Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«Οι σεισμοί είναι μια προσπάθεια να καταστραφεί το τζαμί του Aλ-Ακσά» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΣΧΟΛΙΟ : Eίχαμε αναφερθεί πριν λίγες μέρες για τις αντισεισμικές ασκήσεις στο Iσραήλ και την προφητεία του Ιεζεκιήλ για το μεγάλο σεισμό στο Ισραήλ.Το παρακάτω άρθρο έχει σχέση με την προφητεία του Άγιου Πα'ί'σιου,όταν πέσει το Τέμενος του Ομάρ(Τζαμί Αλ-Ακσά)θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.
Ο Ιορδανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ δημιούργησε τους πρόσφατους σεισμούς για να καταστρέψει το τζαμί.Θόλος του βράχου
Ο Μάαλ Ζακάρνα,, αρθρογράφος της εφημερίδας Ad-Dustour της Ιορδανίας, ισχυρίστηκε πριν από αρκετές ημέρες ότι το Ισραήλ προκάλεσε τους πρόσφατους σεισμούς δοκιμάζοντας πυρηνικά όπλα ή ένα νέο είδος όπλου υπόγεια.
Ενώ οι πυρηνικές δοκιμές προκαλούν το έδαφος να ταρακουνηθεί, οι σεισμοί που παράγουν είναι αρκετά μοναδικοί, ώστε οι σεισμολόγοι ήταν σε θέση να διαφοροποιήσουν τις πυρηνικές δοκιμές και τους σεισμούς εδώ και δεκαετίες.
Το MEMRI ανέφερε ότι, σύμφωνα με τον Ζακάρνα, αυτά τα "πειράματα" αποτελούν μέρος της προσπάθειας του Ισραήλ να προκαλέσει σεισμό προκαλούμενο από τον άνθρωπο, προκειμένου να καταρρεύσει το τζαμί Αλ-Άκσα, ο θόλος του βράχου και η εκκλησία του Παναγίου Τάφου.
"Οι σεισμοί επικεντρώθηκαν ειδικά στην περιοχή του Kinneret (έκταση της Γαλιλαίας) και της γύρω περιοχής και μετρήθηκαν γύρω στα 4 στην κλίμακα Ρίχτερ", γράφει η Ζακάρνα στο άρθρο του. "Αυτό εγείρει το ερώτημα για το τι προκάλεσε αυτούς τους σεισμούς, το χρονοδιάγραμμα τους και την τοποθεσία τους. Θα μπορούσαν να προκληθούν από πειραματικές εκρήξεις που πραγματοποίησε ο στρατός του Ισραηλινού στρατού σε ένα βάθος κάτω από το Kinneret. προκειμένου να δοκιμάσουν νέα όπλα, όπως μικρότερες πυρηνικές βόμβες που έχουν περιορισμένη επιρροή ή συμβατικό όπλο που δημιουργήθηκε για χρήση ενάντια στις περιφερειακές στρατιωτικές δυνάμεις, το οποίο πιστεύει το κατεχόμενο κράτος ....ότι αποτελεί νέο είδος απειλής ».
"Οι ενέργειες αυτές θα μπορούσαν να είναι προετοιμασία για μια σημαντική εγκληματική δράση εναντίον τοποθεσιών στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ που είναι ιερά για το Ισλάμ και τον Χριστιανισμό και ειδικά εναντίον του τζαμιού Aλ-Ακσά(Τέμενος του Ομάρ), του θόλου του βράχου και της εκκλησίας του Παναγίου Τάφου, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν έναν προγραμματισμένο σεισμό για να τα καταστρέψουν , για τη δημιουργία ενός Ιερού Ναού(3ου Ναού του Σολωμόντος) στην προσπάθεια των Ιουδαίων στην Ιερουσαλήμ.
"Δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ισραηλινή κατοχή, αφού ενεργεί, σχεδιάζει και, στο τέλος της ημέρας καταστρέφει - για να επιτύχει πολιτικούς, γεωγραφικούς και βιβλικούς στόχους, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, τη γνώση , και την επιστήμη στα χέρια της, προκειμένου να ολοκληρώσει τη σχεδιαζόμενη επέκτασή της, κατηγορώντας για τη φύση και τις φυσικές αιτίες και δεν ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια από άλλες χώρες της περιοχής και του κόσμου, για να καλύψει τα εγκλήματά της και να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της για τον Ιουδαϊσμό με δικά τους έξοδα.
"Το άλλο πράγμα που εγείρει υποψίες ότι η κατοχή είχε το χέρι στη δημιουργία αυτών των σεισμών, είναι το γεγονός ότι δεν έκανε τίποτα και δεν έλαβε κανένα προπαρασκευαστικό ή προειδοποιητικό βήμα, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του μεγάλου σεισμού που οι δικοί τους γεωλόγοι εμπειρογνώμονες, συνέχισαν να παρακολουθούν τις αντιδράσεις του κοινού, μέχρις ότου καταλάβανε ότι είχε ανακαλυφθεί η κακοτυχία τους και ότι κανείς δεν είχε πέσει γι 'αυτό και σταμάτησαν τα πειράματα ».
Το Ισραήλ και η Ιορδανία ασχολούνται με τη γεωλογική πλάκα της Συρίας και της Αφρικής, ένα ρήγμα αντιπαλότητας, το οποίο οι γεωλόγοι πιστεύουν ότι προκαλεί μεγάλο σεισμό κάθε αιώνα περίπου. Ενώ οι γεωλόγοι συμφωνούν ότι το Ισραήλ πρέπει να προετοιμαστεί για ένα μεγάλο σεισμό που θα μπορούσε να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή, διαχωρίζονται για το αν οι πρόσφατοι μικρότεροι σεισμοί είναι ένα σημάδι ενός επερχόμενου μεγάλου σεισμού ή στάσης "μόνος του".
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISAREL NATIONAL NEWS :corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου