστεύεται ότι γράφτηκε τον πέμπτο αιώνα  στην Tiberias, Ο Μεσσίας θα γεννηθεί στον Tisha B'Av, ο οποίος παρατηρείται ως μια γρήγορη μέρα πένθωντας την καταστροφή των Εβραϊκών Ναών. Φέτος, η Tisha B'Av πέφτει το Σάββατο 21 Ιουλίου.(Χτες).
"Μου φαίνεται ότι οι σοφοί μας σκόπευαν να μας διδάξουν ότι ακόμη και όταν καταστρέφεται ο Ναός, σε κάθε περίπτωση υπάρχει η Εξαγορά. Και ο Μεσσίας στην πραγματικότητα υπάρχει και ζει μεταξύ μας. Περνά από το ένα σώμα στο άλλο σε κάθε γενιά ».
Ο ραβίνος Καίεβσκι τόνισε ότι το Ταλμούδ διευκρινίζει ότι η γενιά, όταν εμφανίζεται ο Μεσσίας από το Σπίτι του Δαβίδ, είναι μια γενιά γεμάτη κατηγορίες εναντίον των λόγιων του Τορά.
"Αυτή η γενιά εμφανίζει απόλυτο μίσος για όσους μαθαίνουν τη Βίβλο, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Βλέπουμε όλες τις συνθήκες που περιγράφονται στο Ταλμούδ να εμφανίζονται μπροστά μας. Γι 'αυτόν τον λόγο προεξοφλούμε την εμφάνιση του Μεσσία ανά πάσα στιγμή, που είναι θέλημα του Θεού ", έγραψε ο ραβίνος Kanievsky.
Ο Ραβίνος Καίεβσκι περιέγραψε ένα έθιμο που ασκούσε ο πατέρας του και είναι κοινό μεταξύ πολλών δίκαιων Εβραίων ως τρόπος έκφρασης αυτής της προσδοκίας του Μεσσία. Προετοιμάζουν ειδικά ρούχα για να φορεθούν μόνο για να χαιρετήσουν τον Μεσσία κατά την άφιξή του.
Ο ραβίνος συνέχισε να εξηγεί ένα τμήμα του Ταλμούδ (Tractate Sanhedrin 97a) το οποίο δηλώνει ότι τρία πράγματα έρχονται όταν σας αποσπούν την προσοχή: ένα χαμένο αντικείμενο, ένας σκορπιός και ο Μεσσίας.
"Μας έχει δοθεί εντολή να προβλέψουμε τον Μεσσία σε κάθε στιγμή, αλλά αυτό δεν είναι μια αντίφαση γιατί αυτή είναι η προσδοκία που δημιουργεί τον επιθυμητό τύπο απόσπασης της προσοχής, επιτρέποντάς του να εμφανιστεί ξαφνικά στο Σκηνικό  και να αποκαλυφθεί. Επειδή, αν τον περιμένουμε, δεν πιστεύουμε ότι θα έρθει αυτή τη στιγμή ».
Ο ραβίνος το συνέκρινε με την ανατολή του ηλίου. Παρόλο που το φως αρχίζει να φωτίζει τον ουρανό, ο ίδιος ο ήλιος δεν εμφανίζεται μέχρι την ίδια στιγμή της ανατολής.
"Είμαστε σήμερα στην περίοδο λίγο πριν την ανατολή του ηλίου", έγραψε ο ραβίνος Kanievsky. "Τα σημάδια της λύτρωσης εμφανίζονται αργά. Αλλά ο ίδιος ο Μεσσίας δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στον κόσμο ».
https://www.breakingisraelnews.com/111168/messiah-born-saturday/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου